Emilia Sjödin

åttonde december
Herregud vad dagarna flyger iväg. Visst har det blivit ännu mer julkänsla nu när snön har kommit?
 
Här kommer dagens tips. Brukar ni vara pepp på att gå ut och fota och sedan kommer ni på att det är för tråkigt väder ute, så att bilderna inte blir fina? Visste ni att det bästa vädret att fota i är i mulet väder? Solen ska inte vara framme för då får man ojämt ljus och man kan få skuggor i bilderna. Så tänk på det, är det tråkigt väder ute så ska man gå ut och fota, man får bäst resultat då. 
Hoppas ni tar del av det här enkla tipset. 
Kram. 
mulet väder. Väldigt fint och jämnt ljus.
fotad i solen, ser ni skuggorna? inte så fint va, håller ni med mig att det blir finare bilder i mulet väder. Men om det nu skulle vara sol ute så blir bilderna mycket bättre om du ställer dig i skuggan för då får man samma ljus över hela bilden, utan skuggor. Glöm inte att ni aldrig ska stå precis emellan solen och skuggan, då blir bilderna riktigt konstiga. 
 
 
#1 - Moa

Sv; tror absolut inte att han vann för att han spelar fotboll, ingen visste knappt vem han var innan idol, han var ingen märkvärdig spelare. Folk har röstat på honom på grund av allt hat han fått av juryn osv. Ju mer de hatade desto mer röstade folket

#2 - Ebba Green

snygg blogg du har!!! :D
Kram

Svar: Tack! :)
Emilia Sjödin

#3 - Hanna

Hej! Så fin blogg du har :D

Svar: Tack! :)
Emilia Sjödin

#4 - Katja

sv: Jaha vad kul :) Den är fin tycker jag!

#5 - amanda

fina bilder :)

Svar: Tack ! :)
Emilia Sjödin