Emilia Sjödin

Kan det bli mer pinsamt?
 
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Bilderna ovan är tagna av min kompis Moa-Stina men redigerade av mig. Hennes Instagram hittar ni HÄR!
 
Hej mina fina! Vet ni vad? Jag har äntligen lämnat in min sista uppgift för den här terminen, vilket betyder att jag har sommarlov! 
 
Haha, jag måste berätta något jättepinsamt för er. Här om dagen hade jag ett grupparbete där vi skulle pitcha vår tjänst för vår uppdragsgivare samt en projektledare. Självklart var denna pitch inför min lärare och hela klassen också. Jag är den personen i min grupp som håller koll på power pointen vi skapat och när jag ska gå ur vår power point och istället visa ett klipp på Youtube så visas istället en bild på mig. Det värsta är inte att det är en bild på mig utan att jag på ett professionellt sätt ska pitcha vår tjänst, men det som visas på den stora duken bakom mig är alltså en bild på mig och mina vänner, där vi står i BIKINI, har ALKOHOL i händerna och är på ett fucking skumparty i MAGALUF! Haha jag dör, förstår ni hur pinsamt det är? Hela klassen började dessutom skratta och jag fick panik och drog ur HDMI-sladden. Jag började sen också skratta och sa att jag kunde bjuda på den bilden, men ack så pinsamt, haha. 
 
Idag när jag kom till skolan så hade jag valt att skippa lektionen där vi skulle få feedback från vår lärare samt från andra klasskamrater. Tur var det, för läraren trodde nämligen att mina gruppkamrater hade planerat att den bilden skulle dyka upp under presentationen för att vara elak mot mig och skämma ut mig. Det blir bara värre, haha. Jag hade tur som hade en kompis som berättade att det var mitt fel att bilden dök upp och att ingen var elak mot mig. 
 
Jag är så glad att det är sommarlov nu så jag slipper skämmas över den där bilden, där jag visat mig i bikini inför hela min klass. Haha, visst var det lite roligt ändå?
 
Hoppas ni får en jättefin kväll. Har ni sommarlov?
 
#1 - Ida Lindborg ♡

Åh så fina bilder!

Svar: Tack vad glad jag blir! :)
Emilia Sjödin