Emilia Sjödin

Årsresumé - Augusti, September, Oktober
 
Augusti verkade inte bjuda speciellt mycket på mig. På min blogg hittade jag mest bilder på smink, vilket jag tycker är det roligaste att skriva om! I Augusti var det classic car week i Rättvik som varje år. Jag åkte dit med min familj och jag hade det väldigt mysigt. Augusti bjöd även på jättemysiga tacokvällar med mina bästa vänner! I slutet av sommaren brukar vi här hemma alltid göra en stor rensning av gamla saker som ligger och skräpar. Jag hittade flera kartonger med barnkläder som var superkul att kika igenom, haha!
 
Hittade även en gosbild på mig och min katt. Snart är det dags för oss att ta bort henne då hon är gammal, dement och även haltar lite. Blir så ledsen, hon är som min bästa vän.
 
 
September var ju hur rolig som helst! Jag köpte min allra första bil!! Jag har nog aldrig känt mig så fri att kunna åka vart som helst när som helst. Jag festade gärnet med mina bästisar i Uppsala! Dock kom vi inte in på den huvudsakliga krogen som vi av någon konstig anledning aldrig gör, haha! 
Oktober, månaden då min blogg fyllde fyra år! Min pappa fyllde även år i Oktober och jag och mina syskon hade världens roligaste syskonfotografering, haha! Vi framkallade en bild och gav till pappa i present (hela släkten har den snart känns det som). Jag blev återförenade med mina vänner som jag inte hade träffat på ett bra tag på grund av att alla pluggade på olika ställen. Jag fick hem mina efterlängtade liquid lipsticks och använder dem flitigt än idag!