Emilia Sjödin

Glossybox September
Hej där! Jag har varit så otroligt trött på senaste tiden. Jag har fotat massa bilder till bloggen men jag har verkligen inte orkat att skriva ett inlägg till. Men idag får ni ett inlägg på min glossybox som jag fick här om dagen. 
 
Berätta gärna vad ni fick ! 
Benefit Cosmetics - Roller Lash Mascara. 
Förstår ni hur glad jag blev när jag såg att jag hade fått en mascara från märket BENEFIT? Jag har tidigare fått en primer och en ögonkräm från benefit som är superbra! Jag har bara hunnit testat mascaran ett fåtal gånger så jag vet inte riktigt vad jag kan säga om den än. Men än så länge verkar den helt felfri! 
 
Pris : 235kr/8,5g. 
 Vita Coco - Coconut Oil. 
Jag fick en kokosolja som jag ärväldigt exalterad över! Den har nämligen många användningsområden såsom till smink, till matlagning, kroppen eller till ansiktet! Man kan använda kokosoljan som nattkräm eller som en makeup remover, hur bra? 
 
Pris : 130kr/500ml. 
 Make up store - Microshadow. 
 
Här är ännu en produkt från make up store som jag verkligen inte gillar. Det känns som att de försöker samarbeta med glossybox genom att ge bort färger som inte säljs ? Jag tillhör inte de personerna som tycker att blå ögonskuggsfärg passar på ögonlocken. Förra gången fick jag också en blå ögonskugga och har inte använt den något alls. 
 
Pris: 145kr. 
 Glam of Sweden  - Caviar pearls 
 
Jag fick små pärlor som man ska dekorera naglarna med. Jag är inte ett fan av att ha mycket saker på naglarna, varken mönster eller pärlor. Men jag slår vad som att det är väldigt fint. Jag tror inte jag skulle passa i det och dessutom skulle jag nog bara riva bort pärlorna haha! 
 
Pris: 39kr/15ml. 
 Naked Lips - Organic Tinted Lip Balm, Plush Red. 
 
Det här är alltså ett läppbalsam med en färg som är vinrödglittrig. I början när jag testade den blev mina läppar jättefula, de passade inte alls. Men sedan testade jag att bara dutta färgen på läpparna och wow vilket fint resultat! 
 
Pris: 59kr. 
ACO - Protecting day cream saché - Bonus! 
 
Detta är en dagkräm som jag inte har hunnit testat. Brukar oftast spara tester tills jag verkligen är behov av en kräm när mina produkter tagit slut. Denna dagkräm innehåller spf 15 och motverkar hudens första ålderstecken! 
 
Pris: 209kr/50ml. 
 
 
Glossyboxen för september får 2/5 i betyg!