Emilia Sjödin

Stöd cancerfonden (tillsammans mot cancer del 2? )
För att ni ska förstå något av det jag skriver så är jag tacksam om ni läser DET HÄR ILÄGGET FÖRST! Och så vill jag även tillägga att min mamma dog i cancer och att det är därför jag är så insatt i det hela.
 
 Som jag nämde i förra inlägget så ska jag alltså gå in lite mer på detalj om mina tankar angående mitt inlägg "tillsammans mot cancer". 
Som jag hade lovat er tidigare så sprang jag in på Lindex för att leta efter ett sådant rosa band som skänker pengar till cancerfonden som man kan sätta på sin jacka, men när jag gick in på Lindex fanns det tyvärr inga rosa band tråkigt nog, det fanns endast "rosa armband" men eftersom jag inte använder armband så ofta så vela jag inte ha armbandet. Jag gick in på Guldfynd och hittade ett rosa band av en brosch som jag tyckte var jättefin, den var dyrare också vilket jag tyckte var bra - detstå dyrare desto mer pengar skänker man väl till cancerfonden? Men nej, jag kollade på priset och det stod 70 kronor, men jag läste även att det bara var 10 ynka kronor av dem 70 kronorna som skulle gå till Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation (BRO) Om ni inte tror mig så kan ni gå in på guldfynds hemsidan och kolla - LÄNK!  vilket jag tyckte var grymt dålig, jag skulle nästan vilja säga till kassörskan att jag velade att alla pengarna skulle gå till cancerfonden, men så går det nog inte till. Men jag är väldigt glad att de 10 kronorna går till BRO istället för ingenting och att guldfynd vela hjälpa BRO. Nu är jag sjukt stolt över att jag har bidragit till Bro med 10 kronor, det låter inte mycket, men i mängden människor som köper en brosch gör ju att det i slutändan blir rätt mycket pengar. 
 
På den här (LÄNK!)  hemsidan kan man även köpa armband, mössor, kläder, påsar, tavlor och mobilskal som skänker pengarna till cancerfonden, ALLA pengarna går till cancerfonden. Ni frågade mig vart man kunde köpa armbanden som är på bilden här under men nu har ni fått svaret på den frågan eftersom jag gav er länken till hemsidan.
Jag har själv tänkt flera gånger att köpa ett armband, jag tycker de är så otroligt fina, jag och min bror kommer nog beställa dem samtidigt, eller något annat av sakerna. 
Det var faktiskt en till sak jag vill säga till er. Jag är oerhört Tacksam för alla "pepptalk" jag har fått från er läsare, ni gör verkligen min dag. Jag skrev inte inlägget "tillsammans mot cancer" för att ni skulle tycka synd om mig, självklart inte. Och därför blev jag så glad när jag såg att ni brydde er, även fast jag inte bad om stöd. Några av er har till och med delat med er av era händelser, hemska händelser. Jag grät när jag läste era kommentarer men jag blir så sjukt glad över att jag fick chansen att kunna hjälpa er! Jag har nog aldrig kännt en sådant samband till mina läsare förut än vad jag gör nu, finns det något ni vill berätta för mig så är det bara att göra det, jag hoppas att jag kommer kunna hjälpa er. Ni kan även hjälpa mig eftersom man inser att jag inte är den enda som har det jobbigt som sitter i en situation som jag gör. 
 
Kärlek till er! <3
 

 


 
 
 
#1 - Bea

Riktigt fint och bra inlägg! Kram

Svar: Tack så jättemycket, förstår du hur glad jag blir! :)
Emilia Sjödin

#2 - amanda

fina bilder, bra inlägg!

Svar: Tack, vad glad jag blir! :)
Emilia Sjödin

#3 - ♡ Hanna Andersson ♡

Sv: Ja absolut, riktigt mysigt var det! kram

#4 - sanna♦

jättebra inlägg!
du behöver inte svara om du inte vill men vilken sorts cancer dog din mamma i?:)

#5 - sanna♦

jättebra inlägg!
du behöver inte svara om du inte vill men vilken sorts cancer dog din mamma i?:)

Svar: Hej! Tack så jättemycket! Om du kikar in på min blogg så har jag skrivit ett helt inlägg om det :)
Emilia Sjödin

#6 - benedit ♥

så fint inlägg!<3

sv; haha ellerhur! :')

Svar: Tack hörru! <3
Emilia Sjödin

#7 - Julia Svensson

sv: Åh tack fina du!♥

#8 - Julia

Vilka rörande två inlägg, känner verkligen med dig! kan inte ens föreställa mig vad du går genom :( heja dig säger jag bara! du är stark! kram

Svar: Tack! Du förstår inte hur glad jag blir! :) Kram
Emilia Sjödin

#9 - Lisa Radojewska

sv; de låter väl inte läskigt? haha
De hoppas jag med! :)
Kram