Såhär undviker du höstdepp

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
Jag är en sådan person som kan bli väldigt deppig på hösten, särskillt den mörka perioden. Men det finns faktiskt saker man kan göra för att tiden inte ska bli lika skrämmande och mörk. Här kommer mina tips! 
 
Tänd ljus: När det är mörkt och kallt ute är det mysigt att tända ljus på sitt rum och göra det både mysigare och varmare. Passa samtidigt på att måla naglarna och applicera en fuktgivande ansiktsmask! Känner man sig fin och fräsch mår man mycket bättre! 
 
plugga tillsammans: När man åker till skolan/jobbet på morgonen är det stor risk att det är mörkt återigen när du väl kommer hem efter en slitsam dag. Plugga därför tillsammans med dina vänner direkt efter skolan för att både få umgänge och plugget gjort samtidigt. På så sätt kommer du inte vara deppig för att plugga, då du får träffa dina vänner och ha roligt samtidigt. 
 
ha mysiga filmkvällar: Hösten bjuder alltid på mysiga kvällar med filmmaraton. Samla ihop ett stort gäng eller häng med familjen och titta på bra filmer. För att undvika höstdepp krävs det roliga händelserika och mysiga dagar! 
 
Bär snygga kläder: När höstvädret är i full rulle har man ingen ork till något, kan jag känna i allafall. Men, bär man snygga höstkläder, snygga skor med en fin kappa så kommer man längta till att gå ut och visa upp hur fin man är! Dagarna blir så mycket bättre om man känner sig snygg! 
 
Vad är era bästa tips att göra på hösten? Hur undviker ni höstdepp? 
Puss och kram mina fina läsare! 
 
 
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

<