Emilia Sjödin

Ny klänning + sminkborstar från real techniques
 
Haha kolla min naglar, så beautiful. Min pälsväst hänger i bakgrunden, fortfarande så har den prislappen kvar. Måste börja använda den snart alltså! 
 
...Ett till inlägg som jag lovade er. Idag slutade jag tidigare från skolan och kunde då kila ner på stan för att köpa en klänning tills på lördag då det är fest som gäller. Klänningen är från ginatricot och den kostade 199kr vilket jag tycker var ett riktigt bra köp! Jag köpte den i storleken SX vilket betyder att den siter åt som bara den haha. Kan knappt få av mig den själv. 
Sedan såklaaaart köpte jag real techniques borstar från H&M, alltså sminkborstar. Hade ingen aning om att H&M hade börjat sälja dem borstarna här i Falun. Var tvungen att köpa två! Så snygga och jag tror de är superbra! Jag köpte en foundationborste som är lite snedställd, perfekt att använda vid sidan av näsan eller under ögonen. En ögonskuggsborste köpte jag också. Den är väldigt liten och jag tror det kommer vara enkelt att packa på ögonskuggan med hjälp av borsten. Har en stipplingbrush från real techniques och den tycker jag är superbra, så varför inte köpa någon till? 
 
Hoppas allt är bra med er, och hörni? Det är fredag imorgon!!
KRAMAR! 
#1 - emiza

fint

Svar: Tack! :)
Emilia Sjödin