Glossybox April 2014

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
Det är en läppensel, en peeling för läpparna, återfuktande kräm till framförallt spruckna läppar och trasiga nagelband, body lotion och en tvål. Jag vet inte om jag är så imponerad av boxen, men jag kanske blir förvånad när jag testar produkterna. Dessutom fick jag också ett presentkort på 50kr hos nordicfeel. 
 
 

On wednesdays we wear pink

Skrivet:    ·  Alla inlägg
Valborg outfits

Skrivet:    ·  outfits
Valborg
 
 
 

Célfie

Skrivet:    ·  självkänsla/självförtroende
Pluspoäng för mig som har uppdaterar så pass bra på senaste! Hur mår ni? Med mig är det bra. Jag har läst genom era kommentarer angående mitt förra inlägg. Jag har dock inte publicerat alla kommentarer då det var rätt många som tyckte det var väldigt jobbigt, och det förstår jag självklart. Men jag blev väldigt glad över dem som sa att jag gav er bättre självkänsla eller att jag har hjälpt er till en bättre självkänsla. Jag blir faktiskt väldigt glad och stolt över mig själv. Ni är även jättesöta när ni säger att jag gör bra inlägg och att ni tar er tid till att svara, det är ni som får mig att fortsätta! 
 
För er som inte har så bra självkänsla så tycker jag att det är något ni verkligen ska träna på, det är skitsvårt, jag vet. Men det blir värt det. Tänk om du vaknar upp en dag och känner dig nöjd med allt du gör, eller allt du inte gör. Bara att känna att du duger precis som du är. Vilken känsla va? Så peppa er själva, försök. Gör det för din skull! Du kommer må mycket bättre. 
 
Bamsekramar till er! 

Egoboost tips och en utmaning till er

Skrivet:    ·  självkänsla/självförtroende
 
 
Nu är jag här igen med lite tips på hur du kan få en bättre självkänsla! Varför är det så viktigt med en bra självkänsla? Jo, alla ska känna att de duger och är värda precis som dem är genom att bara vara. Men det är väldigt många som tycker att de inte räcker till och måste göra något för att känna att man duger. Har man inte en bra självkänsla så måste man träna upp den. Här får ni nu några tips av mig jag tycker att ni ska ta del av. 
 
1. Skriv ner de komplimanger du får i en fin bok. Ett tips man sedan kan göra när man har några komplimanger är att klistra fast dem på ett papper och sedan göra en tavla av det och hänga upp i sitt rum. Det skulle jag vilja testa. Då ser man tavlan varje dag och då kommer man känna sig både glad och nöjd med sig själv. 
 
2. Ta det lugnt. Stressar man mycket kommer det kännas som om man inte är tillräcklig. Du behöver inte plugga varje dag, ta det lugnt. Sänker du dina krav kommer du må betydligt bättre och då behöver du inte känna någon press på att duga eftersom du redan gör det. Det är inte nödvändigt att stressa upp sig i onödan, får du är tillräcklig.
 
3. Positiva tankar. Peppa dig själv. Okej det här kanske kommer vara väldigt svårt eller jobbigt. Men jag gör mitt bästa för jag vet att jag kommer klara det! Går det inte bra får jag bara göra om det, inge värre än så. Men jag ska klättra uppåt i stegen. Jag tänker inte backa för att ta den långa vägen runt. 
 
4. Jämför dig inte med andra. Det här är jättesvårt jag vet. Jag har länge haft press på mig när det gäller skolan, jag ville inte höra vad de andra fick för betyg eftersom jag ville få lika högt om inte högre. Jag tror ni förstår. Och om man jämför sig med andra och inte får lika bra resultat så blir det lätt så att man blir arg eller att man sätter en ännu högre press på sig själv. Man blir sedan utmattan och går in i väggen. Så ett tips där är att jämföra sig med sig själv. Vad bra jag var som gjorde det bättre den här gången även fast jag inte pluggade ihjäl mig som jag gjorde tidigare. Det här kommer göra dig mycket gladare och minska din stress, jag lovar. När det kommer till att jämföra sig själv med andras kroppar så är det bara att lägga ner. Hur mycket du än kommer att träna så kommer inte du se ut som din kompis. Alla ser olika ut, och du har mycket fint som andra inte har, du ser det inte själv bara.  Du kan inspiraras av andra och ta del av det, det är inget fel med det. 
 
5. Var framåt. Nu menar jag mot dina kompisar och släktingar. När du träffar någon, gå fram med ett leende och hälsa eller skaka hand (om du nu inte känner personen). Krama dina nära för det här är en träning, det är inte alltid man vågar krama alla. Men tar man steget och visar att man är framåt kommer man få mycket respons och då kommer du göra så igen. Du kommer känna att du duger och känner dig mer accepterad när folk i din närhet säger att du är trevlig. 
 
Nu kommer här några utmaningar som jag förut körde med, men nu är det nya. Är ni beredda? Jag vill att ni svarar på dem här frågorna. Antingen i huvudet eller så får ni jättegärna skriva det i en kommentar för då blir jag bara glad över att se vad ni svarar. 
Hoppas ni vill svara på frågorna, svara bara på en fråga om du känner för det. Hoppas ni får en asbra dag, ni är bäst glöm inte det! 
 
 
 
1. Skriv/säg tre saker du är nöjd med hos dig själv. 
 
2. Skriv/säg tre saker som får dig att bli glad. 
 
3. Skriv/säg något du brukar göra för att dämpa stress/ångest. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite vit färg

Skrivet:    ·  Alla inlägg

Har en hylla på mitt rum jag tyckte var lite trist eftersom den var träfärgad. Allt annat i mitt rum är antingen svart eller vit. Så jag bestämde mig för att jag ville ha den vit, så den passar in på mitt rum lite bättre. 

Så blev det, mycket finare  och fräschare. 

Såhär ser den nu ut när den är klar och har några korgar i sig.  

Vad tycker ni? Hiss eller diss ? 

Slut på lov

Skrivet:    ·  Alla inlägg
Söndag.. Jag känner att söndagsångesten börjar ramla in. Nu är mitt lov slut och jag har ingen lust att gå tillbaka till skolan. Det är nu alla nationella prov kommer vilket gör att veckorna fram till sommarlovet kommer vara dem jobbigaste. Pepp va?  

Mopeden är framplockad

Skrivet:    ·  Fotografi
 
Hallå där! För någon dag sedan tog jag fram min moped, så nu är jag ute och åker med den som en tok, hehe. Min bror blev lite avundsjuk då mina bröder har blivit av med sin moped och sin cross för någon dag sedan. Någon/några har alltså snattat våra grejer under natten vilket är väldigt surt. Man tänker inte precis att någon ska komma in på ens gård och ta ens grejer. Dessutom har de nog tagit mitt lås till min moped också så nu kan jag inte låsa den heller, för att vara på säkra sidan liksom. Vissa människor måste verkligen se skillander mellan vad som är mitt och vad som är ditt. 

GIF

Skrivet:    ·  
 
 
Haha vackra bilder. Ville bara kika in och säga att du är bäst !
 
 
 
 
 

Kära 14 åriga jag

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Fotografi, självkänsla/självförtroende
Det här är inte ett ordentligt inlägg precis. Jag tänkte bara tipsa er om att läsa det här otroliga inlägget som jag läste på glitterhjärta.blogg.se. Det är väldigt viktigt och bra skrivet. Så klicka HÄR! om ni vill läsa inlägget.
 
 
 
En bild jag tog förra helgen. 

Båttur

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Händelserika dagar
Min kompis Nanna har skaffat sig en liten motorbåt som jag , hon och Filippa var ute och åkte med hela eftermiddagen. Dunkade musik gjorde vi också, det var så mysigt. Fika gjorde vi också, skrattade, pratade och hade det väldigt mysigt. Nu är jag hemma och är tvugnen att städa mitt rum, seriöst det går att leka inte nudda golv utan att förlora. Jag ser inte ens mitt golv haha. Vad har jag gjort? Det brukar bli så när man inte är hemma. Sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. 

Begravning för mormor

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Fotografi, min mamma och mormor gick bort i cancer
                                               
Min fina mormor. I livet finns det många toppar och dalar men idag var jag verkligen på botten. Jag blev kramad av många, både igenkända och okända. Jag fick höra att livet går vidare och att det kommer bli bättre. Men jag vet hur det kommer att bli, man är tvugnen att gå vidare men det kommer inte bli bättre eller enklare. Idag tog jag ett sista farväl av dig. Det var kämpigt, jag vill inte gå genom samma saker en gång till. Det var inte förens idag mina tårar föll. Det är när man ser andra gråta man förstår hur dåligt man mår själv. Alla runt om kring mig är jättestarka, jag är så stolt över mina nära och kära. Vi har alla gått genom något jobbigt tillsammans och nu för mig när det är som jobbigas med mamma så lämnar även min mormor livet. Det var svårt att koncentrera sig under begravningen, jag tänkte tillbaka på tiden då mamma låg i kistan, det var jobbigt. Hur mycket ska man behöva gå genom? Det enda jag tänker på är vem som står på tur nästa gång. Jag vill inte uppleva det här igen, precis när jag börjat fatta ett intresse för min mormor och verkligen förstå att hon är en viktig person för mig så går det snett. Det här får mig svårt att försöka bygga upp en bra relation till andra. 
 
Alla dessa sjukdomar är som ett mörkt hål men samtidigt en ond cirkel. Sjukdomar som försämrar våra kära och få dem att lida, vi ser dem bli sämre och sämre tills de till slut inte har krafterna kvar för att överleva. Ett mörkt hål, människor ändras och försvinner in i ett mörker. En släkting kom fram och pratade med mig idag, han sa att de som fått cancer i vår släkt kan man se på ett stort släktträd. Han undrade om jag ville undersöka mig för cancer senare. Det här är en ond cirkel. Bara för att jag tillhör en släkt med cancer i så betyder det att cancern förs med till våra barn, en ond cirkel som aldrig tar slut, eller ett stort träd som aldrig slutar växa. 
 
Jag är otroligt glad över att jag har haft just dig som min mormor. Du är så lik min mamma och det gör ont i mig att förlora henne igen. Men jag känner även en trygghet inom mig nu när jag vet att du tar hand om min mamma på andra sida. Jag älskar dig mormor, och idag fick jag säga ett sista farväl till dig <3.
 
 

Ett sista farväl av mormor

Skrivet:    ·  Alla inlägg


Bästa bror

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
 
 

Gårdagen

Skrivet:    ·  Händelserika dagar
 
Hejhej! Här har ni ett kollage från gårdagen. Vi hade det verkligen mysigt. Jag cyklade tandemcykel för första gången. Imponerad över att vi inte ramlade, vi cyklade till och med tre på den också om man räknar med pakethållaren. Vi stannade till vid ett Café och köpte kulglass och därefter åkte vi till Lyko, ni kan se vad jag köpte i inlägget under. Senare på kvällen drog vi iväg in i skogen och grillade korv och marsmallows. Det var jättemysigt och vi hade en rejäl pratstund. Gårdagen var helt enkelt skirbra med mina finisar. 

impulsköp

Skrivet:    ·  Alla inlägg, shopping
 
Hej! Gårdagen var verkligen jätterolig, jag ska berätta lite mer om den i ett annat inlägg. Men i alla fall så tyckte Emma att vi skulle åka till Lyko, ni vet de som har sveriges största utbud på skönhetsprodukter. Det roliga är att det finns två butiker, en i Stockholm och en i lilla Dala-Järna haha. Jag hade ingen aning om att vi skulle åka dit men när vi gjorde det blev jag väldigt glad. De hade Victoria's Secret body mists där så jag köpte två, hello darling och secret charm de luktar otroligt gott. Sedan köpte jag en stippling brush från Real Techniques som jag har velat haft i flera år, och nu äntligen kunde jag köpa den, mjukare sminkborste får man leta efter. Sen köpte jag också en cream eyeliner från wet'n wild, det märket finns inte i närheten av där jag bor så jag passade på att köpa en produkt. I påsen fick jag även med två tester på en parfym och en foundation. Det blev ett väldigt dyrt impulsköp igår kan jag säga.

Prettier than yesterday

Skrivet:    ·  Alla inlägg
Vilket härligt väder det har varit idag, tycker ni inte det? Shortsen är framplockade för första gången i år. Jag har varit ute hela dagen och latat mig i solen sedan kom Mikaela hit och då stack vi iväg till några kompisar och grillade. Snart ska vi dra iväg till ica för att köpa en massa onyttigheter och hyra någon film. Sedan kom Mikaela på en väldigt klok idé, hon tänker nämnligen ta sitt första dopp i sjön idag, jag tänker dock skippa den idén den verkade inte så smart eftersom det var is på sjön för bara två veckor sedan. Men kommer hon vägra hoppa i tänker jag putta i henne som den snälla kompisen jag är. 

Påsk

Skrivet:    ·  Fotografi
 
Hej! Jag har glömt att säga glad påsk till er! Under den här helgen har mina släktingar från Gävle kommit hit och firat påsk med oss. Igår gick jag och min kusin Evelina på en runda med våra kameror för att fota naturbilder, reslutatet ser ni ovan. Jag gillar att solen låg på så att det blev en bokéh effekt på sjön, väldigt fint. Det har varit så fint väder dem senaste två dagarna, mycket sol och det har varit varmt ute, några fräknar börjar faktiskt poppa upp i mitt ansikte. 
Hoppas ni har haft det bra medans jag varit borta från bloggen, jag ska återigen försöka bättra mig. 
Glad påsk på er! 

A best friend is someone who understands you a bit more than you understand yourself

Skrivet:    ·  Fotografi
 
 
Hej hej! Idag var jag ute med min bästa vän Nanna och fotograferade. Det var väldigt svårt eftersom det blåste så jävla (förlåt) mycket. Våra grejor blåste iväg och håret var alltid i ansiktet på alla bilderna, men till slut hittade vi ett ställe där det fanns lä vilket gjorde det betydligt enklare att fota. De flesta bilderna var bara trams haha, som vanligt kan man säga. Det var även skitkallt ute, även fast solen var framme. När vi kom in i huset igen gjorde vi ordning varm choklad och drack det, det behövdes eftersom mina händer var stelfrusna. 
 

Kvällskänslor

Skrivet:    ·  Alla inlägg, min mamma och mormor gick bort i cancer
Tänk på mig. Det här är viktigt för mig. Det väcker minnen i mig. Jag vill inte ändra och göra om, eller ta bort minnena. Kastar vi iväg saker nu finns det inte en chans att få tillbaka dem igen. Jag bryr mig inte om hur någon annan känner, för mig är det viktigt och därför tycker jag att saker borde förvaras, eftersom det väcker känslor i mig. Just nu känns det som om vi gör om alla platser i huset för att få bort känslan av dig. Det gör mig irriterad. Du är den viktigaste för mig och du är min förebild och kommer alltid vara min mamma. Jag vill bli påmind av dig. Ingen annan kommer kunna ta din plats och ingen ska behöva ta ner bilder på dig. Du finns ju fortfarande med mig, så varför ska vi då ta bort allt som du har sett, rört och använt. Dofter, känslan och minerna försvinner när man gör om, köper nya möbler till exempel. Självklart ska man få uppdatera rummen men jag tycker det är så tråkigt att ingen vill ta vara på dina saker. Jag är tjejen i huset och om jag vill ha dina kläder så är det jag som får ta reda på dem. Jag vill ha dem som minnen, för stt känna doften av dig. Inte för att jag senare ska bära dina kläder. Vi väljer att spara en hel del saker men ganska mycket grejor slänger vi iväg. Men man ska alltid tänka på att de saker vi slänger som kopplar till olika minnen är de saker vi aldrig kommer få tillbaka igen. Så var väldigt säker på vad man ska spara så man inte på senare tid ångrar sig. Att kliva in in i ditt rum utan att väcka några känslor eller minnen är tomt. Du finns där men jag ser inte saker som jag kopplar till dig. Jag får faktiskt några tårar när jag ser att det inte är sig likt. Det såg inte ut så när du befann dig där inne. 

Hur känner du ? Ska man spara på minnena eller göra om? Har
Man bara minnena kvar i huvudet eller ska det även finnas omkring oss? 

Tack och god natt ! 


Natur

Skrivet:    ·  
 
 
 
 

AFTER TUESDAY EVEN THE CALENDAR GOES W T F

Skrivet:    ·  frågor och svar
(Några bilder från våren förra året)
Jag har så dålig fantasi på blogginlägg och därför tänkte jag svara på "Tag frågor". Ni får även svara på samma frågor på eran blogg sedan. 
 

1. En sak du inte kan lämna huset utan? Mobilen tror jag. 


2. Favorit smink märke? Det finns så många bra, men majoriteten av mitt smink är från Isadora. Så jag antar att det är mitt favoritmärke. 

 

3.Favorit parfymer? Min nya parfym Cosmic radiance från Britney Spears. Och sedan en parfym från Lady gaga som jag tror heter Fame, inte riktigt säker. Sedan ror det ju också på vad det är för årstid haha. Vissa parfymer kan jag bara ha på vintern/våren/sommar/hösten. 


4. Högklackar eller låga skor? Högklackat är alltid snyggast! Men dock kanske bara till finare tillfällen. 

5. Får du bra betyg? Jag är nöjd med mina betyg.

 

6. Dricker du energidricka? Nej. Det är inte ens gott haha. 


7. Dricker du Juice? Helst inte, har dåliga minnen av Juice haha. 


8. Favorit fuktkräm? Till händer/kroppen eller ansiktet? Det är väldigt olika. Till ansiktet är det Pure Clean från Fleur de Santé som jag fick i min glossybox. Till kroppen är det min Mitchell and Peach body cream, den fick jag även i min glossybox.


9. Är du på spökjakt? Letar efter spöken gör jag alltid, haha. 

 

10. Några fobier? Jag har fobi mot blod. Jag tål inte ens att höra ordet blod, mår illa på en gång. Det är något som har kommit nu, har aldrig haft det förut. 


11. Har du någon gång fått en nära döden känsla? Nja. Eller jag har räddat andra från att dö/ alvarligt skadade om man säger så. 

 

 

Angelica Blick

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
Så sjukt snygg människa! Agelica Blick är ju hur fin som helst, håller ni inte med? Jag vill också någon gång fota inspirerande bilder, det skulle vara så kul. Men då skulle jag vilja ha någon som ställer upp på att bli fotad. Måste höra med någon vän någon dag. Det roligaste skulle nog bli att få redigera bilderna, fixa ljuset och ställa iordning allt. Allt är så snyggt på bilden. En säng med vita sängkläder som får hennes ursnygga kläning att sticka ut. Hennes slarviga hår som jag lovar tog lång tid att göra, haha. Rosorna i bakgrunden och det perfekta ljuset från fönstret. Man måste verkligen tänka på mycket för att få till en bra bild. 

I WONDER HOW OTHER PEOPLE SEE ME

Skrivet:    ·  självkänsla/självförtroende
 
Har ni tänkt på en sak? Det är väldigt intressant faktiskt. Du ser dig på ett sätt och någon annan ser dig på ett annat sätt.
Det läskiga är att när vi tittar i spegeln så ser vi en spegelbild av oss själva, inte så som vår omgivning ser oss. Det sägs om man lägger upp ett ett antal bilder med ansikten på på ett bord (Rätt så många) och man själv är på en av bilderna så har man fortfarande svårt att hitta sig själv. Det är inte alltid man känner igen sig själv som andra ser just mig. Läskigt va? Jag menar kameror vänder på våra bilder, och även speglar. Om vi säger att det finns en dubbelgångare av mig och vi befann oss på samma ställe, så skulle inte jag reagera på att dubbelgångaren var lik mig, eftersom jag ser mig på ett sätt än hur andra uppfattar mig. Läskigt va? 
 
 
 
Jag har även klurat lite på det här med självförtroende och självkänsla, jag kanske har skrivit det förut men jag kan nämna det igen. Jag har fått fler frågor angående hur man får ett bra självförtroende/ självkänsla, speciellt nu när jag har mått väldigt dåligt över både min mamma och mormor. Ni frågar hur jag gör för att få bra självförtroende eller om det är någonting jag bara låtsas som om jag har. 
 
Jag kan säga säga såhär. Jag har ett bra självförtroende men mitt självförtroende ligger inte på topp, men jag försöker. Första steget med hur man ska få bra självförtroende är att tro på sig själv. Gör man inte det kommer man inte lyckas, det kan hända att man mår dåligt över sig själv för att man inte vågar tro på sig själv. Andra människor vill inte se att du har dåligt självförtroende, speciellt är det inte bra att visa om man till exempel skulle ha någon person som sätter små pikar på en. Då vet den personen precis vilka punkter den ska trycka på för att få dig må sämre. Ja det finns faktiskt hemska människor som trycker ner andra för att må bättre själv, och det är verkligen inte ett bra självförtroende kan jag säga. Då är man ute på helt fel väg. Ja ibland låtsas jag även att jag har bättre självförtroende än vad jag har, och till slut kommer man automatiskt tro på det. Jag säger inte att man ska låtsas ha bra självförtroende även fast man inte har det, det kommer bli jättejobbigt. Men försök att hela tiden mer och mer tro på dig själv, det hjälper jag lovar. Många mår dåligt över dåligt självförtroende och då är det väldigt bra att du har någon att prata med som kan hjälpa dig. 
 

Här tänker jag skriva en liten lista på vad jag tycker man kan göra för att förbättra sitt självförtroende. Hopas ni vill ta del av dem. 
  1. Tro på dig själv. Jag klarar av det här, jag duger som jag är, jag är vacker. 
  2. Tänk på dina kompisar, vilka delar i deras personligheter gillar du? Ta del av det och samla in olika personligheter från olika personer som du själv tycker är bra. Det blir lättare att tycka om sig själv då. Det låter kanske knasigt men det är faktiskt så. 
  3. Du ska stå i centrum i dig själv. Det är jag som betyder något, allt jag gör i mitt liv gör jag för mig själv, inte för någon annans skull. Det är jag som är bäst! Men det betyder inte att det är något du behöver visa utåt. Det viktiga är att du själv trivs med dig själv som du är. 
  4. Utmana dig själv. Gör olika utmaningar varje dag. Ena dagen kanske du är väldigt aktiv i skolan, vågar räcka upp handen och svara på frågor. En annan dag Kanske du ska prata med någon ny person. Testa, jag vet det är skitjobbigt men det kommer defenitivt stärka ditt självförtroende. 

Hoppas det hjälpte! 
 

Kulla

Skrivet:    ·  

 
Hej där! Efter en natt utan sömn, en skoldag med bara knas och en tid hos kuratorn avklarad så fick jag det här snygga armbandet av pappa. Det är ett läderarmband som det står kulla på (står för dalkulla om ni inte förstod det) och jag gillar det jättemycket. 
Jag måste bara berätta om min knasiga dröm jag hade inatt. Som jag nämnde igår så pluggade jag majoriteten av dagen och när jag väl gick och lade mig tog det tusen år innan jag somnade. Jag trodde klockan var tunt halv ett då jag inte hade somnat ännu men när jag kollade på klockan visade den halv fyra på morgonen....Ja ni kan nog förstå hur trött jag har varit idag. I alla fall när jag väl somnade så drömde jag om matte, kan ni tänka er. En hel dag med bara matte och sedan drömmer man om det... Jag var ute i skogen med min kompis Emma och vi skulle lista ut ett problem/sannolikhet. Jag vet inte riktigt hur det hängde ihop precis men fick hjälp av troll och typ några flygande troll haha. Det var en ganska intressant dröm men när jag vaknade trodde jag att jag hade löst fallet och då skulle jag äntligen skriva upp min lösning, men sedan kom jag på att min dröm inte alls hade något med mina mattetal att göra. Haha vissa drömmar förstår jag mig inte på. 
 
Imorgon har jag mitt första nationella prov i svenska, eller huvudtaget för i år. Jag ska ha en muntlig redovisning om andevärlden, kommer bli ganska roligt att berätta om. Jag funderar på att publicera det på min blogg sen men jag är inte riktigt säker på om man får göra så? Det finns ju fler som ska göra nationella prov och då får man ju inte kopigera från andra, eller att man hittar faktan från min blogg även fast jag själv har redovisat det. Aja, vi får se hur det blir med det.
 
Oj, vilket långt inlägg det blev, men har ni läst ända hit ger jag er tummen upp. Ha en bra kväll. 

Happines

Skrivet:    ·  självkänsla/självförtroende, självporträtt
 
Hej där! Hela den här dagen har gått till pluggande med Nanna. Jag vet inte riktigt om det blev mer flum och skratt en arbete haha. Egentligen borde jag plugga ännu mer för den här veckan i skolan kommer inte bli så rolig kan jag säga. Nationellt prov, muntlig redovisning och en hel del annat. Men jag känner att det är bättre att må bra och ha roligt än att känna sig stressad över att plugga, och när man blir klar med det så kommer det ännu mer plugg att bli stressad över. Jag känner för att skippa det och njuta av livet istället. Låter mycket bättre enligt mig.
Ett pluspoäng för att jag har bloggat några dagar i rad nu. Heja mig! Vad har ni för er på en söndagskväll som den här? Jag har seriöst ingen aning om vad jag ska göra? Inget bra på teven eller någon rolig hemma att umgås med.  Jag borde duscha, har inte gjort det sedan i fredags haha, håret brukar hålla sig mycket fräschare om man inte duschar så ofta och därav kan man hålla håret äckligt under helgerna, haha. Okej så äckligt är det inte som det låter, jag är förvånad över hur mitt hår ser ut faktiskt. Jag lockade mitt hår i fredags och det är fortfarande lockigt idag, pluspoäng för det också.
 
Har ni något roligt att berätta kan ni göra det för mig för jag har väldigt tråkigt. Underhåll mig nu med något roligt bästa ni! 

Lördag

Skrivet:    ·  självporträtt
Hej på er! Här har ni en bildbomb med bara mig på bilderna, hehe. Här ser ni mycket tydligare hur min ny jacka ser ut. Jag verkligen älskar den, jag har gått runt med den hela dagen haha, även fast jag bara varit inne. Jackan sticker verkligen ut och folk stirrar på mig läskigt nog.  Snart kommer några vänner över och då blir det en liten filmkväll skulle jag chansa på. Gårdagen var jätterolig. Roliga människor och massa festande, superkul. Jag sov i stan, jag skulle egentligen åka med två bussen hem men jag var tvungen att hämta min väska hemma hos en tjej som heter Karin och då missade jag bussen. Nästa buss skulle gå klockan 7 på morgonen, och den bussen är inte speciellt rolig att åka med kan jag säga haha. Därför är det bra att ha vänner som bor i stan. 
 
 

Jofama by kenza

Skrivet:    ·  Alla inlägg, shopping

Hej! Idag har jag hämtar ut ett paket med den här snygga jackan i! Det är jofama by kenza 9. Den blir skitsnygg till ikväll då jag ska iväg på fest med mina kompisar. Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi imorgon. 

Ni är för underbara

Skrivet:    ·  självkänsla/självförtroende
 
Hej på er. Jag tänkte bara tacka för alla fina kommentarer jag fått från er läsare, ni är för underbara. Bara en liten kommentar från er kan göra min dag, det betyder mycket ska ni veta. Att ni tar er tid till att läsa igenom långa inlägg och till och med inlägget jag tidigare skrivit som jag länkade till. Det blir jag väldigt glad för. Alltid roligare med respons och även se att ni bryr er. Ni är så peppande! Ni skriver att jag är stark och det gör mig tusen gånger starkare. Ni är helt enkelt bäst. 
 
Jag måste även tillägga att jag är förvånad över ni kikat in på min blogg även fast jag inte har uppdaterat. BRA JOBBAT! Men jag ska bli bättre på det nu, så fortsätt att kika in. Just under helgen kommer det kanske bli dålig uppdatering i alla fall eftersom jag ska iväg på en fest och sedan ska jag träffa Mikaela på lördag. Men jag ska försöka ta mycket bilder som jag sedan kan visa er. Jag vill hålla bloggen uppdaterad men det är inte alltid så lätt, höhö. 
 
Men jag hoppas att jag slänger in ett inlägg imorgon i alla fall. Ni är bäst glöm inte det. Ha en fortsatt bra kväll.