Emilia Sjödin

Den där skönhetssvampen & sista dagen som ungdom
 
Jag var på stan här om dagen och äntligen spontanshoppade jag en beauty blender. Jag har testat så många skönhetssvampar och jag tycker verkligen inte att någon har varit bra. På youtube tjatar alla om denna beauty blender, så jag var tvungen att köpa den. Ännu en sak som Youtubers har fått mig att köpa, haha, den listan kan bli lång... Denna gång var det Youtubern Stephanie Lange  som gjorde en video som heter "Same Products COMPLETELY Different Results! Makeup Dos and Don'ts". Stephanie visar att resultatet med foundationappliceringen blir så mycket finare med en beauty blender än en buffing brush (vilket jag brukar använda), därav köpte jag en beauty blender. Den kostar 199 kronor. 
 
Jag har testat denna skönhetssvamp i några dagar och jag tycker den funkar väldigt bra! Dock suger den åt sig väldigt mycket produkt samt att den är väldigt svår att göra ren.Vill ni ha en recension på svampen? 
 
 
Lumene är ett av mina favoritmärke när det gäller skönhet, om ni inte redan har listat ut det. Den här gången köpte jag en Glow Boost Essence som ska ge huden lyster och återfuktning. Den innehåller C -vitamin och 89% av ingredienserna är naturliga, vilket är superbra! Produkten kommer med en liten pipet som gör mängd av applicering lättare. Den kostar 279 kronor. 
 
Hur bra blev inte denna bild? 
Jag är så glad att Cubus har flyttat till lilla Falun. Där fyndade jag två par solglajer. De är exakt likadana förutom färgen. Ett par är helt svarta och det andra paret är i ett brunrött leopardmönster. 
Här har ni mig idag. Sista dagen som ungdom, sorgligt. Jag har världens åldersnoja, haha. Imorgon fyller jag 20 år och jag vill verkligen inte bli äldre. Vad är det positiva med att fylla 20? Man får gå in på systemet. Men sen då? Det positiva är väl ändå att jag ser rätt ung ut va? Det får vi hoppas på iaf. 
 
Hoppas allt är bra med er så syns vi! 
 
 
#1 - Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Nu kanske du redan gör det men blöt svampen i ljummet vatten och krama ur ordentligt. Då blir finishen på sminket bättre och svepen suger inte åt sig massa produkt!!!

RT har en liknande svamp som kostar hälften om man tycker BB är för dyr <3

Svar: Hej! Jag blöter svampen men tycker fortfarande att den drar åt sig mycket av foundationen. Men tack för tipset ! <3
Emilia Sjödin