Emilia Sjödin

Minnen i ett halsband
 
När jag rensade bland mammas gamla smycken hittade jag detta halsband. Så mycket minnen och lycka i endast ett halsband. Jag minns att jag gjorde smycket till min mamma när jag var liten, jag älskade verkligen att pyssla.  
 
Saknaden efter min mamma är enorm och när man hittar gamla saker blir man påmind om den gamla goda tiden. Just nu är jag inne i en period då jag har det väldigt jobbigt utan min mamma. Jag blir både arg och frustrerad över att hon är borta. Nu närmar sig studenten och balen vilket är en speciell högtid då jag vill visa min mamma hur långt jag har kommit i livet, att visa att hon har något att vara stolt över. Jag minns när jag gick på balen i nian. Jag grät hela dagen innan balen för att jag var ledsen att hon inte kunde vara med och se mig. Min mamma levde ett alldeles för kort liv, och att veta att jag senast fick träffa henne för fyra år sedan är kämpigt. Jag behöver verkligen min mamma och jag hatar cancer mer och mer för varje dag som går. 
 
Kära ni! Ta hand om era nära och kära. Man vet inte vad man har fören det är borta <3. 
 
KRAMAR! 
 
#1 - J

Nämen gud den där mins jag å har för mig att vi pysslade tsm å du var så himla glad båda att du gjorde den och gav den till din mamma, hon blev alltid så lycklig när hon fick så fina hand gjorda saker av er tre!! Kramar ❤ (att du alltid får mig att tåras när du skriver om moster ❤)