Favoritbloggar

Skrivet:    ·  Alla inlägg
http://jannideler.com
 
Ni vet säkert redan vem hon är, Janni! Den är tjejen kan vara den snyggaste jag någonsin sett. Hon har en perfekt klädstil och jag tycker hon inspirerar mig otroligt mycket. Hon gör mycket youtubevideos själv men även med sin pojkvän Jon Olsson, som för övrigt är en av mina favorityoutubers! 
 
mollyrustas.se 
 
Molly är en tjej jag länge har tyckt har en speciell stil. Hela hon är superfin och hon ger mig mycket inspiration då hon har bott i min grannby hur länge som helst. Är så roligt att se folk i närhet bli så pass stora och kända! 
 
http://nouw.com/linnahlborg 
 
Linn är en tjej som också driver en Youtubekanal! Jag tycker hon har superfina kläder då hon klär sig lite mer vardagligt än många andra bloggare gör. Jag har faktiskt sett henne några gånger här i Falun vilket är jätteroligt. Nu när jag tänker efter så har jag sett alla dessa bloggerskor förutom Janni, haha! 
http://nouw.com/malinasenlund 
 
Hur fin är inte Malin? Även här har vi en tjej som jobbar med Youtube! Jag tycker hon är väldigt personlig och delar med sig av mycket av hennes liv, vilket är jättekul! Malin bor här i Falun och jag har sett henne på flera ställen. Hon verkar vara en jättehärlig tjej! 
 
Vilka är era favoritbloggare? Jag vill gärna läsa fler bra bloggar som handlar mycket om smink och mode! 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

<