Emilia Sjödin

Tips tisdag #6
Mitt tips idag blir att köra en storrensning inför skolstarten. 
  1. Rensa garderoben, släng de klädesplagg du haft i flera år med inte använder. Att sedan sortera kläderna i färgordning tycker jag är lite roligt, lite finare att öppna garderoben då. 
     
  2. Glöm inte skolväskan. Leta fram skolväskan och lägg ner de saker i tid du vet att du kommer behöva till skolstarten. Till exempel skoldator, almanacka, pennor, block och skåpnykel. Jag brukar även göra ordning en liten necessär som jag får lägga mina små sminkprodukter i, så man kan fräscha upp sig i skolan. 
  3. Oraganisera ditt pluggställe. Vissa kanske inte har ett pluggställe, eller vissa kanske har det eller brukar flytta runt det. Jag är en sådan person som helst vill flytta runt på mitt pluggställe. Men det betyder att jag varje gång måste leta reda på mina block, kladdpapper, märkpennor osv. Tipset jag tänker ge er här är att leta fram alla dina pluggsaker och lägg dem på ett ställe. I en låda, eller på ett bord där du brukar plugga. Själv gillar jag inte att se mina pluggsaker så jag brukar lägga undan dem. Det här gör att du sparar tid när du kommer hem från skolan och ska börja plugga. 
  4. Skor och jackor. Ska man ha jeansjacka eller skinnjacka första dagen i skolan? Och vart har jag lagt dem? Ska jag ha converse eller ballerina? Lägg fram dem så du vet vart du har dem! Jag är alltid den personen som springer runt på morgonen och letar efter mina ytterkläder när jag kanske har tre minuter på mig att gå ner till bussen.. inte så smart. 
     
#1 - MATILDA

bra tips!:D

Svar: Tack :)
Emilia Sjödin

#2 - jennifer

jättebra tips!:)

Svar: Tack! :)
Emilia Sjödin