Emilia Sjödin

Wilmas Beauty - HICK BORSTKOLLEKTION
HICK BORSTKOLLEKTION  10 ST  - 398 KRONOR 
 
 
ÄNTLIGEN! Tio nya snygga sminkborstar till min samling! 
 
Finns det någon här som följer Wilma Holmqvist på tuben? Jag beställde hennes sminkborstar i måndags och de låg i min brevlåda redan på tisdagen, vilket service!! Jag köpte hennes Hick borstkollektion, alltså alla hennes tio sminkborstar. De är superfina och jag älskar verkligen koppardetaljerna! När jag fick hem dem blev jag förvånad över att skaften var så pass långa, riktigt snyggt och bra!
 
Problemet är att jag nu förmodligen har över 60-70 sminkborstar, åh herregud, haha. Så jag lär rensa ut lite gamla och ersätta dem med de nya! Får se om jag möjligtvis ger bort några gamla sminkborstar till någon kompis. Är så onödigt att kasta bort dem.
 
Vill ni ha detta sminkborstkittet så hittar ni hennes hemsida här (Länk)!   
 
Nu är jag så sugen på att beställa Helen Torsgårens sminkborstar! Dock är hennes borstar väldigt dyra? Runt 800Kronor? De är för tillfället slut men vill så gärna testa hennes borstar också! Ni ser hennes borstar på bilden nedan! 
 
Någon som har testat dessa borstar, eller Helens? Vad tycker ni isåfall? TELL ME!! Om ni sedan vill ha en recension på dessa sminkborstar får ni gärna lämna en kommentar! Ta hand om er så syns vi snart igen! 
 
 
 
#1 - Amanda Jönsson

Vill också pröva hennes borstar! Verkar så grymma, Wilma är så duktig!

Svar: Ja , jag ser så fram emot att få testa dem ! Håller med, så duktig! :)
Emilia Sjödin

#2 - alice

De ser fina ut! Den andra kollektionen verkade dock inte lika bra, har sett lite blandade recensioner för dem plus att det finns väldigt liknande, (läs; identiska) och billigare borstar på t.ex. fyndig och ebay, men "Hick" kollektionen skulle jag gärna köpa! Recensera dem gärna!!

Kram! <3

Svar: Hm okej, jag får läsa runt lite angående dessa borstar. Självklart gör jag en recension! Kram :)<3
Emilia Sjödin