Mysmåndag

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
 
Idag är en sådan dag jag sätter mig i sängen med datorn i knät. Spela favoritlåten i hörluraran och bara pluggar. Har faktiskt en hel del plugg jag måste ta tag i men jag vet inte hur man gör haha! Har glömt bort hur man pluggar. 
Hoppas allt är bra med er! KRAM! 
 

10 Tips till ett självsäkert kroppsspråk

Skrivet:    ·  Alla inlägg, självkänsla/självförtroende
1. Slappna av. 
När vi är osäkra och stressade tenderar vi att spänna oss, som om vi vore beredda att bli anfallna fysiskt. Se till att istället ha ett lugnt och avslappnat kroppspråk och kroppshållning. Det här gör inte bara att du verkar mer självsäker, utan du kommer också att må bättre och din kropp kommer att tacka dig för det.
Sitt eller stå stadigt, låt axlarna sjunka ned, slappna av i käkmusklerna och låt armarna och händerna vara avslappnade.
 
2. Minska nevösa gester. 
När man är nervös eller stressad är det lätt att man uttrycker det i sitt kroppsspråk med olika nervösa gester. Det sker helt omedvetet, men om du är uppmärksam i stunden (eller tänker tillbaka på hur du brukar bete dig, kanske kan du till och med fråga någon som känner dig väl) kan du upptäcka det och se till att göra något åt det!
Saker som lätt ger ett väldigt nervöst och osäkert intryck kan vara att ständigt fingra på något, dra sig i kläderna, trumma med fingrarna eller att studsa med fötterna. Om du upptäcker att du gör någon nervös gest, ta ett djupt andetag och placera fötterna stadigt i marken och låt händerna slappna av.
 
3. Le!
Leenden har en kraftfull effekt på oss människor. Vår hjärna föredrar leende ansikten, och att le får inte bara dig att må bättre utan det får också människor omkring dig att uppfatta dig som pålitlig och ofarlig att prata med. En avslappnad, leende person ger ett oerhört självsäkert intryck jämfört med en stel och spänd person. Dessutom, eftersom de flesta människor ler tillbaka när du ler mot dem kommer ditt leende att skapa positiva känslor hos den personen, som den sen kan förknippa med dig.
 
4. Håll huvudet och ögonen högt. 
Att titta ner verkar osäkert och gör att du tappar all din pondus, samtidigt försätter det dig i en negativ sinnesstämning. Om du måste titta bort så titta åt sidan eller uppåt.
 
 
 
5. Håll ögonkontakten, men sirra inte i ögonen. 
Se personen mer i ögonen när de talar och titta inte lika intensivt medan du talar normalt. Om du däremot vill göra ditt budskap extra kraftfullt så kan du titta personen i ögonen mer än vanligt även när du talar.
 
6. Tips som gör ögonkontakten mer avlsappnad.
 Ett tips om det känns väldigt jobbigt att kolla någon i ögonen eller om du har problem med att folk tycker att du stirrar kan vara att fokusera på deras ögonbryn eller mittemella ögonen istället för att fokusera på pupillen, det ger en mycket mjukare och mer avslappnad ögonkontakt.
 
7. Förbättra din kroppshållning
Håll ryggen och nacken rak och dra bak axlarna lätt för att få en snygg och självsäker hållning som dessutom är hälsosam. Det signalerar självsäkerhet och hälsa. Det är väldigt attraktivt med en bra hållning både för tjejer och killar. Många personer som skulle vara jättesnygga ser knappt ens medelbra ut med dålig hållning och kroppsspråk.
 
8.Din inställning får andra att lyssna. 
Utgå från att det du säger är intressant och att andra vill höra på dig, att du är en person av högt värde, då det kommer påverka dig så att du beter dig som en intressant och attraktiv person och då också BLIR det. Om du har den motsatta inställningen så kommer du också förmedla precis det och andra kommer att se dig och ditt budskap som ointressant. Tänk dig när du pratar om något du verkligen är bra på och vet att folk vill höra, då lyssnar också folk – mycket på grund av att du har inställningen att det du säger faktiskt är intressant. Försök att tillämpa det i alla situationer – din röst är värdefull.
 
9. Skicka den inre kritikern på semester. 
Var uppmärksam på din inre röst, vad säger du till dig själv egentligen? Om du känner dig osäker beror det ofta på att du tänker osäkra tankar, ofta formulerade av din inre kritiker som är expert på att tala om för dig att du gör och är fel. Inse att den inre kritikerns tankar är just tankar och inte sanningen. Skapa istället egna medvetna tankar som du vill tänka om dig själv, till exempel att du är självsäker och intressant, och låt dem ta kritikerns plats.
 
10. Fake it 'til you make it. 
Även om du inte känner dig självsäker så kan du på många sätt ändra ditt kroppsspråk så att du verkar säker, vilket i sin tur kommer att göra så att du känner dig mer självsäker och tillsut också blir det. Forskare har i flera studier observerat att personer som fejkar ett självsäkert kroppsspråk faktiskt blir mer självsäkra. Det fungerar eftersom kroppen ger dig ökade testosteronhalter när du har ett självsäkert kroppsspråk (ta mycket plats) samtidigt som den sänker dina halter av stresshormoner vilket gör dig mer avslappnad. Så fejka på!
 

Stilren kameraväska

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
Hur snyggt skulle det inte vara att bära runt på den här kameraväskan? Stilren och snygg. Den kameraväskan jag har nu är svart och orange och är inte alls så snygg, men den är effektiv. Men den kameraväskan på bilden är både effektiv, stor och snygg. Den är från Rut and Circle och kostar 500kr.
 

Emilia hissar - Klänningar från H&M

Skrivet:    ·  Alla inlägg, hiss/diss, skönhet
 
 
Jag har blivit klänningtokig! Jag går nästan alltid runt i klänning nu för tiden. Det är så fint och bekvämt. Alla mina klänningar jag har har jag faktiskt köpt från H&M. De har de bästa modellerna och i så fina färger och mönster! Letar ni efter klänningar tycker jag verkligen ni ska kika in på H&M. 

Anastasia contour kit

Skrivet:    ·  Alla inlägg, shopping, skönhet
 
Hörni! Jag tror jag är kär! Anastasia contour kit är nu min. Den har verkligen jättefina färger. Färgerna görs sig dock inte lika bra på bilder. Det är iaf två gråbruna skuggor, en varmare brun skugga. Sedan en matt highlighter, samt en glittrig. Det finns också en gul skugga som jag inte riktigt har listat ut vad jag ska ha den till ännu. Men tackar google för att vara min vän. 
Jag köpte den på Kicks för 595kr.  
 
Någon av er som har den? Vad tycker ni om den isåfall? 
 

Månadens glossybox - April

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
 
 
Hej!
Fick aprils glossybox idag och jag kan säga att jag inte alls är imponerad. Jag gick ett nagellack som var orange (kommer aldrig att använda), ett puder för håret som ska få det att se ut som man badat i saltvatten. Gillar inte vitt puder i håret då jag är mökhårig haha! Ser typ ut som man har mjäll. Sedan fick jag en läpppenna/ stift vilket också var orange. Jag fick en ögonskugga som var guldskimmrig vilket jag genast blev sugen på att testa! Dock är det lösögonskugga och jag blir alltid så rädd för att använda dessa eftersom hela mitt sminkbord blir glittrigt efter att jag har öppnat burken haha! Sist fick jag en ansiktsmask. Ni har säkert hört om den förut? Den är svart och typ drar ut allt äckligt ut ansiktet. Är seriöst rädd för att använda den haha! Har sett flera youtubers som tyckt den irriterade huden. Den heter i allafall the incredible face mask och kostar runt 250kr. 
Månadens glossybox får betyget 1/5. Vad tyckte ni om boxen? Fick ni samma saker som mig? 
 
 

Hur personlig ska en blogg vara?

Skrivet:    ·  Alla inlägg
Jag har funderat på en sak. Hur personlig tycker ni att en blogg ska vara? Ska man skriva allt som man brukade skriva ner i sin dagbok när man var mindre? Eller ska man bara fokusera på ett och samma ämne utan att berätta vad som händer i ens liv? Eller ska det vara en kombination mellan dessa? 
 
Jag själv tycker det är jättesvårt att hålla mig till ett ämne i bloggen. Jag är väldigt sminkintreserad så jag vill gärna skriva om smink men jag är även fotointreserad, modeintreserad, och samtidigt vill jag skriva om saker som jag anser är viktigt. Men vad är det som egentligen lockar läsarna? Vad vill man läsa om när man klickar in på en blogg? Vill jag läsa om smink går jag endast in på en blogg där personen endast skriver om smink. Jag vill inte gå in på en vardagsblogg och leta efter sminktips om ni förstår vad jag menar? Men samtidigt kan man vända på det. Vill man läsa en blogg som endast handlar om smink men samtidigt är opersonlig? Vill man veta vad som händer i personens liv eller inte? 
 
Men vad ska man göra när man vill skriva om flera olika ämnen?  Vad tycker ni? Ska man skriva om olika ämnen eller skapa flera olika bloggar med olika ämnen? 
 
Jag vill veta era åsikter? Vad vill du läsa i en blogg? Ska det vara en personlig blogg eller opersonlig? Ska man hålla sig till ett eller flera bloggämnen? 
 
 
 

Favorit hemsida för kläder ?

Skrivet:    ·  Alla inlägg


Hejsan! Hur är det med er? Med mig är det bara bra. Idag är det onsdag vilket betyder att halva veckan har gått. Känner verkligen för helg nu. Har redan tröttnat på skolan haha. 
Idag stannade jag kvar på stan för att shoppa men seriöst, vårkollektionen är så otroligt dålig och det finns inga fina kläder. Blir så arg ... Finns bara fina klänningar men inga fina toppar. 
Jag söker mest runt på nätet nu för att hitta fina kläder. Vilken är din favorit onlinebutik? Behöver lite inspiration här! 
Ha det bäst/ E 

Hjälp! Problem med svar på kommentarer

Skrivet:    ·  Alla inlägg
Hejsan alla fina! Jag har ett problem. Jag får väldigt ofta kommentarer om att mina svar på era kommentarer inte syns. Utan att ni måste gå in på min blogg för att se svaren. Gäller då endast för dem som bloggar på blogg.se. Men vet ni vad jag ska göra? Hjälp mig! 
 

Yves Rochers + rabattkod

Skrivet:    ·  Alla inlägg
Hejsan alla fina! 
Jag har nu på senaste klickat in mig på Yves Rochers hemsida ( LÄNK). Och jag är väldigt intreserad av deras smink! Som ni vet så är jag en väldigt stor sminknörd och jag tycker verkligen att de har superintresanta produkter som jag vill testa! Här under en några produkter jag är extra sugen på att klicka hem. 
En stipplingborste, en foundation, läppstift och en highlighter som jag blev väldigt sugen på att testa! Det som jag tycker är bra med hemsidan är att priserna inte alls är farliga! 
 
Jag tycker ni också borde klicka er in på hemsidan och fynda! Till er hjälp så ger jag er en exklusiv rabattkod där man får 25% på ett köp. Ange YRVIP25 i kassan så dras 25% av från ditt ordervärde. 
 
Hoppas allt är bra med er! 
 

sminkborstar guide #2

Skrivet:    ·  Alla inlägg, skönhet
Hej igen!  Kul att ni tyckte om mitt förra inlägg om sminkborstar för ansiktet! Här kommer del två med sminkborstar för ögonbryn, ögon och läppar. Hoppas ni gillar det här inlägget också. 
Kom gärna med förslag på sminkrelaterade inlägg så blir jag superglad! Ha en bra dag alla! 
Snedställda borstar används till att fylla i ögonbrynen med eller för att applicera en krämeyeliner. Att borsten är snedställd gör det mycket lättare att lägga en fin och jämn eyeliner med. Dessutom funkar det pefekt om man vill lägga en vinge (När eyelinern fortsätter en bit längre ut än när ögat slutar). När man fyller i ögonbrynen med en skygga så använder man sig av sneställda borstar. Mest för att de är så tunna och kompakta. Mycket lättare att lägga fina raka linjer med. Att den är snedställd gör det också lätt att applicera skugga längs ögonbrynet och få till den tunna änden av ögonbrynet (kommer inte ihåg namnet för tillfället). 
De snedställda borstarna har olika storlekar och tjocklek eftersom det beror på hur smal eyeliner du vill ha, eller hur håriga ögonbryn man har. 
 
 
När man ser en sminkborste som är väldigt kompakt och väligt liten så använder man dem till concealer. Jag har tre olika varianter. Den första borsten på bilden är väldigt lång, alltså hårstråna är långa vilket gör det lättare att täcka rödheter på till exempel hakan. Självklart kan man använda den till att täcka finnar också men det brukar funkar bäst med små concealer borstar. Borsten i mitten är väldigt bred vilket jag gillar jättemycket! Den funkar jättebra att lägga under ögonbrynen för att få ett skarpare ögonbryn. Den funkar även bra till att lägga concealer under ögat med. Den sista borsten är väldigt kort och hård vilket är perfekt för att lägga concealer runt näsan med. Sedan är den jättebra att täcka finnar med!
 
Här fanns det väldigt många olika sorter på läppborstar. Det kan vara väldigt svårt att skilja på en concealerborste och en läppborste men en läppborste är oftast mindre och inte lika kompakt. 
Pointed lip brush är väldigt bra när det kommer till att göra konturer för läpparna. Man kan göra amorbågen väldigt fin med denna. 
Professional lip brush är en väldigt lång borse och därför jättebra till att blanda ut läppstift som man har haft på läpparna. Oftast håller läppstiften mycket bättre när man använder sig av en läppborste då färgen lägger sig i alla vecken. 
Snedställd läppborste är väldigt bra på att göra fina linjer. Långa fina drag med en läpprodukt applicerad. Även väldigt bra på att smeta ut färgen bra. 
detailed brush En borste som är väldigt liten och lite kompakt vilket gör att du kan använda den måste till concealer och läppar. En kombinationsborste. 
Applikatorborste är den typiska borsten man nästan alltid får med när man köper en ögonskuggspalett. Den är endast till för att applicera en ögonskugga på ögonlocket med. 
Eyeshadow brush Är väldigt hård och kompakt vilket man kan använda som läppensel eller concealerborste om man vill. Men den här är i allafall en ögonskuggsborste. Används mest till att lägga ögonskuggan över hela ögonlocket eller för att lägga en ljus skugga i ögonvrån. 
Shading brush. Den här borsten används till att applicera eller för att sudda ut skuggorna. Jättebra till att lägga en mörk ögonskugga i globlinjen med. Kanske inte den bästa borsten att blanda ut skuggorna med men det går! 
De två sista borstarna är väldigt mjuka och motsatsen till kompakta. Används för att lägga skugga i globlinjen med. 
Vad använder man sotningsborstar till? Jo man blandar ut skuggor med dem. För att kunna blanda ut skuggorna i globlinjen eller i yttre v:et för att inte få skarpa kanter.
Det finns såklart olika former. Fluffiga borstar som är bäst till att blanda ut de allra mörkaste skuggorna med. Kan även funka till att lägga en färg över hela ögonlocket snabbt med. Borstarna med längre hårstrån används i globlinjen för att sudda ut linjerna med. Breda eller fluffiga borstar kan man även lägga under brynbenet med. Tar man en ljus skugga så highlightar man jättefint under ögonbrynet. 
Dessa borstar är extremt hårda vilket gör att man kan lägga skuggor på under fransraden. Oftast brukar man applicera en valfri färg på under fransraden med en snedställd borste. Men för att inte få linjerna så skarpa så suddar man ut dessa med de här hårda kompakta borstarna. 
Hoppas ni lärde er något nytt! Ha en bra kväll! 
 

sminkborstar guide #1

Skrivet:    ·  Alla inlägg, skönhet
Hej hej! Om ni har hängt med på min blogg ett tag så vet ni att jag är väldigt intresserad av smink. Ni har säkert sett att jag har många sminkborstar också? Ungefär runt 50st. Varför har jag så många borstar och vad använder man alla sminkborstar till? Det är vanliga frågor jag brukar få så nu tänkte jag svara på det! Det här är del 1 med bara sminkborstar för ansiktet! Håll koll på del 2 där det är borstar för ögonen/ögonbryn och läppar! 
Vi börjar med foundation! Som ni ser har jag fyra olika sorters av foundationborstar. Jag har flera men jag tänkte bara visa er de olika sorterna som jag har. Dessa borstar ni ser på bilden är alla från real techniques. 
 
Den första borsten heter pointed foundation brush. Det är den vanligaste sorten av foundationborstar. Att den är lite spetsig gör att du kan komma åt på alla små utrymmen i ansiktet såsom runt näsan eller runt ögonen. Man använder den till flytande foundation och kan även användas för återapplicering och ökad täckningsgrad. Det negativa med den är att den är väldigt liten och därför tar det lång tid att lägga foundation på hela ansiktet. Dessutom kan man få streck efter penseldragen vilket man inte vill ha. 
 
Nästa foundation borste har samma användningsområde. Används till flytande foundation men den här är lite sneställd och mycket större vilket gör att man kan blanda ut foundationen smidigare. Att den är sneställd gör att du också här kan komma åt på småställen med borsten. Eller på sidorna av näsan för att inte få foundationstreck efter applicering vilket man enkelt kan få med den första borsten (pointed foundation brush). 
 
Expert face Brush är min absoluta favoritborste! Jag använder den både till flytande foundation, flytande conealer och även puder haha! Men den är menad för flytande och krämfoundation. Med den här borsten är väldigt fluffig och kompakt vilket gör det superenkelt att blanda ut sminket! Eller att täcka finnar med. Att applicera flytande concealer och sedan trycka lite löst mot finnar med den, gör att de blir täckta jättefint. 
 
Stippling brush - Den här borsten har så otroligt många användningsområden. Man stipplar alltså med den här borsten, duttar runt produkter i ansiktet och sedan arbeta in den med cirkelrörelser. Används till både foundation, krämrouge eller highlighter. Funkar även jättebra till att få bort ögonskugga som fallit ner under ögonen. 
Bamboo Powder Brush - Just den här borsten är miljövänlig. Används för att applicera puder och fixera sminket. Man ser ofta att en puderborste är just en puderborste för att den är väldigt stor och fluffig. Finns även små puderborstar vilket jag föredrar bättre! Mycket lättare att arbeta in pudret. Den här borsten är väldigt stor vilket enkelt kan göra så att puder försvinner in i borsten. Eller att pudret lägger sig och blir pudrigt på huden. Det är väldigt svårt att arbeta in pudret med en stor puderborste tycker jag. 
 
Powder brush - Denna borste ser nästan likadan ut bara att den är mer kompakt och mindre vilket gör att pudret inte faller in i borsten eller lägger sig fult på huden. Och som sagt, mycket lättare att arbeta med. 
 
Professional powder brush - Används både för löspuder och kompaktpuder. Den här borsten tar upp rätt mängd puder för att ge en jämnt och naturlig finish. 
 

 

Contour brush - Det här är en borste som man ska skulptera ansiktet med. Alltså få illustrationen av ett smalare ansikte, eller helt enkelt framhäva kindben osv. Man använder alltså mörka contour skuggor som oftast är brun/grå, en färg som drar åt det kalla hållet och lägger på de ställen man vill smala av ansiktet på. Mörka färger förminskar och ljusa färger förstorar. Så man lägger alltså den mörka skuggan på sidan av näsan, på tinningen, under kindbenen eller på käkbenen eller under läppen för en önskad form. Borsten är väldigt runt och supermjuk vilket gör att de mörka skuggorna suddas ut jättebra. Dessutom när man lägger skuggorna under kindbenen så kommer man åt väldigt bra med denna borste! 
 
Face sculptor - Samma princip för den här borsten bara att den är sneställd vilket är då mycket lättare att använda för att smala av käkbenen med. Jag brukar använda den för att blanda ut min contour med. Den första borsten lägger jag alla mörka skuggor med men sedan brukar jag blanda ut dem med den här borsten istället. Den är mycket större vilket gör det superenkelt att sudda ut skuggorna med. 
 
Shade & illuminate - När man lägger en contour så framhäver man också kindbenen tex med en ljus/skimmrig skugga. Och detta lägger man på andra sidan av sin avsmalade del. Alltså lägger du mörka skuggor på sidan av näsan och sedan så lägger man en ljus skugga ovanpå näsan för att framhäva dess form. Detta görs med en sådan här borste. Den är smal och väldigt kompakt vilket gör att man enkelt kan dra ett fint sträck på kindbenen,näsan eller under ögonbrynen. 
 
Blush brush - En sneställd borste som gör att man kan lägga en mörkare rougefärg ovanpå kindbenen. Borsten är väldigt fluffig vilket gör att man kan sudda ut rouget så det inte blir för synligt. 
 
Rouge borste - Denna borste är väldigt rund vilket gör att man kan lägga en rosigfärg på kindens "äpple" om ni förstår vad jag menar? Om man flinar så får man fram runda kinder och det är där du lägger rougen med denna borste. Gärna en väldigt ljus färg. 
 
Blush brush #2 - Den här är nästan lika dan som den första borsten bara att den är betydligt mindre och mindre fluffig. Den använder man för att lägga rouget på kindbenet fint men sedan kanske använda en annan borste för att sedan sudda ut det. Då man skulle kunna använda face scupltor borsten i två bilden upp. 

Sista lovdagen

Skrivet:    ·  Alla inlägg
Nu börjar den där söndagsångesten krypa sig på igen. Idag är det sista dagen på mitt påsklov. Eller säger man att fredagen är sista dagen? Hur som helst så måste jag skippa sovmorgonen och pallra mig upp till skolan imorgon. 
 
Men hörni! Det är bara 61 dagar kvar till sommarlovet nu! Kämpa, kämpa! 

Dejt / insurgent

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Händelserika dagar

 
 
Hallå där! Igår hade jag en jätteroligt och mysig kväll med P. Vi åkte in till stan och gick på en kinaresturang och sedan gick vi tillsammans på bion för att se insurgent. Första filmen tyckte jag var betydligt bättre och den heter divergent. Ni har både trailersarna här ovanför! 
Hoppas ni hade en jättebra dag igår, för det hade i allafall jag! 
 

Frulle & bilder i menyn

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
Godmorgon mina läsare! Hur är det med er? Med mig är det jättebra! Jag ska nu äta upp min frukost och sedan ska jag fixa mig och cykla iväg och försöka skaffa mig ett sommarjobb. Kvällen spenderas kanske med P. Hur ser era planer ut för dagen? 
 
BTW! Har ni sett att jag har lagt in massa bilder i menyn? Vad tycker ni hiss eller diss? 
 
 

Onsdag

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
 
Hej sötisar! Mötet idag på ungomsmottagningen gick jättebra. Jag hade fått det förklarat att jag skulle kolla om jag har anlag för en cancergen. Men när jag väl kom dit hade vi bara ett möte där hon konstaterade att mina piller jag tar inte ökade risken för att få cancer. Jag trodde jag först skulle få göra något urinprov eller blodprov. Men det blev bara ett möte vilket var jätteskönt. Jag var nervös alldeles i onödan. 
 
Hoppas allt är bra med er! 
 

Trött misse?

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Fotografi
 

Pyssel/ vänner/ cancergen

Skrivet:    ·  Alla inlägg
Hejsan mina fina ! Igår hade jag en pysseldag då jag rensade ut precis varenda liten låda i hela mitt rum. Kom fram till att jag hade så sjukt många nagellack att jag var tvungen att göra ett till nagellacksställ. En bättre sortering till nagellacken helt enkelt. 

På kvällen kom mina favoriter hem till mig och sov här. 

Ikväll åker jag in mot stan för att träffa Emma och Nathalie! Jag ska sova där och imorgon ska jag iväg tidigt till ungdomsmottagningen för att en läkare ska kolla på om jag har ett anlag för en viss cancergen, läskigt ! Önska mig lycka til ! 

Hoppas allt är bra med er! Kram 

Snapchat uppdateringen

Skrivet:    ·  Alla inlägg


Blev så frustrerad när jag inte fortstod snapchats nya uppdatering. Vad betydde alla emojis på sidan om liksom?  Men här har ni svaret! 


Makeup wanties

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
 
Dessa produkter har jag spanat in ett tag nu. Ni kan antingen hitta dem på smink.net eller på jfr.se. Jag är väldigt intreserad av Nyx wonder stick, som är en contourstick med en brun och en vit sida. En för att skulptera ansiktet och en för hilghlight ( ljusa upp).  Har hört massa bra om den så den vill jag snart klicka hem. Sedan även en contour& blush palett! Behöver den vita skuggan som är helt matt, så fint att ljusa upp ansiktet med. Allmänt så tycker jag paletten är superfin och gillar att alla produkter man använder finns i en och samma palett. 
Sedan till den gröna primern. Den vill jag gärna ha då jag har väldigt rött ansikte. Det gröna neutraliserar det röda vilket jag då verkligen skulle behöva! 
Sist men inte minst, borsten från sigma. Jag tror den där borsten funkar perfekt till att sätta concealer under ögonen med. Gillar att den är lite spettsig vilket gör att man kommer åt på alla ställena. 
 
Har ni testat någon av produkterna? Vad tycker ni bra/ dålig? 

Jofama by Kenza 9

Skrivet:    ·  Alla inlägg, självporträtt
 
 
 
 
 
 
Kärlek till denna röda skinnjackan från Jofama by Kena 9! 

TAG: This or that?

Skrivet:    ·  Alla inlägg, frågor och svar

1.  Byxor eller klänning

Har börjat köpt på mig massor av klänningarna. Mycket finare och bekvämare en byxor. Har bara sedan i somras köpt på mig sju till tio klänningar ungefär. Förstår varför jag inte har bärt klänning tidigare? 

2. Spotify eller Youtube?

Hur ska men ens kunna välja en av dessa? Jag hänger på youtube varje dag då jag ser på sjukt bra videos. Men samtidigt lyssnar jag på spotify jämt och ständigt. Men samtidigt så kan man lyssna på musik på youtube också. Då svaret blir youtube! 

3. Stan eller landet?

Jag bor ju ute på landet och kan ju inte direkt säga att jag föredrar stan. En för lång tid nere på stan gör att jag får ont i huvudet. Mycket tystare och lugnare hemma. Dock kan det vara roligare att hitta på något inne i stan men som sagt, en för lång tid i stan är bara jobbigt. 

4. Bloggen eller Instagram?

Jag hade min blogg innan instagram så kommer antagligen ha bloggen efter instagram också. Men jag föredrar faktiskt bloggen mer än instagram då jag har mer kontakt med er, mina läsare här. Vilket jag inte har på intagram. 

5. Singel eller Förhållande

Att ha ett förhållande är så mycket bättre än att vara singel! 

6. Smink eller Utan smink?

Alltid smink! Det är skönt att gå runt utan smink men jag trivs betydligt mycket bättre med smink! 

7. Myskväll eller festa? 

Myskväll alla dagar i veckan! 

8. Pretty little liars/gossip girl?

Ett riktigt svårt val men Gossip girl är snäppet bättre planerat och roligare. Pll drar bara ut på serien och det gör den långtråkig. Den var mycket bättre i de första säsongerna. 

9. Morgonmänniska eller Nattmänniska? 

Jag är en morgonmänniska! Jag är väldigt pigg på morgonen men jag kan även vara vaken länge på kvällarna, beroende på vad jag gör för något. Är jag peppad inför en fest är jag oftast vaken länge. 

10. spara eller slösa

Jag skulle vilja vara en spara men jag är en väldigt stor slösa haha! Köper alltid saker, för mycket onödigt skit. 

 

 

 Påsklov

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
Hej mina påskkärringara! Har ni fått några godisar än? Tur som jag har så är skolan snäll och bjuder på några gobitar. Idag är det volleybollturnerig som gäller här i skolan. Jag har några uppgifter som ska redovisas men sedan ska jag gå och heja på min klass! 
Efter skolan drar jag och några kompisar ner på stan och fikar. Var en evighet sedan jag träffade min alldeles egna "Serena". Det blir nog tjejsnack som vanligt. 
 
Under påsken brukar jag åka iväg med min släkt och fira påsken tillsammans med dem. Då vi anglar på morgonen och festar på kvällarna. Men det kanske blir andra planer i år. 
 
Vad ska ni göra under påsken/lovet?