Review - Lip Glide

Skrivet:    ·  Alla inlägg, recension, skönhet
Här kommer ännu ett inlägg för er skönhetsnördar! När jag gjorde en recension på Lumenes foundation ville ni även se fler recensioner vilket är superkul! I det här inlägget får ni läsa om en läppenna jag fick i en glossybox för ett bra tag sedan. Se vad jag fick i min glossybox här (LÄNK).  
Denna produkt är en kombo mellan både ett läppglans och ett läppstift. Den heter Lip Glide och är i färgen playful pech, från märket Mememe cosmetics. 
 
FÄRG - Jag skulle beskriva denna färg som korall, en bladning mellan orange och rosa. På förpackningen står det att färgen är i en persikofärg, vilket jag inte tycker överrensstämmer. Jag tycker att färgen är väldigt vacker men eftersom jag har så pass ljus hy så blir jag likblek i ansiktet med denna färg. Till sommaren passar nog den betydligt bättre då jag får mer fräknar och brunare hy. 
 
KONSISTENS -  Jag tycker att konsistensen är väldigt väldigt krämig. Den är nästan så krämig att läppsiftet vill hamna utanför läpparna. Men efter applicering torkar läppstiftet och blir till en perfekt konsistens! 
 
HÅLLBARHET - Som ni kanske redan vet så har torra läppstift den bästa hållbarheten och eftersom detta läppstift är krämigt så är inte hållbarheten den bästa. Man behöver ungefär bättra på appliceringen en gång i timmen. 
 
PRIS - Orginalprodukten kostar 149kr/2g. Jag tycker priset är helt okej, det svider inte direkt i plånboken. Är ni intresserad av denna läppenna så kan ni köpa den på exempelvis lyko.se!  
 
APPLICERING - Appliceringen fungerar bäst med en läppensel då färgen gärna vill hamna utanför läpplinjen. Färgen är väldigt krämig och därav behövs det inte mycket produkt för att fylla läpparna.  Appliceringen går sjukt fort och dessutom behöver man endast lägga ett lager med färg! 
 
RESULTAT - Resultatet blir jättefint! Nackdelen är att läppstiftet ser väldigt frasigt ut om du har torra läppar. Men har man ett läppbalsam under så blir läppfärgen jättefin! 
 
BETYG - 3/5 !  
 
Någon av er som har testat detta läppstift/läppglans? Vad tyckter ni om den? 
Hoppas inlägget uppskattas! 
 

10 Saker du inte vet om mig

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
1. Jag är en samlare! Jag hatar verkligen att slänga bort saker. Jag väljer att hellre spara onödiga saker som får ligga i en låda i tusen år än att slänga bort dem. Det kan ju komma till användning i framtiden, hehe. 
 
2. Jag säger gos. Helt seriöst så säger jag nästan gos i varannan mening haha. Det är min bror som har smittat över det på mig så under den senaste perioden har jag sagt gos åt i princip allt. 
 
3. Jag är livrädd för att köra bil. Jag får nästan hjärtklappning varje gång jag ska göra bil. Det spelar ingen roll om det är korta eller långa turer, jag mår alltid så dåligt. Dagen innan en körning kan jag känna mig stressad för att köra bil. Det är väldigt otäckt och jag vill att det bara ska försvinna. Jag vet att jag kan köra bil, jag har ju körkort för tusan! Men ändå, något gör mig rädd. 
 
4. Jag har en blodfobi! Nyligen tittade jag på Helen Torsgårdens video där hon berättade om Lady gagas parfym som heter Fame. Jag har själv den parfymen. Hon berättade att den parfymen var gjord av och skulle lukta blod och sperma!! Jag var så nära på att spy, jag fick ärligt panik. Jag tänker kasta bort den parfymen nu, usch! 
 
5. Jag är väldigt känslig. Jag gråter kanske tre gånger i veckan. Jag har ett starkt kontrollbehov och om jag blir stressad eller att saker inte går som planerat så brister jag ut i gråt. Det är dock väldigt jobbigt men tanke på att jag inte tycker om att gråta, haha! Ibland kan jag gråta av småsaker som jag inte ens borde gråta till. Någon som känner igen sig? 
 
6. Jag är en shopaholic. Jag älskar att spendera mina pengar på shopping men blir verkligen sur när jag är tvungen att spendera mina pengar på något annat. Jag har dessutom inte koll på hur mycket pengar jag spenderar vilket inte är så bra, hehe. Jag tror jag brukar shoppa för ungefär 3000 kronor i månaden vilket inte är bra! 
 
7. Jag älskar att dansa! Jag gillar inte att gå ut på clubbar där man står i en folkmassa och dansar som en stel pinne eller där folk anser att intima berörningar är en slags dans? Varför gör ens folk så? Jag vill ut och dansa bugg och ha det riktigt roligt, men jag är nog den enda artonåringen som känner så, haha. 
 
8. När jag var mindre älskade jag att sjunga! Jag uppträdde på scener i skolan, på små barer och när min familj hade stora födelsedagsfester. Jag har notera att jag inte har bra sångröst, jag tyckte det bara var roligt! 
 
9. Jag ljuger ofta! Haha detta låter ju spännande. Jag brukar faktiskt ljuga väldigt ofta men det är alltid små lögner, lögner som inte har någon betydelse. Jag kan faktiskt själv säga i det tillfället jag ljög i att jag bara skämtade. Jag vet inte varför jag ljuger, det är väl kul att se om folk tror på mig. 
 
10. Jag brukar hitta på historier i mitt huvud som inte stämmer. Jag kan få mig själv att börja gråta genom att jag föreställer mig hemska situationer. Jag kan föreställa mig att jag har varit otrogen, att en kompis till mig dog när vi var små. Jag vet inte varför jag gör så? Det är rätt läskigt haha! Är det någon som känner igen sig i detta?
 

Marble Phone Case

Skrivet:    ·  Alla inlägg, shopping
Hej mina favoriter! Jag har varit borta under påsk men här kommer äntligen ett inlägg! Jag skrev för ett tag sedan att jag skulle visa er mitt nya mobilskal. På bilden får ni en väldigt rättvis bild av hur skalet ser ut. Skalet är en marmorimitation och är hur snyggt som helst. Jag verkligen älskar marmor och dessutom är det väldigt populärt nu har jag märkt. Jag hittade skalet på H&M faktiskt och det kostade 69,90 kronor! 
 
Hoppas allt är superbra med er och att ni har en trevlig påsk! 
 

Chiquelle

Skrivet:    ·  Alla inlägg, shopping
Hejsan! Här kommer ett tidinställt inlägg. Jag är borta över påsk men hoppas att jag hinner göra några inlägg ändå! I onsdags fick jag hem ett paket från Chiquelle. Klänningen jag fick hem var den jag hade sett mest fram emot, dock såg klänningen rosa ut på hemsidan och när jag fick hem den var den mer nudefägad, tråkigt. Jag vill inte att mitt hår ska skära sig med klänningens färg. 
Tröjan är jag supernöjd med däremot! Den har en väldigt lång slits på båda sidorna. Färgen är jättefin och den passar perfekt även när den bara fanns i onesize. 
 
Vad tycker ni? Hiss/Diss? 
 

Snörad topp

Skrivet:    ·  Alla inlägg, självporträtt
 
Snörad topp//Ginatricot. 
 
Hej mina favoriter! Dagen började med att jag åkte in till skolan och kom på att jag inte hade en enda lektion. Istället gick jag ner på stan, köpte ett mobilskal i marmor! Bild kommer senare. Jag testade även denna superfina topp, dock köpte jag den inte med tanke på att jag redan beställt hem kläder. Men nästa månad kanske jag slår till. 
 
Nu sitter jag hemma och ska plugga...Jag har även fått upp kontakten med en av mina bästa vänner som jag inte träffat på jättelänge, vilket känns kanonbra! 
 
Hoppas allt är superbra med er! Snart kommer det fler inlägg om smink! Håll ut! 
 

Tag : Tumblr Questions

Skrivet:    ·  Alla inlägg, frågor och svar
      1: Finns det en kille eller tjej i ditt liv?
Ja, jag är världens finaste pojvkän vid namn Philip! Vi har nyligen varit tillsammans i ett år och det känns helt fantastiskt! 
2: Tänk på den senaste personen som gjorde dig illa, förlät du den? 
Ibland sker det misstag och man inser inte förens senare att det man har gjort är fel. Jag är absolut en person som förlåter om det känns som att personen är värd att vara kvar i mitt liv. 
 
3: Vad vill du verkligen göra just nu? 
Det jag verkligen vill göra just nu är att städa haha! Jag tror inte ni vet detta om mig men jag verkligen älskar att städa och sortera. Har ni sett tvprogrammet där de rensar och städar samlares hus? Alltså så mycket saker att man knappt kan gå i huset! Tänk att få städa och göra ett hus beboeligt, hur kul? HAHA!  
 
 4. Är du rädd för att bli kär?  
Jag är störtkär just nu så jag skulle inte påstå att jag är det minsta rädd! 
 
5. Har du någonsin sovit på en soffa med någon? 
Ja det skulle jag påstå att jag har gjort. Det har både varit med kompisar, min pojkvän och med någon gammal flirt. 
 
6. Vad har du för bakgrund på din mobil? 
 
7. Nämn de senaste fyra sängarna du har suttit på? 
Haha vilken knasig fråga! De senaste fyra sängarna jag har suttit på är min egen, min pojkväns, min bästis systers säng och på en upplåsbar madrass som också är min bästis systers. 
 
8.  Vem var den senaste personen vars nummer du lade till i dina kontaktlista? 
Haha ett riktigt konstigt svar får ni. Men den senaste jag lade till i min kontaktlista är nog min lärare. När vi var i Kiruna var det jag som fick ha kontakten med läraren.
 
9.Vad gör mest ont, fysisk eller känslomässig smärta? 
Fysisk smärta går över rätt snabbt men känslomässig smärta kan sitta kvar väldigt länge. Men jag tycker det känslomässiga är det som gör mest ont. Jag har sårat den person som står mig närmast vilket gjorde otroligt ont inom mig. Tänker jag på det idag kan jag börja gråta. Det finns även tillfällen då fysiska händelser har bidragit till en smärta som uppkommer när jag tänker på det. Jag vet inte vad som är värst? Hemska tillbakablickar eller minnas när jag sårat någon. Båda är väldigt hemska. 
 
10. När pratade du senaste med personen du kysste sist? 
I förrgår. 
 
11.Om du visste att du hade hittat rätt person, skulle du då gifta dig idag? 
Hmm. Nej jag tror inte det. Jag är inte ens säker på om jag vill gifta mig. 
 
12. Har du något citat som du lever efter? 
Ja det har jag! "Låt inte livet gå vidare medan du står kvar". Väldigt klokt sagt må jag säga. Det var faktiskt detta citat som fick mig att resa mig från min "depression" efter att mamma dog. 
 
13. Om du tänker på den senare personen du kysste, har du någonsin kysst han på en soffa? 
Ja det är klart! 
 
14. Har du någonsin haft en känsla av att något hemskt skulle hända och sedan inträffade det? 
Ja, jag visste att min skulle dö på den dagen hon dog. Jag fick en känsla genom kroppen som inte kändes bra. Jag gick in till mamma och sade hur mycket jag älskade henne, och hon sade hur mycket hon älskade mig. När jag kom hem var hon borta.. 
 
15.  Har du en vän av det motsatta könet du kan prata med? 
När det gäller känslor så är det mest mina bröder jag kan prata med. Min pojkvän får ta del av vissa saker med det är fortfarande en hel del saker jag hellre pratar med mina bröder om. 
 
16. Vad kallar dina vänner dig?
Eftersom man knappt kan hitta på ett smeknamn till Emilia så väljer mina vänner att kalla mig för Ragge (Ronny&Rage). 
 
 
17. Har du någonsin gråtit över ett sms? 
Ja väldigt ofta faktiskt. Jag har blivit väldigt känslig av någon anledning. Jag kan gråta när min pojkvän berättar hur mycket han tycker om mig eller när jag skriver något som jag tycker är jobbigt. 
 
18. Vart satt ditt senaste blåmärke? 
På rumpan skulle jag tro, hehe. 
 
19. Senaste gången du verkligen ville hålla avstånd från någon?  
Det var väldigt nyligen. När en kompis själv väljer att hålla avstånd utan en förklaring så håller jag mig också undan. Inte på ett elakt sätt utan att jag mer slutar bry mig. 
 
20. Gör något på din kropp ont? 
Ja, jag har väldigt ont i min rygg, vilket jag oftast har. Jag har dessutom urinvägsinfektion vilket gör ont. 
 
21. Vad är det första du gör på morgonarna?
Oftast kämpar jag med att min pojkvän ska vakna. Jag pussar på han så länge att han blir irriterad och går upp, haha. 
 
22. För exakt ett år sedan, minns du vem du var intresserad av? 
För exakt ett år sedan så blev jag tillsammans med Philip. 
 
23. Vad var din sista tanke innan du gick och lade dig igår? 
Snälla UVI låt mig sova, haha! 
 
24. Var är din mamma just nu?
Förhoppningsvis på ett bra ställe! 
 
25. Är du vän med de vänner du hade för två år sedan? 
Ja det skulle jag tro. Men om de är kompis med mig är en annan sak haha. 
 
26. Har du någonsin somnat i någons famn?
Ja jag somnar nästan alltid i min pojkväns famn. 
 
27. Betyder sex kärlek?
Alltså jag skulle ljuga om jag svarar ja på den frågan. När jag har sex min pojkvän är det massvis med kärlek men eftersom jag har haft sex innan jag träffade min pojkvän så har det inte varit av kärlek, vilket är synd. Det ångrar jag jättemycket. Men idag ser jag sex som kärlek, absolut! 
 

Efterlängtad recension // Lumene foundation

Skrivet:    ·  Alla inlägg, recension, skönhet
Hejsan mina fina! Nu kommer äntligen den efterlängtade recensionen på Lumenes foundation! Jag lovade er att denna recension skulle dyka på förra tisdagen men det har hänt så mycket mellan att jag inte har hunnit, förlåt! Men vi tar det idag istället, bättre sent än aldrig!  
 
Om ni tar en kik på bilden ovan ser ni mycket positivt men även negativt med produkten.
 
Det positiva är att foundationen är väldigt matt. Jag kan ha en väldigt glansig primer under vilket inte märks huvudtaget när jag applicerar foundationen. Denna foundation är även den första jag har hittat som är väldigt ljus. Jag känner mig så bekväm nu när jag inte behöver ha en foundationlinje, haha! Det jag inte gillar är att förpackningen är väldigt liten och dessutom dålig. Den är väldigt rinnig och däför skulle jag hellre föredra en pump istället för endast ett lock. Varje gång jag tar bort locket rinner det ur foundation..Men det som är väldigt positivt är att den känns tunn på huden och att resultatet blir jättefint och jämt! Dock tycker jag inte att den är heltäckande även när det står att de ska vara så. Det händer att jag lägger flera lager för att få bort min rosa underton. Till sist skulle jag säga att det är superbra att produkten inte doftar då jag hatar lukter av parfym i smink! Den håller definitivt hela dagen!
 
Pris : 149:- 
 
Poäng 6/10! Jag skulle absolut köpa om denna produkt! 
 

Sneak Peak // studentklänning

Skrivet:    ·  Alla inlägg, shopping
I Måndags kom denna fina klänning hem till mig! Det är tänkt att jag ska ha på mig den på studenten och därför visar jag inte hur hela klänningen ser ut. Är ni smart kan ni ju gå in på hemsidan haha! När jag fick hem den blev jag lite orolig för hur storleken var. Den såg jättestor ut innan jag satt på mig den, men när jag väl hade den på såg den helt pefekt ut! Nu är det bara studentmössan och klackarna som saknas! 
 
Ska ni ta studenten i år?
 

5 Fashion Mistakes That Ruin Your Confidence

Skrivet:    ·  Alla inlägg, självkänsla/självförtroende
 
 

The Perfect Hat

Skrivet:    ·  Alla inlägg, hiss/diss
Jag är såld! (emoji med hjärtögon). 
 
Åh jag tycker dessa plommonfärgade hattar är otroligt fina! Till våren vill jag jättegärna våga bära upp en hatt. Eftersom jag har fräknar och röda toner i mitt hår, så kommer nog denna färg bli perfekt på mig! 
Nackdelen är att jag inte har någon vårjacka som passar till. På våren brukar jag köra på pastellfärger och eftersom mina kappor är i en rosa och en blå färg så passar nog inte dessa hattar så bra till, haha! 
Jag får helt enkelt skaffa mig en svart kappa också! 
 
Vad tycker ni? HISS eller DISS? 
 

13 mars // Myskväll

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
Hej mina favoriter! Hur är det med er?
Själv så mår jag väldigt bra. Igår kom min pojkvän hit och vi hade hela huset för oss själva. Vi gjorde got mat och sedan hade vi mellomys. Frans vann mello! Vad tycker ni om det? Själv så hoppades jag på att Robin Bengtsson skulle vinna, men icke. 
 
Åh jag börjar bli nervös! På tisdag får jag börja söka till högskolor och universitet, men problemet är den att jag inte vet vart jag ska ta vägen haha, vad vill jag ens bli? Jag har varit inne på psykologspåret men jag vet inte om jag har betygen som krävs. Ledsen gubbe... 
 
Oj, vad jag hoppar samtalsämnen haha! Men jag fick en kommentar här om dagen att jag skulle göra en recension på min nya foundation. Men min fråga är, vill ni ha fler recensioner i samma inlägg? Isåfall på vad? Inlägget kommer iallafall upp på tisdag! 
 
Sammanfattningsvis 3 frågor: 
 
Fråga 1.  Vann rätt bidrag i Mellodifestivalen? 
Fråga 2. Vet ni vad ni vill plugga vidare till efter gymnasiet? 
Fråga 3.  Vill ni ha fler produkter recenserade
 
Hoppas allt är bra med er! KRAMAR! 
 

Onsdagens sminkning

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Dagens makeup, skönhet
 
 
Onsdagens sminkning // Kommentera om ni vill veta sminkprodukter! 
 
Heeej alla fina! Såhär såg alltså onsdagens makeup ut. Själv tycker jag att läppstiftet inte passar riktigt till min tröja haha! Men jag var ledig och hemma hela dagen lång så det gjorde inte speciellt mycket. Jag måste bara säga att det var riktigt svårt att fota dessa bilder. Det måste verkligen vara ljust ute och dessutom måste man stå precis framför fönstret haha. Men jag gav det ett försök iallafall! 
 
Vad tycker ni, hiss eller diss? 
 

Dagens Makeup

Skrivet:    ·  Alla inlägg, skönhet
 
 
Godmorgon! Idag tog jag och Philip en sovmorgon till klockan tio, riktigt skönt. Idag är jag ledig (självständig lektion) och min tanke är att försöka beta av lite plugg, har blivit så lat på senaste tiden och skjutit på alla mina uppgifter och gör klart dem i sista sekund, någon som känner igen sig, haha? 
 
Men strunt i plugget nu. Jag har fått en kommentar om att börja med dagens makeup då jag ofta lägger upp bilder på smink men inte på hur sminket ser ut på? Skulle det uppskattas tro? Dock vet jag inte hur jag ska ta bilder med tanke på att jag inte har någon viewfinder på min kamera. Men jag kan alltid göra ett försök! 
 
Vad tycker ni? Dagens makeup, hiss eller diss? 
KRAAAAMAR! 
 

Ljus foundation !

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
 
Lumene Matt Control Oil-Free Foundation i färgen 0 Light Ivory. 
 
Hej mina fina läsare, hur mår ni?!
 
Igår efter skolan drog jag ner till stan för att köpa en ny foundation och ett puder. Pudret visade jag inte på bilden eftersom det är samma gamla som jag alltid köper - IsaDoras Velvet Touch Compact Powder i nummer 10 sheer transparent. 
Ni vet att jag har hållit mig fast vid Lumenes CC-cream ett bra tag nu. Men på vintern blir jag betydligt mycket ljusare i hyn vilket gör att jag behöver köpa en foundation av ljusare nyans, och tyvärr har jag redan CC-creamen i den ljusaste nyansen. Men eftersom Lumenes smink har funkat jättebra på mig så köpte jag denna foundation och hoppas på det bästa resultatet! Det jag dock inte gillar med founationen är att den är fulltäckande, jag hoppas inte mina fräknar försvinner bort haha! 
 
Visst är det svårt att hitta ljusa foundations? Har ni något tips på en bra ljus foundation så får ni gärna lämna en kommentar! 
 
 

Sminkfavoriter -produkter och borstar

Skrivet:    ·  Alla inlägg, skönhet
Hej mina favoriter! I detta inlägg tänker jag visa er mina absoluta favoriter i alla sminkkategorier samt sminkborstar till. Låter det bra? Som ni ser har jag väldigt många sminkborstar. Jag hade faktiskt ett beroende förut då jag köpte nya sminkborstar varje gång jag befann mig på stan, herregud haha! 
 
Det var lite svårt att välja ut mina favoritsminkborstar då jag har runt sextio stycken haha. Men jag har iallafall försökt. Hoppas detta inlägg ger er tips och jag hoppas även att ni tipsar mig med era favoritprodukter samt sminkborstar! 
 
Lumene CC color correcting cream. 6 in 1. SPF 20, Light. // Real Techniques Buffing Brus.
 
PRODUKT - När det gäller min bas gillar jag att ha en väldigt tunn foundation som känns lätt på hyn. Den produkten jag använder nu är faktiskt en CC cream som funkar perfekt. Det är en 6 in 1 produkt som då ska funka som både en primer, foundation, concealer, Illuminator, longwear och spf 20. Sedan står det även att den ger en täckning på 3/5. Det jag gillar med produkten är att den lägger sig superfint och vill man ha mer täckning på specifika ställen så räcker det med att lägga på ett tunt lager till. Dock är denna produkt lite för mörk för mig nu på vintern och jag måste leta på någon ny, tyvärr. Men eftersom denna produkt har varit superbra ska jag leta efter en foundation av märket Lumene och hoppas på det bästa! 
 
BORSTE - Sminkborsten jag använder till denna CC cream är min buffing brush från Real Techniques. Som man hör på namnet så buffar man in produkten i ansiktet, alltså duttar. Den här borsten gör verkligen sitt jobb, min bas har aldig varit så fin någonsin. Dessutom funkar det även att dutta in puder med denna borste också! Om jag var tvungen att endast välja en sminkborste av alla sextio jag har så skulle jag självklart välja denna! 
IsaDora Velver Touch Compact Powder, 10 Sheer Transparent. // Kicks professional Powder Brush. 
 
PRODUKT  - Jag har faktiskt inte testat så många puder av den anledningen att jag älskade mitt puder från IsaDora! Det jag gillar med detta puder är att det är transparent, alltså har ingen färg. Pudret passar alltså till alla sortes foundations. Jag hatar när sminket ser kakigt ut och eftersom pudret är färglöst så blir resultatet mycket finare och mindre kakigt. 
 
BORSTE - Denn borste är från kicks egna märke och den är verkligen superbra! Första borsten som jag upplever att det inte sjuker ner smink i. Pudret lägger sig alltså ovanpå borsten vilket gör det blir enkelt att applicera.
 
Maybelline Fit me Concealer, 15. // Concealerborste, ullared. 
PRODUKT -  Det här är faktiskt tredje concealen från Fit Me kollektionen som jag har köpt, har alltså köpt samma flera gånger. Jag tycker den är jättebra! Om jag skulle förklara min hy så skulle jag säga att jag inte får så värst mycket finnar vilket jag är tacksam för. När jag använder concealer lägger jag det mest på de ställena jag vill ljusa upp, såsom på hakan, näsan, under ögonen och pannan. Möjligtvis under min countor. Jag kan faktiskt inte säga hur concealen funkar på finnar men för att ljusa upp ansiktet är den jättebra på! Haha vet inte hur min svenska blev där.
 
BORSTE - Concealerborsten jag använder kommer ifrån ett borstsett som jag köpte på ullared, haha! Men jag lovar den är superbra. Den är väldigt bred och kompakt samt tunn, vilket gör att apliceringen bli mycket slät och fin. 
Anastasia Contour kit // IsaDora face sculptor brush// Real Techniques contour brus. 
PRODUKT - Anastasias contour kit är det som gör min sminkning komplett! Jag älskar att skulptera mitt ansikte.   Jag frågade förut min pojkvän vad den största skillnaden är på mig när jag är osminkad. Svaret jag väntade mig var väl mascara men han svarade att mina kinder är puffigare utan smink, haha! Det stämmer väldigt bra faktiskt!  Kinderna är något jag älskar att gör smalare. Dock så tycker jag att anastasias contour kit inte är så pigmenterad.
 
BORSTE - Jag kunde faktiskt inte bestämma mig för vilken sminkborste jag gillar mest till denna contour kit. Jag använder Real Techniques Contour brush för att applicera skuggorna och sedan använder jag IsaDoras Face Sculptor brush för att sudda ut skuggorna så att jag inte får en skarp kant. 
So Susan Universal Blush. // Blush Brush, Åhléns.
PRODUKT -  Jag fick detta rouge i en glossybox och när detta tar slut kommer jag garanterat köpa en ny! Den är brunrosa i färgen och den är även skimrig. Ibland kan jag till och med använda den som en highlighter. 
 
BORSTE - Till detta rouge använder jag en blush brush från Åhléns. Det är en miljömärkt sminkborste som jag verkligen älskar. Jag har flera borstar från Åhléns och jag tycker alla borstarna i denna serie är bra! 
 
Anastasia Dip Brow Pomade, Medium Brown. // Kombinationsborste från H&M. 
 
PRODUKT - Hur ska jag förklara denna produkt? Det är en fast konsistens som man måste mjuka upp innan användning. När du väl fått ögonbrynsprodukten krämig kan du applicera den på ögonbrynen. Man måste applicera försiktigt då det lätt kommer för mycket produkt. När produkten väl sitter på plats kommer den att stelna. Jag tipsar om denna produkt om du gillar att måla i dina ögonbryn. Om du vill måla i dina bryn diskret och om du inte har så mycket hår på ögonbrynen skulle jag nästan tipsa om en vanlig ögonbrynsskugga. 
 
BORSTE - Borsten jag använder mest till denna produkt är en gammal borste från H&M, ni vet den där borsten med två ändar, en snedställd och en sotningsborste. Finns egentligen inte så mycket att säga om den. Jag gillar att applicera min ögonbrynsprodukt med denna snedställda borste för att den är väldigt liten. Det krävs små korta drag för att göra brynen så snygga som möjligt. 
 
the balm nude tude. //real techniques blending brush. //Ögonskuggsborste Ginatricot.// Blendning brush, Åhléns. 
PRODUKT - Denna ögonskuggspalett är väldigt dyr men så bra! I början gillade jag den inte alls men nu har jag lärt mig hur man hanterar skuggorna. Alla färger är jättefina och de är perfekta för att framhäva gröna ögon! 
 
BORSTE - Eftersom jag oftast inte applicerar ögonskugga med endast en borste var jag tvungen att välja tre favoriter. För att lägga ögonskugga på ögonlocket upp till globlinjen använder jag borsten från ginatricot. När jag lägger en mörkare färg i globlinjen använder jag borsten från real techniques. För att resultatet ska bli så fint som möjligt vill jag få bort alla skarpa linjer och det fixar jag med borsten från Åhléns. 
 
Euphindra Conditioning Lipstick. // Emite Make up, L312, lip pencil.  
PRODUKT -  Detta är ett läppstift från Euphindra och tyvärr är det helt slut. Men den är verkligen jättebra! Har aldrig varit med om att läppstift har varit så krämigt och hållbart! Färgen var väldigt nuderosa och passade till vad som helst! 
 
BORSTE - Denna borste fick jag i glossybox, läppstiftet å för den delen, haha! Men borsten använder jag alltid när jag lägger ett läppstift. Mesta dels för att en borste når alla linjer i läpparna vilket gör att man får en jämnare applicering. Borsten är väldigt stor vilket gör appliceringen dubbelt så snabb! 
 
 
Det var alla mina sminkfavoriter! Jag hoppas det uppskattas för jag tror jag suttit och redigerat samt skrivit i 1,5 h nu haha! Hoppas allt är bra med er! 
 

NYX på Kicks

Skrivet:    ·  Alla inlägg, skönhet
Hallå där! Är ni som mig och inte orkar beställa produkter på nätet? Då kan jag glatt säga att kicks har börjat sälja smink från märket NYX!! När jag var i Stockholm hittade jag på en superliten nyxbutik där jag köpte deras matte finish spray och den är verkligen superbra! Produkterna på bilden ovan är de jag själv skulle vilja testa (förutom sprayen då). Nyx för övrigt är väldigt billigt så jag tycker ni borde kika in produkterna! 
 
Imorgon kommer det upp ett inlägg om mina favoritborstar till mina favoritprodukter, i varje sminkkategori! 
Ses i morgon! 
 

Sortera smink med mig!

Skrivet:    ·  Alla inlägg, skönhet
 
 
Ser ni vilken fin liten låda jag har sorterat smink i? Jag gjorde den igår kväll och jag blev verkligen jättenöjd. Ni vet redan att jag älskar att återanvända gamla glossyboxar då jag tidigare har sorterat nagellack i en glossybox och sedan har jag även gjort en stor förvaring för smycken med tre olika glossyboxar (finns i kategorin "tips"). Men igårkväll bestämde jag mig för att sortera mina nagellack och puder i en låda. Visst blev det bra? 
 
Såhär gjorde jag --> Det jag behövde var alltså två glossyboxar + lock. Den ena glossyboxen tar man bara av locket på. Sedan bryter man sönder alla sidorna på den andra lådan samt alla locken. Sedan gäller det bara att mäta, klippa och klistra! Man får alltså mäta hur stora facken ska vara genom att ta hjälp av en sminkprodukt. Sedan gör man små skåror i "väggarna" så att man sedan kan göra små fack. väldigt enkelt! 
 
Men nu har jag dock ett problem. Eftersom det var så roligt att göra en låda har jag nu hela min sminklåda full av glossyboxar vilket inte är så speciellt snyggt haha! Hur ska jag göra?