Emilia Sjödin

Mår så jävla bra
 
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Om pappa visste att jag åt pannkakor igår på en onsdag skulle jag vara körd, haha! Hemma i Dalarna kör vi alltid på den obligatoriska pannkakstorsdagen. 
 
Har lite pirr i magen, det är snart sommarlov, jag och mina bästa vänner har planerat en road trip, det är pink party i helgen och nästa helg är det BRÄNNBOLLSYRAN! Jag mår så jädrans bra nu (Ta i trä). Jag har så många roliga planer och snart får jag äntligen komma hem till min underbara familj. Fick idag jättesöta snaps på min lillasyster där hon berättade att hon saknar mig, åh lillbus! Jag är så taggad på att ta fina foton i sommar. Jag vill fota många bilder på mig och lillbus samt försöka fota så många människor som möjligt. Vill fota min bästa väns bebis, fota gravidfoton, försöka fånga många fina stunder på bild.
 
I december vill jag skapa en fotobok med massor av bilder från det här året. Det är något jag vill göra varje år. Att hur enkelt som helst kunna gå tillbaka till ett år och tänka " Vad gjorde jag 2018?", "Hur var mitt första år i Umeå?". Jag kan egentligen bara läsa igenom min blogg, men att bara överblicka bilder är mysigare, särskilt ihop med en kompis. Jag ska verkligen sträva efter att ta så mycket fina bilder jag bara kan och spara dessa minnen. 
 
Minnen är det finaste vi har. 
KRAMAR!