Snart ett litet påsklov

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Fotografi
 
Här har ni ytterligare några bilder från gårdagens work mode. Klara ville testa min kamera och tog därför några bilder på mig placerad vid ett tomt bord. Jag ser nästan ut som en filosof som sitter där helt själv utan kaffe, haha! Men som ni ser på sista bilden så fikade vi faktiskt också. 
 
Hej föresten! 
Jag tänkte förvarna er och säga att jag åker hem till Dalarna över påsken och har lite plugg som jag även måste ta tag i, därför kommer min blogg troligtvis stå stilla. Jag kommer befinna mig på en sjö under påsken som varje år. Jag träffar mina nära och kära, sover borta och fiskar dag för dag. Kameran kommer jag såklart ta med mig men jag kan inte lova att att jag bär med mig min dator eftersom det förmodligen inte ens kommer finnas internet där vi ska befinna oss. Det är så härligt att koppla bort mobilen och bara njuta av att umgås med de människor som får en att må bra. Jag ska dessutom försöka träffa mina vänner när vi alla äntligen åker hem över påsk. Nanna bor jag ju granne med här i Umeå men Filippa är en del av vår trio och hon befinner sig mestadels i Uppsala, och ni kan ju gissa hur ofta vi träffas? Hur långt är det inte mellan Uppsala och Umeå liksom? Jag saknar verkligen vår lilla trio. Om det är någon som får min energi att fyllas på så är det mina allra bästa vänner. Det känns som vi har sjukt mycket att prata om sedan vi senast sågs. 
 
Hörni, jag glömde ju helt bort att jag kan föra över bilder direkt från min kamera till min mobil. Jag kanske kan uppdatera bloggen ändå? Hmm, vi kan alltid hoppas! 
 
Hoppas allt är bra med er så får jag önska er en trevlig påsk så syns vi nog snart! 
KRAMAR! 
 

WORK MODE

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Fotografi
 
Godmorgon! 
I skrivande stund sitter jag tillsammans med mina vänner på kulturbageriet här i Umeå. Tanken är att vi ska plugga och vi tar verkligen tillfället i akt att sätta oss på en annan plats än skolan, när vi äntligen kan och inte är bundna till programmen i skolans datorer. Jag tycker kulturbageriet är en mysig plats och belysningen är verkligen perfekt. Dessutom ser man hotellet här bredvid som är en väldigt fin inredningsdetalj, håller ni inte med?
 
Nej nu borde jag plugga så jag kan njuta av påskledigheten i helgen, äntligen får jag åka hem till Dalarna igen. 
Vad gör ni under påsk? 
 

På tågstationen

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Fotografi
Canon Eos 6D Mark II / EF 35mm f/1.4L II USM 

Hej mina fina!  

I lördags drog Jag och Nanna till tågstationen Umeå östra och fotograferade porträttbilder. Hur fina blir inte bilderna när man fotar i en miljö med mycket färger? Alltid när jag ska åka tåg har jag alltid tänkt på att tågstationen är en väldigt fotovänligt plats. Det är så mycket olika färger på väggarna samt att pelarna är färgglada, hur fint? 
 
Det var lite stelt att fota bland folk men efter ett tag börjar man strunta i folket runt omkring. Det blev lite jobbigt när en gubbe kom fram och frågade vad vi gjorde samt att han ville att jag skulle skicka in mina bilder till en fototävling, haha! Han ville dessutom att jag skulle fota hans hund? Haha det var lite konstigt. 
 
Vad tycker ni om bilderna och framförallt kvaliteten? Visst är mina gamla bilder skräp om man jämför skärpan på dessa bilder? 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, snart är det påsk hörni! 
KRAMAR! 
 
 
 
 

Earth Hour & Lucid dreaming - jag kunde flyga

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Känslor osv
 
Bild från ikväll då vi tände ljus under Earth Hour. 
 
Godkväll mina fina!
Jag måste verkligen berätta om en sjuk sak jag var med om idag. Som ni vet så har jag varit väldigt intresserad av klardrömmar (lucid dreaming), det handlar alltså om att man blir medveten om att man drömmer och kan därför bestämma vad som ska se i sin dröm. Jag var ute och festade hela kvällen/natten igår och var därför väldigt bakis idag. Jag blev sängliggandes mesta dels av dagen och somnade till då och då. Under loppet på 10 minuter så får jag en väldigt konstig dröm. Håll i hatten nu. 
 
Jag står i mitt kök och ska laga mat. Jag kikar ner på min spis och sedan tittar jag uppåt, när jag sedan tittar ner på spisen igen så märker jag att min gammeldagsa spis har förvandlats till en spis med touch. Jag blir förvirrad och kollar mig omkring och helt plötsligt blir min lägenhet mycket större och alla mina möbler är borta. Jag börjar förstå att något är lurt och att jag kanske befinner mig i en dröm. Jag har tidigare varit väldigt intresserad av klardrömmar och har därför läst på om vad man kan göra för att få sig själv att förstå att man drömmer. Det första jag minns är att man ska läsa på skyltar och se om bokstäverna bildar verkliga ord eller om bokstäverna är huller om buller. Min första spontana tanke var att jag behövde läsa något och vips så låg det en tidning på bordet rakt framför mig. Jag reflekterade inte ens över att det var konstigt att en tidning dök upp från ingenstans. Jag läste namnet på tidningen - Aftonbladet. Jag började kika ännu närmare och insåg att det inte alls stod Aftonbladet utan att det stod Aftonblabet. Nästa steg till att lista ut om man drömmer är att kika på sina händer och fötter. Till en början såg alla mina fingrar bra ut, men desto längre jag kollade desto färre fingrar hade jag. Dessutom hade jag endast fyra tår!? Det var här jag verkligen förstod att jag drömde. 
 
Jag testade drömmen genom att tänka "När jag går igenom den här dörrvallen så kommer den här människan stå där bakom och vänta på mig". Och vet ni vad? Det fungerade! Bakom den där dörrvallen så stod den där personen jag hade hoppats på. Nästa sak jag ville uppleva var att flyga, för jag har hört att det är en härlig och cool känsla. Jag öppnade ett fönster och var beredd på att hoppa ned (stod för övrigt högst upp i ett höghus). Jag visste att jag drömde men jag var även så sjukt rädd att jag inte drömde. Tänk om jag hoppar ner och dör? Känslan var så obehaglig, haha. Men jag bestämde mig för att hoppa och precis innan jag skulle slå i marken så lyfter jag. Jag började alltså flyga, hur sjukt? Jag förstår om det här låter helt knäppt men det var verkligen det som hände. Hjärnan kan dessutom inte komma på egna känslor och därför tar hjärnan mina tidigare erfarenheter och känslor för att försöka skapa en känsla av att jag flyger. Men om jag säger såhär, det kändes som jag åkte fritt fall. Ni vet när man kisar med ögonen och gör ansiktsgrimaser för att känslan är så obehaglig. När jag kikade upp mot himlen så var den inte blå utan hilmlen hade blivit till en galax. Det var så mycket färger och dessutom såg det ut som en stillbild. 
 
Jag avslutade drömmen genom att säga till mig själv att när jag öppnar mina ögon så ska jag vara vaken. Jag öppnade ögonen och helt plötsligt var jag vaken. Det här måste på riktigt varit bland det coolaste jag har varit med om. Det var så sjukt konstigt men superintressant! 
 
Jag har aldrig tidigare kunnat styra mina drömmar så detta var verkligen något sjukt spännande. Jag antar att jag kunde drömma det här eftersom jag var i ett tillstånd då jag sov men ändå var utvilad. Det var som att jag bara däckade i några få minuter och hann aldrig komma in i någon djup sömn. 
 
Har ni någon gång varit med om något liknande? Isåfall får ni jättegärna kommentera, vill så gärna läsa! 
Hoppas allt är bra med er så hörs vi. KRAMRAR! 
 

Styr kameran genom mobilen

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Fotografi, självporträtt
 
Hej finisar!
Jag börjar skolan om en timme så det här inlägget får bli kort. Jag blev så besviken när jag insåg att min fjärrutlösare inte passade till min nya kamera, så jag började söka runt på nätet efter en ny. Insåg ganska snabbt att min kamera är smart och kan kopplas till min mobil genom kamerans egna wifi. Jag parkopplade därför min mobil med kameran och laddade hem appen Camera connect. Genom denna app kan jag alltså föra över bilder direkt till mobilen från kameran, men jag kan dessutom fota i live view genom mobilen. För att förtydliga så kan jag alltså ställa fokus, ändra ljusinställningar direkt i mobilen och då sker det samtidigt en ändring i kameran, hur coolt? 
 
Som ni ser på tredje bilden så klickar jag på avtryckaren vilket gör att kameran tar kortet. Det är underlättar så sjukt mycket, särskilt vid självporträtt. Hur smidigt är det inte att endast behöva ställa sig framför kameran och sedan göra alla ljusinställningar samt fokus direkt från mobilen så man slipper springa fram och tillbaka till kameran hela tiden? Här under ser ni en skärmdump från appen. Som ni ser kan man göra både inställningar i fotoläge och filmläge. 
 
 
 

Ren lycka - Canon Eos 6D Mark II

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Fotografi
 
 
ÄNTLIGEN! Kameran är min <3
Hej mina fina! Lyckan är total, jag har en ny kamera. Bara när jag tog första testbilden så blev jag chokad, alltså WOW man behöver inte ens anstränga sig för att få till en bra bild, kärlek vid första ögonkastet. Nu kan jag dessutom äntligen bocka av "köpa en ny kamera" på min bucket list, hur bra!? 
 
För er som är fotointresserad så köpte jag en Canon Eos 6D Mark II och ni hittar den HÄR (länk). Kameran har 26,2 megapixlar, vilket är en stor skillnad mot min gamla som bara hade 18. Dessutom finns det 45 Af- punkter, hur bra? Ett stor plus är att denna kamera har en vridbar skärm vilket jag länge har suktat efter. Jag fotar ofta mig själv och jag lovar att det kommer underlätta för mig, haha. Dock insåg jag att min gamla fjärrutlösare inte passar till den är kameran så jag lär köpa en ny tyvärr. 
 
Man kan fota i Live view! Jag kan dessutom klicka på skärmen vart jag vill sätta fokusen, hur coolt? Jag kan också filma time laps i 4k, hur sjukt är inte det? Jag är så sjukt taggad att testa kameran men jag har så mycket annat för mig just nu. Men jag lovar att bloggen kommer få ett mycket finare innehåll och bättre uppdatering. 
 
Jag köpte även ett objektiv, EF35MM F1.4L USM! Jag har hört att objektivet är en favorit hos riktigt grymma fotografer vid porträttfotogragering. Jag kommer nappa tag i varje kompis och dra ut på porträttfotograferingar nu, haha! Jag kan visa er objektivet i ett senare inlägg !
 
Jag vet att det kommer komma frågor om att jag ska jämföra min nya kamera med min gamla. Jag har vänner som redan har önskat ett sådant inlägg, haha! Kamerorna är som natt och dag. Det vore konstigt om en kamera för 20k inte skulle vinna med hästlängder mot en kamera för 5k, ellerur?
 
Jag har mycket plugg just nu men jag lovar att ett bättre inlägg om kameran kommer! Håll er uppdaterade. Jag gick ut en sväng idag och testade kameran en snabbis. Här under kan ni se oredigerade bilder. Kolla gärna extra på skärpedjupet. 
 
Tips till er som är sugen på en ny kamera, canon har på sin hemsida just nu 15% i studentrabbat. Jag sparade 5000 kronor tack vare det! In och kika! 
 
Puss och kram ! 
 
 
 

Sex saker som får mig att må bra

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Känslor osv
Hej mina fina! 
Uppdateringen har varit fruktansvärt dålig denna vecka men det beror på att jag inte har mått så bra. Det värsta jag vet är att må dåligt, ni vet den där ångesten. För att undvika ångesten så brukar jag alltid sysselsätta mig, för när jag inte har några planer så kommer alla tankar till mig och då kan jag bryta ihop. Tidigare i veckan hade jag sjukt mycket jag skulle göra, för att jag inte ville övertänka situationer. När jag sedan skulle ställa mig och diska så blev det en tyst och tråkig stund vilket gjorde att jag fick jobbiga tankar i skallen, som resulterade i att jag bröt ut i gråt. Jag tycker det är så läskigt att jag inte klarar av att vara ensam för då kommer alltid negativa tankar till mig. Jag brukar säga att jag är rastlös och alltid vill hitta på saker, för att jag inte vill vara uttråkad. Men det hela handlar nog mer om att jag är rädd för mina egna känslor och tankar.
 
Nu kanske ni tycker att jag borde gå och prata med någon professionell men jag vet att det problemet jag har just nu kommer lägga sig med tiden. Jag är inne i en slags bearbetningsprocess. 
 
Men, det värsta jag vet är att må dåligt. Har man varit så långt ner på botten man kan komma så är man livrädd för att hamna där igen. Därför tänker jag nu ge er mina bästa tips på saker som iallfall får mig att må bra/bättre! 
 
Tips 1 
För att må bra krävs det att man vågar släppa ut sina känslor och prata om det som tynger en. Därför är det sjukt bra att gråta. Jag brukar vara ganska bestämt och tänka att jag ska göra allt för att få mig själv att må bra. Men innan jag ska må bra behöver jag få ha den där kvällen då jag bara sitter och lyssnar på deppmusik och gråter ur mig alla känslor. Man mår så sjukt mycket bättre efteråt! Dagen därpå när jag vaknar så tar jag tag i mitt liv, tänker positiva tankar och börjar med resterande av tipsen nedan. 
 
Tips 2
Tänk dig att du vaknar på morgonen. Du kikar ut genom fönstret och det är mulet och tråkigt väder. Du börjar skolan/jobbet om en timme och du är dödtrött och orkar knappt fixa frukost för att du inte är hungrig och motivationen till att fräscha till sig finns inte där eftersom vädret får dig att bli opepp på dagen. 
 
Gör såhär istället: 
Bli en morgonmänniska. Gå upp minst två timmar innan du börjar skolan/jobbet. När du ser det tråkiga mulna vädret så startar du istället en skön spotifylista som fyller på din energi. Du kan fortfarande inte äta frukost så tidigt på morgonen så du gör istället ordning en kopp kaffe, sätter dig i soffan och kollar på nyhetsmorgon. Du känner ingen stress att skynda dig att bli klar på morgonen eftersom du har en hel timme till att fördröja. Efter kaffet kan man sitta framför sin spegel, lyssna på glad musik och bara lägga fokus på sig själv och sminka sig väldigt långsamt. Det är nog det bästa jag vet. Att bara se sig själv i spegeln och fixa till sig själv. Jag tror det kan bidra till bättre självkänsla, att bara sitta framför spegeln en längre tid varje dag liksom. När man sminkat sig klart så blir man helt plötsligt hungrig och då kan jag äta en riktigt bra frukost istället för en tugga av en macka som jag annars hade ätit, eftersom jag inte är hungrig direkt på morgonen. Det är viktigt att dagen får en bra start, för då blir resten av dagen så mycket lättare, jag lovar! 
 
Tips 3 
Dansa på morgonen. Jag har hört att om man dansar på morgonen så blir man sjukt glad. Nu menar jag inte att man ska gå på ett danspass. Jag antar att man lurar kroppen att man är gladare än vad man kanske är. Tänk vad mysigt att gå runt på morgonen i sin morgonrock, man har kaffe i handen, lyssnar på peppigmusik och så smådansar man. Myyys ju. 
 
Tips 4
Ta promenader, frisk luft är så viktigt! Dessutom är det jättebra att rensa tankar när man är ute och går. Jag nämde tidigare att jag inte gillar att vara själv med mina tankar vilket är lätt hänt när man är ute och går. Därför tycker jag att det funkar väldigt bra att lyssna på partymusik så att man blir peppad. Ni vet när man lyssnar på musik och sedan tror man att man är i en musikvideo helt plötsligt, det är så en bra promenad ska vara! 
 
 
Tips 5 
Nästa tips är att lägga energi på rätt personer. Det finns många personer där ute som jag gillar fruktansvärt mycket men som kanske tar för mycket energi av mig. För att hindra det så kan man enkelt ta bort notiser från dessa människor i sina sociala medier. Det finns folk som inte förtjänar min energi och ibland är det så sjukt jävla svårt att ta steget och radera människor ur sitt liv, för det är det sista man vill göra men det är det som kommer få mig att må som bäst i längden. Nu när jag skriver detta så känner jag att mitt hjärta ballar ur, för det känns som man ljuger för sig själv. Man raderar en människa som får mig att må så jävla bra men som samtidigt får mig att känna mig som sämst. Den energin jag lägger på den här människan är inte bra för mitt välmående. Hur jobbigt det än är så kommer det vara värt det. Kanske inte just nu men i det långa loppet. Prioritera alltid dig själv och ditt välmående. 
 
Tips 6 
Ta dig tiden till dina intressen oavsett plugg. Jag vet att jag fungerar som bäst när jag får göra någonting roligt innan jag gör något som är skittråkigt. Jag kan gå upp extra tidigt för att fotografera och redigera bilder och blogga. Jag får energi av att göra det jag tycker är roligt. Det värsta som finns är när man ska skriva en tenta eller ha en redovisning i skolan, men tänk om dagen bestod av tre roliga saker och en tråkig sak, vad mycket enklare dagen skulle bli då, ellerhur? Tänk att få gå upp på morgonen och få se detta schema : fota, redovisning, redigera bilder och blogga. Det lät ju inte så farligt om man jämför med endast en redovisning? 
 
Vad är era bästa tips?! 
 

Inspiration - Jessica Kobeissi

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
 
Alltså WOW! Den här kvinnan vet verkligen hur man fotar och redigerar. Jag har kommit in i ett mode där jag letar inspiration till fotograferingar, hur man redigerar på bäst vis, vad man ska tänka på vid porträttfotograferingar osv. Jag är så taggad på att få hem min nya kamera. Jag vill verkligen börja fota porträtt och våga mig ut och fota andra människor, jag är så taggad! 
 
En av mina nya inspirationskällor är fotografen Jessica Kobeissi, hon är helt magisk och jag älskar verkligen hennes stil på porträtt. Dessutom har hon pratat väldigt gott om kameran jag ska beställa vilket gör mig ännu mer taggad. I en av hennes videor här ovan så fotar hon i butiker, jag har aldrig ens tänkt tanken att man kan göra det? Men jag vill absolut testa. Tänk er att fota i en stor blombutik, sjukt kul ju! 
 
Vilka fotografer följer ni? Jag vill hitta ännu mer inspiration. Jag kan tipsa er om Rosie Hardy också, sjukt duktig! 

Ångest deluxe

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
Godkväll mina fina! 
 
Imorse drog jag med mig Nanna till Media Markt för att kika på en ny kamera. Ni vet att jag har varit sjukt sugen på en ny kamera och idag åkte jag och testade den kameran jag vill köpa. Servicen var grym och jag blev verkligen säkrare på mitt val av kamera. Dock köpte jag inte kameran i butiken eftersom Canon har just nu 15% i studentrabatt på sin hemsida, vilket gör att jag sparar femtusen kronor, hur bra!? 
 
Dessvärre fick jag världens ångest när jag kom hem. Jag drog fram min dator och plockade i varorna (ett objektiv också) i min varukorg och påbörjade min order. Precis när jag bekräftar/signerar mitt köp med bank id så står det error på hela hemsidan. Jag får ingen orderbekräftelse men de där 29.000 kronorna på mitt konto har dragits. AAAAh, ångest. Aja jag får ringa dem på måndag. Så sjukt typiskt mig att jag är peppad på något nytt och roligt och så går det på skit, haha! Jag hoppas det hela löser sig iallafall. 
 
Kan ni gissa vilken kamera det blir?! 
 
Nu ska jag tillsammans med Nanna ladda upp för finalen av melodifestivalen, ska ni också titta? 
Hoppas allt är bra med er så syns vi snart. KRAMAR! 
 
 
 
 
 

Nya plagg

Skrivet:    ·  Alla inlägg, shopping
 
 Jeansjacka HÄR! / Blå blus HÄR! / Röd tröja HÄR! 
 

Macbook pro, gif och animation

Skrivet:    ·  Alla inlägg, kreativt skapande
 
Imorse när jag vaknade bestämde jag mig för att ha en ledig dag och strunta i skolan, jag har god tid på mig att hinna klart med min reklamfilm. Vill ni förresten se min allra första egna animation som jag har gjort? Kika isåfall längst ner i inlägget så får ni se en hammare som spikar i en planka, haha.
 
Resten av den här dagen tänker jag sitta framför min dator och redigera gamla bilder. Hallå, har jag ens visat er min Macbook pro någon gång? Jag tror faktiskt jag inte har det, hur kan jag ha glömt det, haha? Jag köpte den i Augusti. Den här datorn är det bästa jag någonsin köpt, den var dyr med det var helt klart värt det, jag behöver en bra dator för min utbildning. Det enda som stör mig är att man måste ha en USB-C adapter för att kunna använda sig av HDMI och USB, annars har jag ingenting att klaga på. Alla som har testat min dator säger att tangentbordet har ett härligt ljud, haha, aldrig något som jag har tänkt på. Är ni sugna på denna Macbook pro så hittar ni den här <-- Klick!  

 
Anledningen till att jag ville vara ledig idag var för att jag vaknade upp i en lägenhet full av kaos. Jag är så trött när jag kommer hem från skolan eftersom man sitter framför en skräm exakt hela dagen, därav orkar jag aldrig ta tag i att städa min lägenhet. Men nu är äntligen lägenheten städad och nu sitter jag och redigerar bilder i Photoshop. Jag har precis sökt runt på nätet och försökt lära mig själv hur man gör gifs i Photshop, det var ju hur enkelt som helst. Resultatet kan ni se nedan. 
 
Nu ska jag kila iväg till postnord och hämta ut ett paket. Kan ni gissa vad det är? Jag kan ge er en hint om att det är någonting rött från Linn Ahlborgs klädkollektion. Plagget finns i ett inlägg längre ner. 
 
Här nedan ser ni min animation också, haha! Jag har alltså modellerat allt själv, ljussatt scenen och sedan skapat en animation av objekten. 
 
Vi syns snart! KRAMAR! 
 
 
 
 
 

Skapar en reklamfilm

Skrivet:    ·  Alla inlägg, kreativt skapande
 
 
Hej mina fina!
Hallå, kan ni förstå att det ni ser på bilderna ovan är något som jag har skapat helt själv? Hur coolt? I skolan lär vi oss att modellera i ett program som heter Maya, ett väldigt roligt men dock ett svårt program. Jag har en uppgift nu som går ut på att vi gör animationer som vi sedan gör till en reklamfilm. Jag försöker göra en produktreklam som ska efterlikna Chanels läppstift. 
 
Jag är faktiskt riktigt taggad på att göra en animation samt att leta upp passande musik och redigera ihop en riktigt grym "reklamfilm". Det jag gillar med skoluppgifterna är att vi ofta får bestämma vad vi skapar helt själva, vilket gör uppgifterna så sjukt mycket roligare. Jag är ju en sminknörd som ni redan vet, och min dröm är att bli produktfotograf inom skönhet. Att jag fick chansen att modellera ett läppstift och göra en reklam av det, passar mig så sjukt bra! En riktigt rolig uppgift! 
 
För er som undrar så läser jag digital medieproduktion på Umeås universitet. 
 
Vad tycker ni om mina läppstift? Ser de trovärdiga ut? 
KRAMAR! 
 
 
 
 

Självporträtt i en trång lägenhet med dålig belysning

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
Godmorgon! 
I skrivande stund sitter jag och tittar på nyhetsmorgon, dricker kaffe och redigerar bilder. Det är precis så jag vill att varje morgon ska se ut. Här om dagen fotade jag lite självporträtt, en sneak peak ser ni här ovan. Visst blev bilden fin? Jag blev faktiskt riktigt nöjd med den. Det känns ibland som att jag måste vara tydlig med att säga att jag fotar alla mina bilder själv, även bilderna som är på mig. Här om dagen trodde min kompis att jag brukade bli fotad av en professionell fotograf, men nej jag tar mina bilder själv och redigerar mina bilder själv. Men jag tar det absolut som en komplimang, haha! 
 
Det jag tyckte var väldigt roligt med den här fotograferingen var att jag satt helt för mig själv, hemma i min säng, med en ful tapet i bakgrunden. Men det roliga är att Photoshop har gett mig en helt ny värld när det gäller redigering. Det är så kul att redigera bort hintar av sängen och att fixa tapeten mörkare och snyggare. Att ta bort alla fina linjer i ansiktet, ojämnheter osv. Jag har dessutom sjukt dåligt ljus i min lilla lägenet. Väggarna är vita med en grön/gul underton vilket gör att mina bilder ofta blir lite gulare än vad jag vill ha dem. Men Photoshop räddar mig och hjälper mig med vitbalansen! 
 
Jag funderar på om jag ska göra ett inlägg om hur jag redigerar mina bilder, kanske lite trix och tips? Skulle ni vilja läsa om det? 
 
Hoppas allt är bra med er så syns vi! KRAMAR!