R.I.P

Hej där! För bara någon dag sedan så dog min mormor. Det förklarar en hel del till varför jag inte har uppdaterat min blogg. Ni kanske minns att jag sade att hon var sjuk? Jag kan berätta det att min mormor hade cancer, precis som min mamma. Har ni inte läst/kommer ihåg något om min mamma kan ni läsa det HÄR!  (Obs Det kan vara väldigt jobbigt att läsa om).
 
I alla fall har den här senaste perioden för mig varit väldigt jobbig. Inte nu när jag har förlorat min mormor utan innan dess, när hon gick runt och var sjuk. Självklart sörjer jag och absolut saknar jag henne men processen innan var det som var jobbigast. Steg för steg fick jag uppleva samma händelser en gång till. Det var väldigt ansträngande att träffa mormor. Just för att hon påminde så mycket om mamma. Min mamma fick gå igenom en väldigt tung å lång process som var lidande. Att se min mormor gå igenom samma saker och bli ännu sämre var inte något jag trivdes med. Det blev jobbigare att träffa henne för varje gång vi sågs. Jag såg inte min mormor ligga där och försvinna bort, jag såg min mamma. Ni förstår att min mormor och mamma var väldigt lika varandra och när mormor blev sjuk kan ni nog förstå att det blev ännu läskigare. Det var som om jag fick se min mamma försvinna igen. Det var det tuffaste. Något som är väldigt läskigt är att min mamma och mormor gick igenom precis samma process i samma steg. Ni vet när det händer något men sedan händer det en till sak, och sedan en till sak. Och alla dem här sakerna skedde i samma proces. Låter det begripligt? Jag hoppas ni förstår. 
 
Cancer är läskigt. I varje generation på mammas sida så har alla kvinnor gått bort i cancer. Dvs min mamma, min mormor, mormors mamma och mormors mormor. Sedan går det säkert längre bak också, men jag har för mig att min moster sade någonting om 13 generationer bakåt. Sjukt skrämmande. Risken att jag får cancer är väldigt stor men det är inget jag ska gå runt och vara orolig över. Alla dör någon gång av olika orsaker, och jag kanske är väldigt gammal då och antagligen så har man kommit frammåt inom läkemedel att man antagligen kan bota mer cancer än idag. 
 
Jag älskar dig mormor, och jag saknar dig oerhört mycket. Det är väldigt tråkigt att du skulle lämna nu när jag lärt känna dig så bra, att man inte tar tag i saker tidigare är tragiskt. Men jag hoppas du har det väldigt bra där du är nu och att du tar hand om min mamma. Farväl älskade mormor. <3
 
Vill ni bidra till cancerfonden kan ni klicka här! 
 
 
 

Glossybox Mars

Skrivet:    ·  
Månadens glossybox har ni här. Jag tycker det var en riktigt bra box. Fina färger i paletten även fast dem inte var så pigmenterade. Riktigt bra krämer som inte var för starka. En kräm som får bort torra armbågar som jag är spänd på att testa. En deo som doftar sjukt gott, fick även med en test på en parfym som doftar det samma. Ett nagelack som glittrar. 
 
Jag brukar som sagt lägga till bilder på de produkter jag gjort slut på som jag har fått i mina glossybox. Men det får komma upp senare. Hoppas ni tyckte det var roligt att se det jag fick. Äntligen ett riktigt inlägg. Kramar. 
 
 

Dåligt samvete

Skrivet:    ·  Alla inlägg

Hej bloggen! Nu var det väldigt länge sedan jag skrev. Jag gör bara mobilinlägg nu för tiden. Idag gjorde jag ett prov som gick bajsdåligt och när jag kommer hem måste jag börja plugga inför ett prov på fredag. Inte kul. Sedan hoppas jag att jag har tid för att göra ordentliga inlägg till er. Hoppas ni har haft det bra. Kom gärna med idéer om man jag ska blogga om. 

18 års fest

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Händelserika dagarTjenare ! Hur mår ni? Allt är bra med mig. Igår hade jag en sjukt rolig kväll! Min bästa vän Mikaela fyllde 18 år så det blev fest. Jag köpte vinglas till henne vilket hon blev väldigt glad över. Jag träffade många kompisar och lärde känna nya personer, det var jätteroligt. Mikaela hade hyrt en lokal så jag åkte dit tidigare och hjälpte till, vi skulle göra bål, duka fram maten oh fixa musiken. Gårdagen var helt enkelt skitrolig. 


Helg

Skrivet:    ·  Alla inlägg

Hej! Jag är verkligen usel på att uppdatera. Jag tänkte bara säga att jag tycker det är väldigt skönt med helg. Snön håller på att smälta bort igen och då hoppas jag att det vill bli vår på riktigt den här gången. Ikväll ska jag fira Mikaels som blir arton på söndag. Sen när började mina vänner bli så gamla? Tiden går så snabbt. Jag kanske slänger in ett till inlägg lite senare ikväll. 

Blir livet bättre eller sämre?

Skrivet:    ·  Alla inlägg, min mamma och mormor gick bort i cancer

Hej hej! Idag har jag fått dåliga nyheter och mitt liv är inte på topp precis. Jag vill veta vart platsen finns där man inte behöver vara orolig, där man inte har fruktan för något.  En plats där jag kan vara med er för alltid utan att vara rädd för att mista någon utav er. Livet är orättvist. 

Btw- pll slutade inte idag, det kommer en till säsong. 

A is going to be revealed in 1 days

Skrivet:    ·  
Sista bilden haha! 
 
Okej såhär ligger det till. Kommer ni ihåg hur mycket jag förut tjatade om pretty little liars? Jo, jag vet jag skriver fortfarande ganska mycket om det men inte lika mycket som förr. Men jag kan säga att det är min absoluta favoritserie någonsin. Jag är inte mycket för film eller serier men den här serien är något jag har fastnat för. Det sorgliga är att det sista avsnittet kommer ut i natt. Jag vill inte att det ska sluta. På onsdagar brukar jag ha en liten filmkväll med mig själv när jag ser på pll, men nu i fortsättningen kommer det vara tomt utan serien, så jag kanske borde leta upp någon ny serie att följa. Har ni några tips? 
Jag är nervös inför sista avsnittet. Det kommer vara så spännande. Jag har några egna teorier om hur det kommer sluta. Hur tror ni att det kommer att sluta?

BUT FIRST LET ME TAKE A SELFIE.

Skrivet:    ·  självporträtt
 

STYLE is a way to say who you are without having to SPEAK.

Skrivet:    ·  outfits
 
 
 
Topp/Jeans - Ginatricot.  Skinnjacka - Vero moda. Väska - Lindex. Solglasögon - Cubus. Skinnvantar - Goat Nappa. skor - Tiamo scorett. 
 
Hej! Hur är det med er? Med mig är det bara bra. Jag är lite irriterad på vädret bara. Ena dagen är det verkligen vårväder och andra dagen snöar det. Jag tog fram skinnjackan för någon dag sedan och nu när snön och minusgraderna är tillbaka igen så är jag tvungen att använda min kappa igen. Jag vill att all snö ska försvinna och sedan kan det bli vår!
 
Tio bra saker med våren. 
1. Det blir ljusare. 
2. Det blir varmare. 
3. Man kan använda färgglada kläder. 
4. Mer färg i naturen. 
5. Man blir gladare. 
6. Man behöver inte bära varma kläder. Skinnjackan tas fram. 
7. Man kommer närmare sommarlovet. 
8. Håller sig vaken längre. 
9. Fåglarna kvittrar mer.
10. Huden blir inte lika torr. 
 

Fick ett hemligt meddelande

Skrivet:    ·  Alla inlägg

Den här lerfiguren satt ovanpå mitt skåp imorse. Fick en känsla av att någon inte tycker om mig. Den vill förmedla att jag är dödens typ haha! Sedan öppnade jag skåpet och den föll ner och gick i tusen bitar. Applåder eller vad? Frågan är bara vem som satt den där? 

Gårdagens festligheter

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Händelserika dagarIgår hade jag en jätterolig kväll med mina vänner. Vi busade runt och garvade de mesta dels av tiden. Haha! Vi tog nattbussen hem och när jag väl kom hem var det fest hemma. Min bror fyllde ju år så han hade fixat en fest. Vilket gjorde att det tog längre tid för mig att gå och lägga mig. 

Mobilinlägg

Skrivet:    ·  Alla inlägg

Hej hej! Äntligen fredag! Så skönt. Som jag jag sagt tidigare kommer jag hem sent eftersom jag ska fira Nathalie idag. När jag kommer hem ska jag även kanske gratta min bror. Jag har en rolig dag att se fram emot, både bowling, tårta och umgänge med fina människor! Hoppas ni får en bra fredag allesammans ! 

kvalitetstid med pappa

Skrivet:    ·  Alla inläggTorsdag - planering

Skrivet:    ·  
Hej! Det här är ett tidinställt inlägg som jag skrev igår (onsdag). 
Jag måste bara fråga. Har ni tagit fram skinnjackan än? Här är det så pass varmt att jag inte orkar gå runt i min filtjacka längre. Tygskorna är också framplockade, min omgivning blir glad eftersom jag inte blir lika lång då, mina vanliga skor har klack så nu är jag en aning kortare. 
Jag ser fram emot morgondagen. Eller hela den här helgen. Här under har ni min lilla planering. 
 
 

Har jag nämnt att..

Skrivet:    ·  min mamma och mormor gick bort i cancer
Hej hej! Vilket fint väder det har varit idag, Humöret på topp. Skolan var kort idag, började tio och slutade kvart över två. Jag gjorde dock ett matteprov i skolan som jag tror jag riktigt dåligt, det kändes som det i alla fall. Men efter skolan plockade pappa upp mig och vi åkte hem till min mormor och morfar och hälsade på. Jag vet inte om jag har sagt det förut i bloggen men min mormor är sjuk..cancer förstås, vad annars liksom. Det känns som om den sjukdomen finns överallt, bara jag vänder mig om. Så jag känner att det är extra viktigt att hälsa på nu. Vi hade en väldigt trevlig pratstund och jag tycker det är så roligt att träffa henne, även min moster som också var där. De påminner så mycket om min mamma att mitt humör kan gå från botten till toppen. Jag känner närvaron bara de är i närheten. Viktiga personer i mitt liv. 
Jag och pappa var även upp till mammas grav och lade dit några rosor, mammas färg på rosor är egentligen röd men man måste ha lite variering så vi köpte rosa, mycket fint. 
 
Hoppas ni har haft en underbar dag och att morgondagen blir ännu bättre. Kram på er. 

There's so many beautiful reasons to be happy

Skrivet:    ·  Alla inlägg

Hej! Just nu sitter jag på bussen påväg hem. Tanken var den att jag skulle vara lika duktig som mina kompisar för en gång skull och stanna kvar i skolan och plugga. Jag har prov imorgon så det är ganska smart att plugga, i skolan känner man sig tvungen att plugga och om man är hemma vill man hellre göra andra saker. Men sedan kom jag på att jag har mina grejer är hemma så jag är tvungen att åka hem och plugga, kommer inte få mycket gjort känner jag. 

Idag har jag varit glad känner jag. Igår tog jag med pappa till kuratorn och vi har pratat genom en del saker och det känns bra. Inget att dölja liksom. Sedan så har solen varit framme hela dagen vilket gör att jag blir på ett toppenhumör.  Min skoldag har varit chill också så jag känner att den här dagen har varit allt utom dåligt. Inte ofta jag åker hem från skolan och känner mig glad. Även så måste jag plugga när jag kommer hem, men på något sätt är jag bara glad, glad, glad. 

Ni kan få en liten rolig konversation från skolan bland mina kompisar idag. 
Kim: vad är peace and love? 
Emma : Vet du inte vad peace and love är? 
Nathalie : Men du bor ju här! Det står ju till och med peace and love på din tröja! Min miniräknare tycker inte om mig

Skrivet:    ·  Alla inlägg


Bättre än deltagarna

Skrivet:    ·  
 Taxilåten/busslåten var bäst haha. 

Solen skiner och fåglarna kvittrar.

Skrivet:    ·  självporträtt
 
 
Hej! Idag gick jag ut och fotade. Gick inte speciellt bra då de blåste som sjutton. Mitt stativ höll på att ramla flera gånger, inte bra haha. Solen skiner och det är faktiskt varmt ute. Ute i skogen kvittrade fråglarna så fint. Jag längtar verkligen till sommaren nu. 
 
Jag tänkte berätta om gårdagen lite. Efter skolan gick jag hem till min kompis nya lägenhet och tittade, riktigt mysigt faktist. Skulle också vilja ha en lägenhet i Falun så jag slapp åka buss så länge varje dag. I alla fall, efter vi hade varit hos henne gick jag och min kusin ner på stan för att äta. Vi gick in på american take away och vi valde så klart pizzan el taco! Världens godaste pizza. Sedan gick vi till hemmakväll och köpte på oss massa godis. Sedan gick vi på bio och kollade på Hallå Hallå. Har ni sett den? Den var rätt okej faktistk. Lite kul när filmen utspelar sig här i Falun och stockholmare som försöker prata dalmål, haha. 
 
Hoppas ni har haft det bra. Njut av helgen nu! 

Sometimes angels cries, sometimes human dies.

Skrivet:    ·  min mamma och mormor gick bort i cancer
Det här är ett inlägg mest för att jag behövde skriva av mig. 

Jag måste ta en paus, få mig själv att må bra. Jag försöker vara glad men det är så svårt. Jag blir arg och irriterad men det har ingenting med omgivningen att göra. Jag kan inte rå för det, det bara blir så. Jag måste gå iväg, gråta ut mina känslor. Även fast jag inte alltid vet varför. Jag kan inte kontrollera mig, jag mår dåligt, ofta. Jag vet inte vad jag ska göra, jag är förvirrad. Jag vill ha tillbaka mitt liv, mitt tidigare liv. Ingenting är sig likt längre. Tårarna kommer och det är svårt att dölja. Ju längre tiden går desto kämpigare blir det. Att förstå faktumet att det inte finns någonting jag kan göra, bara släppa taget och gå vidare är jobbigt. Jag kan inte göra någonting för att få dig tillbaka, för att få se eller höra dig en sista gång. Jag vill inte ha förändrade människor, mindre umgänge eller nytt. Jag vill tillbaka till det gamla. Jag vill ha tillbaka dig och all den kärleken du spred. Att förstå att du aldrig kommer komma tillbaka tar livet av mig. Det är jag som får komma till dig, men det är långt kvar. Vart jag än är så finns du där. Jag ser ditt leende i andra människor, jag hör ditt skratt men när jag tittar bak är du inte där. Jag känner dina varma kramar och jag hör dina ord. Att mitt liv skulle bli såhär jobbigt hade jag aldrig kunnat föreställt mig. Jag kan gå från att vara på topp till att brista ut i gråt. All min energi sugs ut ur mig.
 
vart finns du? Jag vet att du finns där uppe någonstans men jag kan inte hitta dig. Jag vill till dig... Jag vill berätta hur jävla mycket jag saknar och älskar dig. Beskriva att du var det viktigaste för mig. Att bara få se dig och krama om dig ordentligt skulle rädda hela mitt hjärta. Jag saknar dig otroligt mycket. Snälla kom tillbaka. Mamma <3    / Din prinsessa som du brukade säga.
 
 

Fettisdagen

Skrivet:    ·  självporträtt
Idag har jag myst runt i min nya tröja jag köpte igår, så bekväm och mysig.
 
Hej på er. Vad har ni haft för er för skoj idag? Min skoldag var rätt chill, min svenskalektion blev inställd vilket egentligen var ganska dåligt eftersom jag måste bli klar med mitt tal som jag ska hålla på fredag. Annars har dagen bara rullat på. När jag kom hem var jag sjukt trött, tänkte gå och lägga mig på en gång, men hantverkarn var fortfarande här och han hade ställt massor av grejor för dörren till mitt rum så jag var tvungen att vänta. Men när han stack sov jag kanske i två timmar, riktigt skönt faktiskt. Sedan väckte pappa mig och sade att det var mat. Efter maten skulle han såklart äta semlor, det är ju trots allt fettisdagen. Men varken jag eller min bror Mattias (som endast var hemma då) tycker om semlor så pappa hade köpt marabou till oss istället. Mums. Någonting jag verkligen har undrat är om man säger:
Fettis- dagen
fet-tisdagen
semmeldagen?
Hur säger ni haha! 

#ALWAYSBLUE

Skrivet:    ·  shopping
 Hej! Tillbaka till skolan efter en veckas lov. Jag var ganska pepp inför skolan imorse men när jag närmade mig skolan ändrades det direkt. Skönt nog hade jag bara två lektioner för min sista lektion blev inställd. Och bla, bla, bla, ni bryr er nog inte om min skoldag haha. 
Men efter skolan så gick jag på stan i kanske en kvart och då hittade jag den här ursnygga stickade tröjan. Älskar färgen. Sedan finns det också några guldiga detaljer på axlarna. 
Men nu ska jag plugga... #lovelife

HAPPINESS - Frågor med svar

Skrivet:    ·  frågor och svar, självporträtt
Är du en sportfåne? 
Hahah! Vilket roligt skämt. Nej jag tränar aldrig haha. Eller jag går upp för skolans alla tusentals trappor om det räknas, hehe. 
Är du rik? 
Nej det är jag inte, verkar det som det haha?
Är du ofta shoppingsugen? Du har mycket fina kläder :) 
Tack, Jag är alltid shoppingsugen.
Hur sminkar du dig?
Oj. Skulle jag förklara det skulle det ta upp hela bloggen typ haha. Men jag använder nästan allt smink man kan använda. Primer, foundation, concealer, puder, bronzer, rouge, ögonbrynsskuggor, higlighter, ögonskuggor, mascara, vit eyeliner, svart eyeliner, läppstift, läppglans. Haha sen finns det andra produkter som funkar som smink jag också använder men jag orkar inte ta upp det nu. 
Lyssnar du ofta på musik? Vilken musik har du i så fall lyssnat på idag? 
Jag lyssnar alltid på musik. varje dag, varje sekund nästan. Musik är min lycka. Idag har jag lyssnar på Beyoncé hela dagen. 
Vad gör dig lycklig? 
Musik som jag sa nyss? Nej men självklart massor av andra saker också. När man får vara med dem man tycker om så jävla mycket (förlåt) . Att veta att man själv och omgivningen mår bra och att det inte finns några problem. Det är lycka. 
Hur lång är du?
1,74m.
Vad är ditt mobil nummer? 
Det tänker jag inte ge ut.
Vad ska du göra ikväll? 
Jag ska iväg och kolla på bandy. 
Du har jättefint hår, verkligen :) Vilken färg använder du när du färgar det? :) 
Tack så jättemycket. Fast jag har inte färgat mitt hår någonsin. Så det är ganska svårt att säga vilken färg jag har. 
Har du någonsin hört att du är en förebild? 
Ja faktiskt. Det finns ett fåtal läsare som har sagt det till mig vilket jag blev sjukt glad över! Sedan har jag också vänner eller bekanta i min omgivning som har sagt det till mig också. Alla ni är guldvärda. 
Är du svårflörtad? 
Nej verkligen inte. Så fort någon visar intresse för mig faller jag typ på en gång haha. Fast sen ror det självklart på vem det är också. 
 

HELLO MARCH

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
 

Första Mars

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
Hej där! Länge sedan jag gjorde ett inlägg kändes det som. I torsdags åkte jag hem till Emma, dit Nanna också kom senare. Vi gjorde pizza vilket kanske inte blev så lyckat haha. Hennes plåt var för stor så vi tog typ en djup plåt vilket gjorde att det blev en pizza som badade i ost i mitten när vi tog ut den. Senare stack vi hem till ett par personer. Efter det stack vi till etage (nattklubb), vilket faktiskt var roligt. Jag sov hemma hos Emma och dagen därpå skulle jag iväg och träffa ännu fler kompisar. Kom hem sent då, och ikväll ska jag iväg igen haha. Känns som om jag aldrig får vila. 
Men jag hoppas i alla fall att ni har haft det bra!