Emilia Sjödin

Jul hemma i Dalarna & dejt
Här är jag och Lillbus. Ni skulle ha sett minen på henne när jag klev innanför dörren, "Paaaaappa! Kolla paappa Miilia är hemma! Kolla dåååå". Förstår ni lyckan när man möts av hennes reaktioner följt av en springkram? Gosfia. 
Jag och Erik på vår första mysiga dejt ute. 
 
Hej mina finaste! 
Äntligen kan jag sätta mig ner i lugn och ro och skriva ett inlägg till er. Jag sitter just nu i mitt kök, lyssnar på mysmusik och dricker lite kaffe. Min familj har lämnat huset för en stund, vilket är skönt då jag äntligen kan få en paus från min lillasyster som knappt släpper taget om mig. 
 
Som ni nog förstått så är jag hemma i Dalarna. Här har jag firat jul och efter nyår kommer jag ta tåget tillbaka till Umeå. Jag måste erkänna att jag saknar Umeå litegrann. Innan jag for från Umeå gick jag och Erik på en supermysig dejt, heeeela den kvällen var så perfekt. Kvällen var nästan så pass perfekt att min hemlängtan efter dalarna nästan försvann. Jag har inte berättat det för er, men jag och Erik är i ett förhållande och jag är lyckligare än någonsin. Jag kan helt ärligt säga att han är den roligaste människan jag NÅGONSIN har träffat, förstår ni hur sjukt det är? Jag känner ingen människa som är roligare än min pojkvän? Jag lever ju rena drömmen! 
 
Nog pratat om Erik, haha. Igår träffade jag faktiskt mina vänner Filippa och Nanna. Nanna träffar jag lite titt som tätt i Umeå, men Filippa har jag inte sett sedan i somras, så det var superkul att se henne. Dessutom tycker jag att vi alltid har som roligast när hela trion är samlad. Dock kommer vi inte vara samlade på nyår, utan jag och Filippa ska bege oss ut på nya hemliga äventyr tillsammans och som förmodligen kommer vi att spåra ur.... Det brukar kunna bli så. 
 
 
Jag hoppas allt är bra med er så syns vi snart! 
KRAMAR!