Emilia Sjödin

Lumene Night cream
Hej hej! 
Idag har det varit en lång dag. Egentligen ganska kort skoldag men resten av dagen har varit lång. I skolan höll vi tvåor bara aktiviteter för några ettor + att vi åt upp alla deras bullar, haha. Det var det vi gjorde i skolan idag. Efter skolan gick jag på stan med Emma, letade efter kläder men jag hade svårt att bestämma mig så jag valde att vänta lite till. Sedan började det spöregna som bara den och jag blev verkligen pissblöt fast jag hade paraply. Jag var då påväg till min kurator och så kom jag dit som en blöt katt. När jag var klar hos kuratorn skulle jag bli hämtad av pappa men det hade han glömt bort så han fick åka in till stan igen för att hämta mig haha. Som tur var så hade det slutat regna. 
Jag fördröjde min tid inne på åhléns och där hittade jag den här nattkrämen från Lumene. Den kostade 185kr. Jag har haft den förut så jag vet att den är bra! 
 
Nu är jag väldigt trött och vi här hemma ska äta finmiddag vilket verkligen behövs, jag är såååå hungrig. Sedan får det bli idol och paradise hotel ikväll. Jag måste bara kommentera paradise hotel, fy vilket pinsamt pogram haha. Men ändå lite underhållande att kolla på "smarta" människor, hehe. 
 
Hoppas allt är bra med er! Imorgon börjar allvaret för mig då skolan drar igång på riktigt....Hjälp.