Emilia Sjödin

Årsresumé - November och December
 
November är en till månad som bestod mycket av fest. Min bror fyllde 25 år och vi firade genom att spela paintball med massor av vänner. På kvällen planerades även en överaskningsmiddag och fest! 
Min bästa vän Filippa fyllde 20 år och det skulle såklart också firas! Vi firade henne här i Borlänge/Falun. Kvällen blev superlyckad och jag har inte så himla många minnen från den kvällen, haha. Varannan vatten tjejer! 
 
Skoterns dag är något som ligger mig nära om hjärtat. Jag, bror och min kusin åkte iväg till ockelbo och kikade på skotrar. Min bror blev så tarv att han såklart köpte en skoter en månad senare. 
Slutligen är vi i December, sista månaden på året. Bästa som hände i December var att jag köpte min ursnygga väska! Är så glad att jag har den, längtar när det blir vår och jag kan använda den till en kappa istället för en vinterjacka, haha. December har i stort sett bara bestått av dejter med min pojkvän. Mysiga kvällar och mycket pussar. Jul firades såklart med min familj och det var väldigt mysigt trots att jag var en liten sjukling. Jag håller på att bli bättre och hoppas verkligen på att jag kan fira in det nya året ikväll med mina allra bästa vänner! 
 
Hoppas ni får ett fin avslut på 2016 och att ni firar in 2017 riktigt bra! Jag önskar er ett trevligt nytt åt!