Emilia Sjödin

GLAD MIDSOMMAR!
 
Hej och glad midsommar på er! Idag är en sådan dag man kan gå runt med blommor i håret med en anledning eftersom det är midsommarafton. Den här dagen är blommornas dag enligt mig. Kransar i håret och midsommarstång full med blommor. Ja, så mycket blommor man ser idag gör man inte alla dagar. 
 
Den första blommkransen jag har i håret är från veromoda och det är ett hårband, väldigt smidigt. I andra kollaget har jag ett diadem med blommor på från glitter. Båda håraccessoarerna (haha vilket ord) är väldigt stora och puffiga och syns bra kan jag lova. Köpte båda för en hundring styck. 
 
När jag var inne på glitter och skulle köpa diademet fick jag även en blomma av tjejen i kassan, det var snällt. Jag trodde det var en plastblomma med sedan när jag satt mig i bilen kände jag att blomstjälken var blöt och då fattade jag att det var en riktig blomma haha. Fick lite panik när jag inte hade något vatten med mig, trodde att blomman skulle dö på vägen hem. Men det gjorde den inte som tur var. Nu står den i mitt fönster så fint. 
 
Det här inlägget är tidinställt och jag kan säga att jag i gårkväll åkte upp eller ner? Vet inte precis om jag åker uppåt eller neråt haha. I alla fall så åkte jag till mina kusiners stuga med min bror för att fira midsommar och festa tillsammans och för att leka lekar hehe. Men idag ska min bror skjutsa hem mig för att jag ska vara med några kompisar också. Även imorgon hoppas jag på att jag drar till en festplats och dansar med kompisar, hur kul? 
 
Hoppar ni får en bra midsommar, vad ska ni göra för kul? Berätta jag vill veta. Har ni några speciella traditioner? Leker ni några roliga lekar? Dela med er är ni snälla. KRAM! 
#1 - Jennifer

Åå va fina blommkransar. Älskar den röda lite extra :)

Svar: Tack! :) gillar den röda mest :)
Emilia Sjödin

#2 - SARA EMILIA'S mode & fotografi

Jättefina blomkransar och glad midsommar :)

#3 - SARA EMILIA'S mode & fotografi

Jättefina blomkransar och glad midsommar :)

Svar: Tack! Det samma :)
Emilia Sjödin

#4 - Frida

Fin du är!!

Svar: Tack fina du :)
Emilia Sjödin

#5 - Kimmey ~ Kung varje dag

Fina bilder!

sv: Jadå, min dag har varit bra. Hur har din dag varit? :)

Svar: Tack! Vad bra min dag var helt okej :)
Emilia Sjödin

#6 - V I L M A L A ♔

Sååå fin!

Svar: Taack! :)
Emilia Sjödin

#7 - Elinor

Vilka fina kransar, den vinröda färgen är riktigt snygg!

Svar: Ja det tycker jag också ! :)
Emilia Sjödin

#8 - HJJONSSON

Så fin!

Svar: Tack fina du! :)
Emilia Sjödin