En viktig gala - Tillsammans mot cancer

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Känslor osv, min mamma och mormor gick bort i cancer
 
Den här dagen skulle du fylla 70 år. En dag då vi alla i släkten skulle samlas och fira dig. Förmodligen hade vi släktingar gått ihop och köpt den presenten du önskat dig mest. Skulle jag kliva in genom din dörr skulle du bemöta mig med en bamsekram och kalla mig för "lilla gumman" även om jag är en halvmeter längre än dig. Jag befinner mig just nu i Umeå och kommer tyvärr inte träffa dig, jag kommer inte kunna ta mig till din gravsten hur mycket jag än önskar. Ikväll kommer jag tända ljus för dig och tänka på dig samtidigt som jag ser på "tillsammans mot cancer". Jag blir så otroligt glad när jag ser hur mycket pengar den här galan samlar in. Så mycket pengar som går till forskning och kan förändra folks liv. Jag blir så glad när jag ser familjer som är överlyckliga som fått sin mamma eller pappa frisk. Familjer som varit på botten men klarat av skiten och tagit sig till toppen. Jag är sjukt stolt över alla som skänker pengar, det gör faktiskt skillnad! 
 
Jag är dock en av dem som inte fick uppleva lyckan. Jag hade hoppet uppe så länge, en vacker dag så visste jag att allt skulle bli bra, vi skapade planer tillsammans och jag trodde jag skulle känna den där lyckan när ni kickade cancern i arslet. Men tyvärr kom ni aldrig så långt. Jag fick inte känna mig stolt, jag fick inte uppleva lyckan, jag fick aldrig mer ser er... Min älskade mamma, min mormor och Anita. Ingen av er klarade sig och det gör så fruktansvärt ont. Jag önskar verkligen att forskningen hade kommit lika långt då som idag, då kanske ni hade överlevt! Cancern jag hatar dig. 
 
Men jag hoppas som sagt att ni alla kollar på "tillsammans mot cancer ikväll", för mig är det årets viktigaste gala. Jag vill se glädjen i allas ögon som jag aldrig fick uppleva. Jag vill glädjas genom er. 
 
Grattis på 70 -årsdagen mormor, hoppas mamma och Anita firar dig ordenligt i himlen. 
 
 
 
Vill ni läsa mer om cancern kan ni kika på kategorin " min mamma och mormor gick bort i cancer". 
♡MADDISENJ.SE♡
Skrivet: 2018-01-09,  kl. 21:07:52 Blogg:  http://maddisenj.se

Cancer må brinna i helvetet. Det är nog den vidrigaste av alla vidriga sjukdomar. Kram till dig <3

Svar: <3
Emilia Sjödin

♡Johanna Utterberg♡
Skrivet: 2018-01-09,  kl. 21:29:59 Blogg:  http://johannautterberg.blogg.se

Åh jag beklagar din sorg och det gör så ont i mig när jag läser. <3 F*ck cancer!

Svar: <3
Emilia Sjödin
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

<