Kvällens outfit - Nyår

Skrivet:    ·  Alla inlägg, outfits
Hoppas att ni firar in det nya året rejält inatt mina vänner! Om en kvart drar jag in till stan och börjar nyårsfirandet. Äntligen ska jag få en nyårskyss av någon jag älskar haha! 
 
Ta hand om er och gott nytt år! 
 
 

Kameratips - vitbalans

Skrivet:    ·  Alla inlägg
Här kommer ett jätteviktigt kameratips! När du fotar bilder och märker att färgen inte blir detsamma som i verkligheten kan det bero på att din vitbalans är felinställd. Det är jättelätt att ställa in vitbalansen manuellt! 
 
Såhär gör du:  
  1. Du ställer upp kameran där du tänker fota med inställningar du tycker passar. 
  2. Du tar fram ett helt vitt blankt papper och håller upp den framför kameran så att hela bilden blir täckt av detta vita papper. 
  3. Du tar en bild av pappret och sedan går in på inställningar och letar upp vitbalans eller cybolen för vitbalans som ser ut såhär. Den du ska välja är den sybolen som står vid EGEN. 
  4. När du hittat sybolen så trycker du på den och sedan får du antingen välja vilken bild du vill göra till vitbalans och då väljer du bilden på pappret du nyss tog, bilden kommer antagligen att vara gul eller blå. När du sedan har valt den bilden kommer din vitbalans ställa in sig efter pappret. Så om pappret från början blev blått ska bilden nu bli vit. 
 
Det är inte svårare än så! viktigt att tänka på är att om du förflyttar kameran till ett annat ljus, till exempel från utomhus till inomhus så måste man ändra vitbalansen ytterligare. 
 
Hoppas tipset hjälpte! 
 

Årsresume Juli/Augusti/September 2015

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Årssummé
Det var som sagt i Julimåndag som jag och Nanna hade våran gemensamma födelsedagsfest! Vi hyrde en lokal i byn, hängde upp balonger och belysning. Vi fick fina presenter och vi var supersnygga allihop! Philip var sjuk på min födelsedag men när vi träffades gav han mig en jättefin blombukett och världens finaste och romantiska brev, min älskling!  Det syns att jag spenderade denna månad mycket med Filippa haha! Jag bjöd henne på middag och vi var ute och festade rätt mycket! 
Augusti måste ha varit en av de bästa månaderna detta år! Sommarväder, bästa festen, rockstad och mycket härliga kvällar! Det var i Augusti jag Filippa och Nanna begav oss ner till uppsala för världens bästa utgång! Vi blev dock så fulla att vi inte kom så mycket längre än till klubben och hem igen haha. Vakterna vägrade släppa in oss vilket är förståenligt haha. Jag gick på Rockstad med familjen och vänner vilket som alltid är roligt! Jag hade en fin kväll med Jessica och Nanna på en bygga då vi satt och åt pizza. Jag Filippa och Nanna åt frukost ute på gården en solig morgon. Månaden var bara så underbart bra! 
 
September var också en månad full med fest, skräll! Jag och Nanna gick på fest hemma hos min broder där vi fick smaka på världens näst starkaste godis och jag kan lova att jag grina rätt mycket haha. Jag min väska från Chiquelle som jag är så nöjd med, det är så sjukt bra kvalité på den! 
 

Jackan från Zara

Skrivet:    ·  Alla inlägg, shopping, självporträtt
 
Här får ni äntligen se hur jackan från Zara ser ut på mig! Visst är den fin? Det var den jackan jag köpte när jag var i Stockholm. Det enda jobbiga med jackan är att man inte kan ha håret någonstans, har man håret bak hänger det fult över luvan och har man håret fram så lägger det sig som ett skägg haha! Men annars tycker jag att jackan är perfekt! Jag älskar den fluffiga luvan, den som gör hela jackan fin.  
 
Jackan kostade 1795 Kronor! 
 

Aisle Style

Skrivet:    ·  Alla inlägg
Hej alla fina, hur mår ni? 
 
Jag gick nyss in på hemsidan Aisle Style och hittade underbart fina klänningar! De hade jättefina bröllopsklänningar som både är extrema och väldigt enkla, något för alla med andra ord! Jag själv blev sugen på att gifta mig, haha! Här hittar ni iallafall bröllopsklänningarna-  http://www.aislestyle.se/br%C3%B6llopskl%C3%A4nningar-c-5/  
 
  
 
Denna hemsida har även fullt med festklänningar! De finns nyårsklänningar, cocktailklänningar sommarklänningar och massa fler kategorier! Det är lite synd att jag lägger upp detta inlägget dagen innan nyår men annars hade jag lätt tipsat om att köpa en nyårsklänning från denna hemsida! 
Här hittar ni klänningarna - http://www.aislestyle.se/festkl%C3%A4nningar-c-49/  
 
Sedan är det strax dags för bal för min del. Studenten närmar sig och snart kommer studentbalen. Det är nästan bättre att hitta en klänning redan nu i tid istället för att få panik och köpa en oplanerad klänning i sista stund, ellerhur? Den här sidan har nämligen sjukt fina klänningar!
 
 
 
I sammarbete med Aisle Style. 

Morning Sunshine

Skrivet:    ·  Alla inlägg
Godmorgon fina bloggläsare! Hur mår ni? 
Jag mår finfint! Jag har precis vaknat och just nu ligger jag och gosar med min misse i sängen. Jag tror katten är mer intresserad av vad som ligger i presentkorgen än vad jag är hahah. Jag har ingenting planerat idag så vi får se vad dagen har att erbjuda. 
 
Imorgon är det nyår! Vad ska ni göra då? Ska ni vara hemma med familjen och mysa eller ska ni åka iväg med era vänner någonstans? Jag själv ska ta mig in till staden för att möta upp ett stort gäng för att äta tillsammans samt ha en mysig kväll med god dricka!  Vad ska ni ha för klädsel? Jag själv funderar på att ha min mörkgröna klänning som ni såg tidigare idag, vad tycker ni? Passar det bra? Hjälp mig! 
 
Jag hoppas allt är superbra med er så syns vi! God fortsättning allesammans! 
 

The Perfect Green Dress

Skrivet:    ·  Alla inlägg, shopping
 
Den här fina mörkgröna klänningen hittade jag på mellandagsrean. Jag tycker den är superfin och dessutom passar den perfekt till mitt mörka hår! Den kostade endast 139 kronor inne på Gina, hur bra? Jag funderar nästan att ha klänningen på nyår, vad tycker ni? På nyår älskar jag att bära glittrande kläder men det är så tråkigt att kläderna kommer ligga i garderoben resten av året så vore det inte bättre att köpa en klänning man kan bära under flera tillfällen? 
 
Vad ska ni ha för klädsel på nyår? 
 
Ta hand om er, stora kramar! 
 

Årsresume April/ maj/juni

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Årssummé
 
I april hade jag en jättemysig dejt med Philip, med både kinamat och bio, dejter är alltid mysiga även när man redan är i förhållandet. Sedan är det mest bilder på mig och molly. En klänning jag testade som var superfin, dock lite lång så jag hade vikt upp den på bilden hehe. En jättegosig bild på Philip då vi gick ned till sjön och myste. 
 
Här hade jag en fotouppgift där jag valde att fota min katt Molly, alltså de svart bilderna längst till höger. Det var väldigt svårt att fota henne faktiskt. Det enda jag använde mig av var ett levande ljus bakom henne, en ficklampa under henne och sedan hade jag den externa blixten på kameran. Det var alltså helt nedsläkt i rummet och jag skulle fota Mollys konturer. Jag tyckte jag lyckades väldigt bra! Min fotolärare blev mycket imponerad. Sedan ser jag även att jag hade en riktigt mysig kväll med min kusin Jessica (bilden med vinglasen). Sedan är det mest bilder jag tagit till bloggen. 
 
Juni är min månad! Den 30 Juni fyllde jag arton år vilket innebar många utgångar, och i Juli kom även min och Nannas gemensamma artonårsfest! Men på min artonårsdag fick jag bland annat denna dubbelsäng, perfekt för mig och Philip då han älskar att lägga sig tvärsöver sängen haha! Jag hade jättemysiga sommarkvällar med Filipppa och Nanna! Perfekt månad helt enkelt! 
 

Årsresume Januari/Februari 2015

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Årssummé
Hej mina vänner! Här kommer en årsresume som varje år! Detta år har inte varit lika händelserik som tidigare men jag hoppas ni tycker det är intressant att läsa om ändå! 
 
Vi börjar i Januari! Fyra bilder... Det var tydligen allt jag hade på datorn haha! Här hade jag i allafall precis köpt min plåbok och väska från MK. Jag hade åkt till min mammas grav på hennes bortgångsdag och gett henne rosor. Dagen innan mammas bortgång var jag faktiskt på festen "Pink Party" där jag för mesta dels tillbringade kvällen med Philip (vi var alltså inte ett par då). Sedan ser jag att jag fick en glossybox där jag fick min toner (ansiktsvatten), den tipsar jag så starkt om! Den är från kueshi och är helt underbar! 
Hmm vad gjorde jag i Februari? Jag tillbringade månaden med mina vänner. Jag var ner och pimplade på sjön med Nanna och Nathalie, jag var på in till stan på skid-Vm med Nanna, Nathalie och Emma. Jag fotade Emelie och även mig själv, hehe. Jag åkte även upp till fjällen och åkte skoter med familjen, jättemysigt! 
 
Mars! Bästa månaden någonsin! Månaden då jag och Philip blev ett par, på samma dag som Nathalies födelsedag. Jag spenderade mycket tid med Philip på till exempel clash of nations där vi tittade på skotrar och crossar som gjorde trix och tävlade. Nathalie ordnade en födelsedagsmiddag med god mat och fina drinkar! 

Hur kommentarer påverkar vår syn på oss själva

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Känslor osv, självkänsla/självförtroende
Hej alla fina! 
Jag håller vad jag lovar och här kommer inlägget om hur kommentarer påverkar vår syns på oss själva. Som ni redan har märkt älskar jag att förbättra andras självförtroende och självkänsla. Jag vill att alla ska vara nöjda med sig själva och att man vågar göra precis vad man själv vill utan att någon ska hindra oss från det. 
 
Detta inlägg är inte direkt genomtänkt så jag tänker skriva vad som faller mig in, om det är okej? 
 
Att känna att man inte är duktig på till exempel en sport eller på att sjunga är oftast inget som kommer av sig själv. Samma sak gäller även utseendet, det är oftast inte jag själv som kommer på att jag har stora/små fötter eller att jag har tjocka/smala lår, det är andra som talar om det. Självklart kan man jämföra sig med andra och därav få komplex men det är inte det jag kommer syfta på i detta inlägg. Syftet med detta inlägg är att försöka förmedla att kommentarer som har med prestation och utseende att göra, är enligt mig något som inte bör kommenteras såvidare man vet att personen kommer ta kommentaren positivt, förstår ni? 
 
Ibland är det jättesvårt att kommentera någons utseende eller prestation eftersom man inte vet hur personen i fråga kommer att hantera det. Jag ska ge er ett exempel. De flesta antar att det är snällt att kalla någon för smal, håller ni med? Vem skulle ta illa upp om du sa till din kompis att hon/han är smal? Saken är den att benämningen smal kan tolkas på så många olika vis. När jag var mindre fick jag alltid höra att jag var smal, eller till och med för smal. Jag skulle alltid ta en extra matportion, jag fick alltid sy in mina kläder och jag blev alltid kallad för tändstickan eller flaggstången. Ibland kunde jag till och med höra att jag var äckligt smal, men jag hade inte gjort något fel. Jag mådde hur bra som helst, jag åt så mycket jag orkade och jag tränade nästan ingenting. Jag var inte i närheten av någon ätstörning eller så, jag mådde ju bra! 
 
På senare år har jag lagt på mig kilon och slutat tränat eftersom jag inte vill ses som "för smal". Idag är jag väldigt nöjd över min kropp men när någon kallar mig smal blir jag fortfarande irriterad. Jag ser inte smal som något positivt, jag gör verkligen inte det. Jag vill höra att jag är normal, varken stor eller liten, jag vill vara normal! När jag idag får höra att jag är smal associerar jag det direkt till att jag är äcklig, tyvärr med det är så det är. Kommentarerna sitter fortfarande kvar i mitt minne och det är något som är väldigt svårt att bearbeta bort. 
 
 
 
Samma sak gäller även prestationer. Om du någon gång får höra att du är en klant eller att du suger på fotboll så kommer du ganska snart sätta in dig i rollen att du är "klanten" i gänget, eller så lägger du av med fotbollen på en gång. Att höra att man är en klant är kanske inte lika roligt för personen i fråga som det är för alla andra. Hur ofta har man inte hört "men han/hon skrattar ju åt sig själv också"? Visst, det kan givetvis vara så, men när det väl inte är så ska man ha i baktanke att denna "klantiga" människa endast skrattar för att dölja att han/hon skäms över hur dåligt han/hon har presterat. Det är också något som kommer sitta kvar i tankarna och det är väldigt svårt att bryta ett mönster. Är du klanten i gänget och skäms över det så är det viktigt att tala om det. Det är jättesvårt att byta en roll som man en gång har fått. Ni kan själva tänka er en person som är väldigt blyg från början, denna människa kan inte helt plötsligt dyka upp på en fest och vara jättesocial och prata med alla, det skulle bara vara konstigt? Nej, det är inte konstigt, det är bara modigt att man vågar byta sin egna roll!
 
Det jag försöker säga med denna superlånga text är att kommentarer som handlar om prestationer eller utseende är väldigt känsliga. Det är nästan bättre att inte säga något huvudtaget eller att du säger det försiktigare såsom  - nu var du allt lite klantig men du fixar det nästa gång. Du kan säga gud vad du är vacker, den där tröjan sitter jättebra på dig! Skippa värdeladdade orden som klant och smal/tjock, för du vet inte hur människan själv kommer att ta kommentaren. Även om du tycker att klant bara är något roligt så tycker inte alla som dig. Även om du tycker att vara smal är fint så tycker inte alla det. Det finns folk som inte vill vara smala, det finns folk som inte vill vara tjocka så varför måste vi ens kommentera något?
 
Tänk på vad ni kommenterar, det kan sitta kvar hela livet. 
Tänk, tänk, tänk! 
 
 

Fuck Logic

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
Såg denna video på tuben och var tvungen att dela den. Det hon tar upp i videon är precis det jag tidigare har gått runt och varit irriterad på haha! Ta er en titt och skriv gärna era åsikter kring detta. 
 
XO :*
 

Hur blev julen?

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Händelserika dagar
Hejsan bloggen! Nu är julen över och jag känner att jag är tvungen att ge er en liten inblick i hur min jul har varit. Jag ska även försöka ge er en liten förklaring till varför det förra inlägget blev ett sådan långt och rätt så aggressivt inlägg. 
 
Varför jag publicerade inlägget " Ingen härlig jul". 
Om ni har läst mitt förra inlägg så vet ni att min familj var uppdelat på julen och att jag inte fick fira julafton med hela familjen. Grejen var den att hela julhysteriet var väldigt påtagligt för mig. Jag tyckte det var väldigt jobbigt att prata om julen för att jag höll mina tårar inne alldeles för länge. Så desto mer jag pratade om julen desto jobbigare blev det. Metoden jag använde mig av för att få ur mig allt var att skriva ett långt blogginlägg. Tårarna föll och efter jag hade skrivit av alla mina känslor så kändes det betydligt bättre. Jag hade egentligen inte tänkt publicera inlägget med tanke på att mina vänner/familj förmodligen skulle prata med mig. Men jag bestämde mig för att publicera det ändå, för jag vet att det finns många här ute som inte heller ser julen på samma glada vis som andra. 
 
Hur blev julen? 
Jag måste säga att min jul blev betydligt bättre än vad jag hade tänkt mig. På julafton gjorde jag mig fin för att bli upphämtad av mina syskon för att sedan åka till blomsteraffären för att köpa fina rosor till mamma och mormors gravar. Efter det åkte vi hem till min morfar då vi väldigt snart åt den goda julmaten. Vi tittade även på kalle ankas jul som man gör varje år. Vi öppnade julklappar och jag blev förvånad över hur många paket jag fick, jag hade endast förväntat mig ett paket från min kusin. Jag blev självklart väldigt tacksam för allt! Senare på kvällen åkte jag hemåt då jag återigen blev hemma helt själv, men mina bröder hade faktiskt bjudit med mig hem till deras vänner vilket var superschysst! Då jag var alldeles för trött så bestämde jag mig för att vara hemma och sova istället. 
 
 
På juldagen drog jag hem till Filippa då vi var ett gäng som skulle ut och festa. Vi började dricka väldigt tidigt ungefär vid klockan sex - halv sju. Vi spelade spel med hela hennes familj och hade det mysigt. Typsikt nog när jag kör drickspel så förtär jag lite för mycket alkohol lite för snabbt vilket gör att jag i slutändan inte mår så bra. Innan klockan blev tolv så hade jag ringt min kusin för hämtning. Mina vänner drog till krogen medan jag väntade på skjutsen hem haha! Alkohol är inget jag rekomenderar måste jag tillägga! 
 
 
På annandag jul firade hela min familj jul hemma hos mig, vilket var riktigt skönt! Pappa och karin var väldigt engagerade med att göra julen så bra som möjligt. De hade sätt ut massa marschaller och de hade även åkt in till stan för att köpa sällskapsspel som vi skulle ha till kvällen. När mina syskon väl kom hem till oss hade vi det jättemysigt. Kvällen blev lång och vi spelade spel riktigt länge, en mysig familjekänsla! Min pojkvän kom även hem till mig på kvällen då även han fick vara med och spela spel och äta julmat. På kvällen åkte jag och Philip in till stan för att gå på krogen med några vänner. Kvällen blev verkligen lyckad!
 
Med det sagt så hoppas jag att ni förstod att min jul blev betydligt bättre än vad jag trodde! Jag hoppas verkligen att ni hade en bra jul och om ni inte hade det så kommer det alltid flera, man behöver inte ens fira jul om man känner att det är för jobbigt. Huvudsaken är att man gör det som känns bäst för sig själv! 
 
 
Kommande blogginlägg - Några av mina julklappar samt ett inlägg om kommentarer som påverkar vår syn
på oss själva. 
 

Ingen härlig jul

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Känslor osv
Hallå där! Är du den personen som är lyckligt lottad att älska julen så kanske inte detta inlägget är något för dig. Jag hoppas du får en riktigt trevlig jul så syns vi senare i ett annat inlägg. Jag hoppas även det kommer någon snö annars få vi börja klippa gräset som en jultradition haha. 
 
Läser ni vidare så antar jag att ni är nyfikna eller för att ni är precis som mig, ingen riktig julmänniska. Jag önskar jag vore det eftersom julen alltid har varit en mysig och rolig tradition. Enda sedan jag var liten har jag varit bortskämd på julafton. Jag har byggt massa berg av mina julklappar, pyntat julgranen till den finaste och jag har alltid firat julen med min släkt, vartannat år hos min släkt på mammas sida och vartannat år hos släkten på pappas sida. 
 
Men det var något som hände som gjorde att min jul inte är detsamma längre. Så fort jag tittar på Facbook eller Instagram och ser att mina vänner önska alla en god jul eller bilder på fina julgranar så faller mina tårar. Jag som är en familjekär människa som älskar att umgås med min släkt är ur funktion om jag kan säga så. Helst önskar jag att jag kunde sova förbi julen. Jag har köpt julklappar, jag har julbakat och jag har pyntat mitt rum med julstake och fina julgardiner i hopp om att julen ska bli bra i år. Jag blev väldigt besviken när jag frågade pappa om när vi skulle sätta upp julgranen. Svaret jag fick var att vi inte skulle ha en julgran. Jag blir så besviken och ledsen även när det inte är en big deal. Tydligen så hade vi varken tid eller plats för en julgran och dessutom hade vi ingen förra året. Jag hade sett fram emot att pynta julgranen och skryta för min pojkvän att han aldrig hade sett en finare julgran. Jag skulle pyntat den precis som mamma gjorde, hänga upp alla våra fina julkulor utom de gula eftersom mamma inte tyckte de passade in. Jag skulle hänga fint glitter enda från toppen som skulle hänga ner till marken. Jag ville lägga mina fina julklappar under julgranen men istället får dem ligga inne på mitt skrivbord, inte direkt någon julkänsla. Det är småsaker jag hakar upp mig på. Jag blir alltid irriterad och känslig när det gäller förändringar, jag kanske är töntig och överreagerar men det är så det är. 
 
De senaste tre åren har vi firat jul utan min mamma, och nu ska det bli fjärde året. Det är så otroligt tråkigt att traditioner ändras för att en familjemedlem går bort. Jag blir förvirrad och stressad över hur jag ska fira min jul. Jag vill fira min jul som jag alltid gör men jag vet att det aldrig kommer att bli en riktigt härlig jul ingen. Julen ska firas med släkt och vänner, ellerhur? Främst tycker jag att det är viktigast att hela familjen är samlad och såklart äre det som ställer till det. Mina syskon ska åka hem till min morfar och fira jul där. Min pappa ska fira jul med Karin och väljer att stanna hemma. Men vart ska jag ta vägen? Jag vill ju fira julen med hela familjen. Det jag blir mest irriterad över att alla redan bestämmer sig för vart de ska ta vägen utan att planera med varandra. Jag känner alltid att jag hamnar i kläm. 
 
Jag känner dessutom att jag vill strunta i julen eller att jag firar den hos min pojkvän istället, men han verkar inte vara så engagerad. Det är inge roligt att fira jul någonstans om man känner sig tvingad till det och därför känner jag mest att julen bara förstör. Jag vet att jag kommer fira jul med hela min familj två dagar efter jul men det är inte så jag vill ha det. Det är ju själva julafton som är speciell. 
 
Förra året på julfaton fick jag sitta själv hemma på kvällen och kolla på tomten är far till alla barnen medan resten av min familj hade åkt till vänner. Så jag satt helt för mig själv och deppade. I år blir jag ledsen med tanke på att hela min familj inte kommer gå tillsammans upp till mamma och mormors grav och ge dem fina julblommor. Jag kommer antagligen gå och köpa blommor helt själv och gå till gravarna med några i från släkten. Jag blir bara så besviken. Mamma betyder verkligen allt för mig och hade hon vart kvar i dag hade vi aldrig haft några konflikter i släkten och allt hade sett ut precis som förr. 
 
Julafton ska vara ett tillfälle då vi alla njuter av varandras sällskap, då alla ska ha trevligt och mysigt tillsammans. Men julen har fått en helt annan bild i mitt huvud. - Att vara splittrad från familjen. 
 
Sorgligt. 
 

Resa bokad

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
 
Hej hej mina fina läsare! Om mindre än en månad åker jag och mina vänner Nanna och Emelie till Teneriffa! Hur kul? Har bara varit utomlands en gång tidigare så detta ska bli sjukt kul. Vi bokade allt idag så nu finns det ingen återvändo, inte för att jag skulle vilja skippa resan direkt haha! 
 
Någon som har varit där? Och vad tyckte ni isåfall?  Tips inför resan? 
 
Hoppas allt är bra med er! Stora kramar! 
 
 

Shoppingen från Stockholm

Skrivet:    ·  Alla inlägg, shopping
Inne på Åhléns City hittade jag på märket  Mac, och jag blev så kär i den här färgen! Läppstiftet är i färgen Faux och kostade 195 kronor! Så nöjd! 
 
Blir så glad när man är i Stockholm och hittar på märken som man verkligen inte skulle hitta på här i Falun. Jag har jättelänge viljat haft den här setting sprayen från NYX, och nu har jag den äntligen! Det är alltså en slags spray man har på ansiktet för att sminket ska hålla bättre! Den här produkten ska även göra så att man blir helt matt i ansiktet, så om man är blank/ oljig så är nog den här produkten perfekt för dig! 
Produkten kostar 125 kronor! 
Inne på Zara hittade jag den här supersnygga kappan! Den har världens gosigaste pälls på luvan (ej riktig). Min kompis Nanna hittade också en kappa inne på Zara och vi typ triggade varandra till att köpa dessa, haha! 
Den här kommer jag i allafall att bo i. Den kostar 1795 Kronor. 
Sista plagget jag köpte var denna långa klänning ifrån H&M. Jag har blivit så bekväm i långa klänningar, då jag i princip lever i min vinröda. Den här är i allafall svart med vita ränder och den är i lite tjockare material (lite ribbad). Den kostade 199 kronor! 
 
Det var allt för min shopping i Stockholm och jag är verkligen supernöjd med allt! 
Hoppas allt är superbra med er så syns vi snart! KRAMAR! 
 

Stockholm

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Händelserika dagar
Hej hej bloggen! Nu har jag varit sådär borta igen. I fredags åkte jag med min skola till Stockholm för att gå på den såkallade sacomässan som handlar om olika program att välja efter gymnasiet. Mässsan tyckte jag var väldigt tråkig då jag inte riktigt fick ut något av det. Jag och min kompis Nanna gick mest runt och tog pennor, godis och fina tygpåsar, haha! Men istället för att åka tillbaka till Falun med skolan igen så bestämde jag, Nanna, Emma och Nathalie att vi skulle vara kvar i Stockholm!
 
Det var väldigt roligt! Vi åt gott, vi drack gott vin på en bar och vi shoppade järnet såklart! 
Bilder på shoppingen kommer strax upp på bloggen, håll utkik! 
Vi åt på Rydbergs och maten var helt fantastisk!