Emilia Sjödin

13 mars // Myskväll
 
Hej mina favoriter! Hur är det med er?
Själv så mår jag väldigt bra. Igår kom min pojkvän hit och vi hade hela huset för oss själva. Vi gjorde got mat och sedan hade vi mellomys. Frans vann mello! Vad tycker ni om det? Själv så hoppades jag på att Robin Bengtsson skulle vinna, men icke. 
 
Åh jag börjar bli nervös! På tisdag får jag börja söka till högskolor och universitet, men problemet är den att jag inte vet vart jag ska ta vägen haha, vad vill jag ens bli? Jag har varit inne på psykologspåret men jag vet inte om jag har betygen som krävs. Ledsen gubbe... 
 
Oj, vad jag hoppar samtalsämnen haha! Men jag fick en kommentar här om dagen att jag skulle göra en recension på min nya foundation. Men min fråga är, vill ni ha fler recensioner i samma inlägg? Isåfall på vad? Inlägget kommer iallafall upp på tisdag! 
 
Sammanfattningsvis 3 frågor: 
 
Fråga 1.  Vann rätt bidrag i Mellodifestivalen? 
Fråga 2. Vet ni vad ni vill plugga vidare till efter gymnasiet? 
Fråga 3.  Vill ni ha fler produkter recenserade
 
Hoppas allt är bra med er! KRAMAR! 
 
#1 - Sarah

hehe gör inget =) fin bild på dig och kissen

Svar: Tack ! :)
Emilia Sjödin

#2 - Emelie

Jag tänkte inte ens plugga vidare på en gång jag. Det orkar jag inte. Dumt att hoppa på en utbildning om en inte vet alls vad en vill välja egentligen tycker jag faktiskt. Själv ska jag satsa på att jobba, så söker en massa jobb nu jag så pluggar jag vidare sen när orken har kommit tillbaka och jag har kommit på någon utbildning eller kurs som kan vara kul att läsa :)
Kram

Svar: Du är klok du! Kram :)
Emilia Sjödin

#3 - Twiggy Lundberg

Vilken mysig bild :). Jag tycker inte Frans var en bra vinnare, jag hoppades på Wiktoria. Jag gick ut gymnasiet för 4 år sedan men vet fortfarande inte vad jag vill bli och JA till recensioner :D

Svar: Tack så mycket! Ja wiktoria var också bra! Okej vad bra då behöver jag inte känna någon press, haha!
Jag ska fixa recensioner! håll ut! Kram :)
Emilia Sjödin