stay strong, be strong

Skrivet:    ·  min mamma och mormor gick bort i cancer
ompublicerat
 
Det var ett rätt bra tag sedan våran skolkurator slutade på skolan, och jag känner att jag börjar må sämre och sämre p.g.a. det. Men jag har fått tips på andra kuratorer att gå till, men jag vågar inte. Jag tycker inte om att prata om det som har hänt, för jag vill att det som hände skulle hända. Men det är bra att få tala ut. 
 
imorse drömde jag om min mamma, vilket fick mig på mycket bättre humör. Ja drömde om att jag hade en kompis hemma (mikaela) och att min mamma ville vara lite extra fin. Hon satt på sig sin peruk och sminkade framför spegeln, hon såg nöjd och glad ut. Jag kommer inte ihåg så mycket från drömmen men jag minns ett stort och högljud skratt, vilket min mamma hade. 
bara en sån sak fick mig på mycket bättre humör, jag blev skitglad! Det kändes som hon var i min dröm - i verkligheten om ni förstår? det kändes som det vore på riktigt fast det var en dröm. 
Sedan vaknade jag och då blir man besviken att drömen inte var sann, men jag fick rus genom kroppen vilket gjorde mig lycklig. 
 
För några dagar sedan så berättade dom i skolan att det skulle komma en ny kurator, och det kändes bra men ändå spänt. Jag vill prata med någon men jag vill inte köra samma rece igen, jag vill inte berätta om allt, jag vill bara fortsätta där jag var. jag kom aldrig till punkt. 
♡Lucce :3♡
Skrivet: 2012-11-13,  kl. 11:55:55

Hej!

Jag håller på med att göra en blogg, men jag vet inte riktigt hur jag ska sätta in headern D:
Är det svårt? :o
Snälla hjälp mig? c:
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

<