Hur jag redigerar mina bilder! Gör jag min hy finare?

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Fotografi, kreativt skapande, tips
Vad älskar ni att göra? Vad blir ni inspirerade av och hur finner ni motivationen att göra det ni brinner för? 
Jag älskar verkligen att fotografera, vilket jag hoppas att ni inte har missat, för då vet jag verkligen inte vad ni gör på den här bloggen, haha! 
 
Men det jag gillar mer än att fotografera är efterarbetet av bilderna. Att redigera bilder i Photoshop eller i Lightroom som jag för tillfället försöker lära mig är det roligaste jag vet. Det är så fascinerande att leka med kontraster, få ögonen att dra åt sig mer uppmärksamhet, att redigera bort störiga moment och att ändra stämningen i bilderna. Fotografering och redigering ger mig en gratis självkänsla, särskilt efter att ha fotograferat mig själv sedan 2012, jag blir van med att stå framför kameran och jag vet att resultaten kommer blir bra. Det roligaste jag vet att fotografera mig själv, det kanske låter som om jag har hybris men det finns inget bättre än att se en bild på sig själv som man är riktigt nöjd med. Det är roligt att lära sig hur man ska posera för att framhäva sina kroppsdelar och hur man förhåller sig till ljuset för att få bort fula skuggor i ansiktet. Det är mycket saker man ska tänka på i fotogragering men som redan sitter inpräntat i min skalle och om ni vill ha några tips på hur man ska posera för att bilderna ska bli behagligare att titta på så får ni gärna säga till! 
 
Att redigera bilder tycker jag är kreativt. Andra kanske tycker att man förvränger verkligheten och tar bort allt man tycker är fult på sig själv. För mig är det viktiga att jag redigerar så att jag själv blir nöjd med hur jag ser ut. Jag gör inga drastiska ändringar men jag älskar att kunna ge mitt hår mer glans, att ta bort finnar, dölja mina ärr, måla mer nagellack om det blivit bortskrapat osv. Jag redigerar aldrig bilder så att jag ser smalare/större ut, vilket jag vet att många kan bli upprörda över. Jag själv tycker att man får redigera sina bilder preeecis hur man vill, redigering ska vara roligt! Jag tycker det är kreativt så gör det du tycker är roligt! 
 
Här under får ni se några före/efterbilder på Nanna och mig, där jag punktar upp vad jag har gjort för ändringar med hjälp av Photoshop. 
Ändrat vitbalansen - Färgerna på den högra bilden är alldeles för grön vilket gör att Nannas hy får en helt annan färg än vad den har i verkligenheten. På bilden till höger ser ni att färgen i ansiktet och på klänningen är så mycket bättre. 
Om ni kikar på Nannas hårtoppar så ser ni att jag har lagt på en gradient (radial) som ljusar upp. Tanken är att det ska illustrera några solstrålar som är riktade mot Nanna.Vitbalans - Återigen för att få till bättre färger.
Stärker färger - Något jag verkligen älskar att göra är att leka med färger. Jag tycker alltid att en bild blir snyggare med riktigt bra färger, helst flera olika färger. 
Skärpa - Jag lägger först alltid skärpa på detaljer jag vill ska synas lite extra mycket innan jag lägger på en skärpa på hela bilden. På den här bilden har jag exempelvis lagt skärpa på skorna, stolen och hennes ögon. 
retuschering - Jag vet inte om ni ens ser det, men kollar ni noggrant så ser ni att jag har tagit bort ett litet märke på Nannas ben. Jag har även fyllt i det högra ögonbrynet väldigt diskret. Sedan har jag även gjort hennes hy lite glansigare.
(Vänstra bilden är redigerad)
Retuschering - Här har jag redigerat bort den röda pricken på min axel, gjort mina tänder en aning vitare och sedan har jag lagt på en brunare färg som gör att jag ser lite solkysst ut. 
Kontrast - Här har jag lagt på kontraster för att mörka ner bilden för att mina fräknar ska synas tydligare, samt att ögonskuggan blir finare och att mina ögonfransar framhävs. Dessutom blir mitt hår mycket finare med kontraster. 

Kontraster - För att stärka färger och mörka ner bilden.
Skärpa - Jag har lagt lite extra mycket skärpa på min klocka, min hand, vinbäret och mina nyckelben samt mina ögon. 
Dragit upp alla färger - Det röda emot det gröna tycker jag är så fint, jag älskar färger! 

 
Redigerat in fler blommor. Lagt på en gradient i vänstra hörnet högst upp. Jag har värmt upp hela bilden samt lagt på kontraster och gjort hennes hy lite brunare och lite slätare. 
 
Jag ville egentligen visa er andra före/efterbilder som jag har gjort mer ändringar med, men tyvärr har min dator råkat radera mina mappar med de oredigerade bilderna, vilket är supertråkigt! 
 
Vad det här ett intressant inlägg? Tell me, jag vill veta! 
Ha världens bästa dag fina ni. KRAMAR! 
 
 


 

Tre fototips till Instagram!

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Fotografi, tips
 
1. Stående bilder går hem bäst. Ska du exempelvis publicera en bild på Instagram så är det stående bilder som tar längst tid att skrolla förbi vilket gör att man tittar på bilden en längre tid än vad man gör med en liggande bild. Jag har för mig att man ska eftersträva att ens följare ser bilden i tre sekunder innan den skrollar vidare. Desto större bild desto längre tid kikar man på bilden. 
 
2. Vilken tid på dygnet ska man publicera bilder? Har läst väldigt mycket statistik på när flest människor är aktiva på Instagram (Generellt sätt, inte just bara dina följare). Populäraste tiden att publicera en bild då flest kommer att gilla är efter klockan 18:00 söndagar till onsdagar. 
 
3. Ta inte populära hashtags. Jag har sett att väldigt många tipsar om att man ska tagga sin bilder med hashtags som är populära, men vet ni vad? Om du taggar din bild med exempelvis #photograpghy som har kring 270 MILIONER bilder, så är chansen ganska liten att din bild ligger kvar i toppen i mer än några få sekunder. Leta reda på unika taggar som gör att dina bilder får synas en längre tid! 
 
 
 

Dagens fototips

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Fotografi, kreativt skapande
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
 
Här har ni två bilder på vackra Nanna som jag inte tror att jag har visat er. Skrollade igenom mina utkast här på bloggen och insåg att jag inte hade publicerat dessa bilder, så jag gör det nu istället, hoppas det går bra? 
 
Om det är en sak jag har lärt mig när man fotar är det att man alltid ska gå ner i samma nivå/ höjd som modellen när man tar en bild, för att göra modellens kropp så proportionerlig som möjligt. Skulle jag exempelvis fota Nanna ståendes skulle hennes huvud som är närmast kameran bli väldigt stort om man jämför med hennes ben som är längst bort från kameran. Dagens fototips blir alltså att alltid fota i samma höjd som modellen! 
 
Vem är egentligen Nanna? Jag och Nanna har växt ihop, vi gör nästan allt tillsammans. Vi delar alla våra tankar med varandra, vi jobbar tillsammans, poddar (???) tillsammans, vi bor mittemot varandra i Umeå och vi funderar till och med om vi ska börja införa någon tradition med att bruncha en gång i veckan ihop. Nanna är en av mina bästa vänner och vi gör i princip allt ihop. Hon är bäst. 
 
Har ni något fototips ni vill dela med er av? 
KRAMAR! 
 
 
 

Lära sig posera

Skrivet:    ·  Alla inlägg, självporträtt, tips
Kikar efter den där månen alla talar om.. 
 
Att fotografera har jag alltid tyckt varit roligt, dock tog det väldigt lång tid för mig innan jag hade lärt mig alla funktioner och inställningar på min kamera (min första kamera, canon eos 500D). När jag väl hade fått ihop bra bilder började jag fokusera på att leka med ljuset. Jag ville fånga strålarna från solen och helst på kvällen när solen låg som lägst. Efter jag hade tagit "bra" bilder gick jag över till redigering i Photoshop. Jag tycker det är så roligt att stärka alla färger, framhäva fräknar, dölja några finnar och att ge bättre skärpa till ögonen. Att leka med redigeringen är verkligen så kul. Men vet ni vad som är roligt att redigera? Jo en riktigt bra bild med bra poser. Därför köpte jag en ny kamera (Canon 6Dmark2) främst för att få tillbaka mitt fotointresse och för att jag ville förbättra kvalitén på mina bilder. Därefter började jag söka inspiration till bra modellposer på nätet och började fotografera mina vänner för att testa alla knep jag lärt mig. 
 
Jag började faktiskt följa en kvinna på Youtube som pratar supermycket om hur man poserar snyggt och vad man ska tänka på. Hur ska man ha benen på för vis för att man ska se lång ut? Man ska alltid ha axlarna bakåt och nedåt för att se avslappnad ut. Huvudet ser bäst ut om man håller upp det osv. Hon ger hela tiden så sjukt bra tips så jag tänkte faktiskt tipsa om hennes kanal, hon heter Sorelle Amore! Hon har så mycket energi och jag verkligen älskar hennes sätt att skapa videos på! 
 


 
 

Följ min instagram - @emiliasjodin

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
Var först med att se mina bilder innan jag laddar upp dem på bloggen, följ min Instagram @emiliasjodin! 
 

En vanlig morgonlista

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Fotografi, självporträtt
Godmorgon mina fina! Mina dagar går ut på att jag solar och badar tills solen går ner, har därför inte speciellt mycket roligt att blogga om. Därför kör vi en vanlig simpel morgonlista! 
 
När går du upp? 
Jag ställer alltid mitt alarm på 08:30 eller senast 09:00 på lediga dagar. 
 
Vad är det första du gör varje morgon? 
Jag öppnar altandörren, drar ut en stol på gården, kokar kaffe och njuter av solen. 
 
Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
För tillfället använder jag inte smink så det enda jag gör i badrummet är att tvätta ansiktet och borsta tänderna, så några få minuter får svaret bli. 
Är frukost viktig?
Jag tycker att frukost är superviktigt, dock äter jag inte så mycket, men försöker alltid få i min en macka iaf. 
 
Vad äter du till frukost? 
Maaaaackor. 
 
Är du morgontrött? 
Nej! Jag är faktiskt väldigt pigg på morgonen, brukar alltid vakna innan mitt alarm går igång.
 
Vad har du för alarm? 
Jag vet faktiskt inte, vaknar som sagt innan, haha! Men antar att det är iphones standardsignal. Hur ser en perfekt morgon ut?
En perfekt morgon är en tidig morgon då man kan sätta sig i solen för sig själv och dricka kaffe och invänta att alla andra i familjen ska vakna.
 
 
Vad är det bästa med morgonen?
Att vara själv, haha!  
 
Hur går du helt klädd på morgonen? 
Just nu har jag prickiga short och en magtröja samt att håret är i en bulle, haha! 
 
Hur är en perfekt morgon för er?
 

Hur du tar bort en Lens Flare i Photoshop

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Fotografi, kreativt skapande
Före / Efter 
 
Skrollade igenom Youtube idag och hittade en tutorial på hur man tar bort en lens flare i Photoshop, blev så glad eftersom jag länge har velat ta bort den effekten på bilden ovan. Som ni ser så lyckades jag, relativt bra i allafall, inte helt perfekt dock. Jag kan verkligen älska att ha med olika effekter i bilder, men just en lens flare i ansiktet tycker jag kan förstöra hela bilden, det blir till ett störningsmoment... Men som tur är gjorde Julia Trutti en video om hur jag photoshoppar bort den (älskar för övrigt hennes ytkanal). 
 
Jag länkar videon under så ni också kan kika på hur man redigerar bort en lens flare! Vad tycker ni om bilden ovan förresten? Blev det bra? Själv kan jag tycka att munpartiet fortfarande är för ljust, men kan tänka mig att det är svårt att redigera bort något som ligger över munnen. 
 
Här har ni videon!
KRAMAR! 
 
 

Det blev trendigt med baddräkt

Skrivet:    ·  Alla inlägg, shopping
 Baddräkten är från Cubus! 
 
Hej finaste ni! 
Jag har nog aldrig varit en tjej som gillar att bära baddräkt, men nu när det börjar trenda så har jag börjat gilla det mer och mer. Jag, Filippa och Nanna drog till kupolen häromdagen och då fyndade jag denhär baddräkten, visst är den drömmig?! Jag gillar verkligen broderiet på den. Jag invignde baddräkten idag då jag och Philip badade i regnet, haha! 
 
Idag känner jag att mitt huvud verkligen inte är med i svängarna. När jag vaknade imorse luktade det rök i hela huset och det är på grund av all brandrök som har tagit sig till Dalarna. Usch det luktar verkligen inte gott, jag blir alldeles yr, haha! Jag hoppas det kommer mycket regn så alla bränder släcks snart! 
 
Tidigare idag drog jag, pappa och lillbus in till stan för att köpa ytterligare saker till min lägenhet. Nu ikväll tänkte jag faktiskt montera ihop mitt vitrinskåp jag köpte för någon dag sedan för att se hur mycket poslin som får plats i den. Jag har ju samlat på mig rätt mycket porslin nu, haha! 
 
Hoppas allt är bra med er så syns vi! 
KRAMAR! 

Självförtroende

Skrivet:    ·  Alla inlägg, självkänsla/självförtroende, självporträtt
 
Hej mina fina! Ser ni vad fräknig jag har blivit? Jag har nog aldrig så länge jag kan minnas blivit såhär brun och fräknig av svensk sommar, men visst är det fint ändå?
 
Jag gick igenom mitt gamla arkiv och insåg att det var väldigt längesedan jag skrev om självförtroende, vilket var ett stort fokus på min blogg tidigare. Så jag tänkte slänga två frågor och försöka ge så bra svar som möjligt. Nu kör vi! 
 
Har du bra eller dåligt självförtroende? 
Jag skulle nog säga att mitt självförtroende inte är så bra, jag tror oftast att jag inte klarar av vissa (nya) situationer och bygger alltid upp hemska scenarion i mitt huvud. Jämför man mitt självförtroende idag med hur det var för ett år sedan så har det blivit betydligt mycket bättre. Jag har väldigt mycket prestationsångest och är jätterädd för att inte kunna prestera. Bara för någon minut sedan frågade pappa mig om jag kunde hämta hans bil inne i stan, men jag sa nej eftersom jag inte har kört manuell bil på över ett år, jag tror inte att jag kan prestera och köra. Jag vågar heller inte spela kunskapsspel eftersom jag lägger en för stor press på mig själv och är rädd för att misslyckas, samt att jag är en dålig förlorare, haha! Jag tycker bara det är så synd att jag hela tiden känner en så stor press. Jag tycka att det kan vara roligt att köra bil men nervositeten och prestationsångesten tar över vilket gör att jag hellre skippar att köra. Det suger, är det någon av er som är likadan? 
 
Hur utmanar du dig själv?
Som tidigare nämnt har jag alltid varit rädd för nya situationer, jag tror helt enkelt inte på mig själv. Jag antar att det har att göra med att jag som barn alltid fått allt serverat av mina föräldrar och att jag har haft äldre bröder som tagit ansvar över mig, vilket har gjort att jag inte har behövt göra någonting obekvämt. Jag har alltid förlitat mig på alla andra runt omkring mig.
 
Jag utmande mig själv genom att flytta till Umeå där jag inte hade min familj runt omkring mig, där jag var tvungen att stå på mina egna ben och göra alla nya saker själv. Jag har fixat tre olika lägenheter som jag fått bo i, utforskat städer runt Umeå, lärt mig om ekonomin, ringa viktiga samtal och framför allt har jag lärt mig att fråga mycket, fråga människor på stan om vägen, fråga vänner om råd och tips. Jag har klarat av allt detta på egen hand, jag är faktiskt stolt! 
 
Har ni bra eller dåligt självförtroende och hur utmanar ni er själva? Jag vill jättegärna veta! 
 
 
 
 
 
 

Min lägenhet!

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
Hej mina fina! Här får ni äntligen en liten sneak peak på min nya lägenhet. Den är väldigt liten men den funkar utmärkt för lilla mig. Både igår och idag har jag varit runt i olika möbelbutiker och loppisar. Jag har fyndat tallrikar, köpt glas, förvaringslådor och en väggklocka i marmor. Jag hittade även ett jättefint kuddfodral med dalahästar på, det är väl ändå givet att jag måste ta med mig någon fint från Dalarna till Umeå.
 
Men möbler då? Jag har faktiskt köpt en bäddsoffa idag som jag blev så nöjd med! Jag har bestämt mig för att ha en bäddsoffa istället för säng, jag klarar inte av att sitta i sängar och speciellt inte i min egna lägenhet, då sitter jag hellre i en mjuk soffa och bäddar upp till säng på kvällen. Jag är trots allt en rutinmänniska, så det ska inte vara ett problem att få in bäddningen i min morgon/kvällsrutin. Jag köpte också ett väldigt litet och smidigt vitrinskåp som jag tror blir perfekt! Det jag har kvar att köpa är en matgrupp, alltså köksbord med stolar. Jag hittade det perfekta bordet med stolar till mig men de var dessvärre slut i lager, men förhoppningsvis kan jag kika förbi samma butik i en annan stad på färden till Umeå. 
Här är soffan, visst är den fin? Från Mio! 

Hur går det med nyårsmålen?

Skrivet:    ·  Alla inlägg
Okej, mina nyårsmål fylls på hela tiden. Men nu ska vi se vilka mål jag än så länge har uppfyllt! 
 
1. Köra bil till Umeå. 
Rackarns, jag bor i Umeå men har dessvärre ingen parkering, vilket gör det svårt för mig att köra hela vägen dit. 
 
2. Gå på festival! 
Jag gick på brännbollsyran! 
 
3. Skaffa ett sommarjobb. 
Jag jobbar på Tempo som varje sommar. Jag kan inte tacka nej till att jobba med min bästa vän var och varannan dag, haha. 
 
4. Bädda sängen varje dag. 
Neeeej!! Insåg precis när jag läste detta mål att jag här i Dalarna inte har bäddat min säng.. Jag har verkligen bäddat min säng varje dag i Umeå sedan Januari, jag lovar. Åh typiskt, måste helt glömt bort det när jag kom hem till Dalarna.. Jag som verkligen trodde jag skulle klara detta. 
 
5. Rensa lägenheten på plast. 
Har fått en helt egen lägenhet nu så jag har inte så mycket att rensa, men jag ska däremot låta bli att köpa mina nya saker i plast. 
 
6. Äta mindre kött
Jag äter definitivt mindre kött i Umeå!  
 
7. Inte använda mobilen i sängen. 
Njaaa, det gick bra de första dagarna, men nej jag kan verkligen inte lägga ifrån mig mobilen på kvällarna. 
 
8. Lägga ut en video på Youtube. 
Jag är nära, väldigt nära!! Jag ska faktiskt köpa en mic och sedan är jag redo för att spela in en video. Vad vill ni se?
 
9. Hyra en egen lägenhet. 
Äntligen har jag en helt egen lägenhet, så skööönt!! 
 
10. Köra manuell bil. 
Hm, har inte gjort detta än. Måste utsätta mig för det även om jag inte vill, haha! 
 
11. Prata med en psykolog. 
Velar alltid fram och tillbaka när det gäller en psykolog. De få gånger jag känner att jag behöver en psykolog är när jag är riktigt ledsen, men jag klarar mig alltid på egen hand. Jag har blivit rätt stark och klarar av det mesta själv, även om det tar lång tid. Jag tror inte att en psykolog skulle hjälpa så mycket, för jag vet redan hur jag ska hantera situationer. Jag menar absolut inte att man inte ska ta hjälp av en psykolog, mår du dåligt så gå och prata med en psykolog! 
 
12. Köpa skoter. 
Haha med tanke på att jag lägger noll kronor på mitt sparkonto så lär det inte bli någon ny skoter, tyvärr. Det är verkligen supertrist då bägge mina bröder beställt helt nya skotrar till vintern, fy för dem haha. 
 
13. Åka tåg själv med flera byten. 
Dethär har fortfarande inte hänt. Fega jag. 
 
14. Planera bättre, veckoplanera. 
Vart är kalendern jag skulle köpa? Har fortfarande ingen och det gör mig tokig!
 
15. Testa brun utan sol. 
Hmm, nope. 
 
16. Satsa på bloggandet. 
Måste säga att jag börjar tappa suget för bloggandet, jag vill bara visa upp mina bilder jag tar. Borde jag istället börja göra videor? Men vad gör jag då med mina bilder? Hmmm, svårt detdär. Behöver något nytt och kul!  
 
17. Fixa kalender. 
Ja precis, fixa en kalender Emilia... 
 
18. Läsa två böcker.
Jag har läst en iaf! 
 
19. Göra något nytt med håret. 
Jag vill så gärna klippa gardinlugg! 
 
20. Sluta bita på naglarna. 
Haha, kommer aldrig ske. 
 
21. Köpa en menskopp. 
Det ska jag göra!
 
22. Sova i fläta varje natt. 
Haha, trodde jag på den själv?
 
23. Släppa en podd! 
Ni som läste min fredagssnack på blogg.se fick reda på att jag ska släppa ett poddavsnitt i höst, huuuur kul?!
 
24. Gå upp varje morgon innan klockan 10. 
Tro det eller ej, men Emilia har ställt klockan varje dag dethär året! 
 

Världen blir lite bättre med dig

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Fotografi
 
Här ovan ser ni vackra lillbus!
Världen blev lite bättre när hon kom till världen. Lillbus springer alltid och attackkramar mig varje gång jag kliver innanför dörren. Hon är den som alltid ger mig en puss innan läggdags. Hon är den som sprider glädje och får mig att skratta genom mina dagar. Hon är den som vinkar åt mig och brister ut i gråt när jag hoppar på tåget och åker iväg. Hon är den som skriker "Miiiiila" varje gång jag ringer på facetime. Hon är den som gör mig så jädrans glad, den där lillfisen. 
 
Min lillasyster <3

Båttur

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Händelserika dagar
 
Hej mina finaste! 
Igår spenderade jag hela dagen med mina bröder. Vi började med ett litet kafferep hemma hos mig och sedan drog vi iväg och köpte matsäck för att sedan dra till en källa mitt ute i skogen för att sola och bada. Vi hade dessutom en hel strand för oss själv, hur skönt? Efter badet kikade vi förbi morfar och sedan på kvällen lade vi i vår lilla båt i sjön och tog en liten båttur. Tanken var att mina bröder skulle fiska och att jag skulle fotografera, men väl framme vid båten insåg de att fiskespöna låg kvar hemma, haha! 
 
 
 

Dalarna

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Fotografi
 
 
Hej mina fina! 
Nu är jag hemma i Dalarna igen, men det betyder inte att jag är ledig. Imorse hoppade jag på cykeln och åkte till jobbet. Ni anar inte hur mysigt det är att cykla på morgonen genom min by. Det är helt tyst förutom träden och alla fåglar som kvittrar, det är en härlig känsla. 
 
Nu ikväll ska jag bara njuta av att vara ensam hemma, sitta i solen, äta lite vinbär och njuta av en fin sommarkväll. Vad har ni för planer inför helgen? Jag kanske ska ha en grillkväll, åka ut och tälta och möjligtvis ha födelsedagsfirande. 
 
Hoppas allt är bra med er så syns vi! KRAMAR! 
 
 

Stadsfesten

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Händelserika dagar
Fina Matilda och Moa-Stina på vår förfest ute i trädgården med den varmaste solen någonsin. 
Kubbstafett! Vilka härliga människor jag har träffat.
Vi spelade beer pong ute på altanen, dock hade vi inget bord så vi ställde muggarna på golvet, fungerade faktiskt väldigt bra! Dessutom blev det en roligare tävling då bollen studsade iväg längre och alla lagen tävlade om vem som fångade bollen för att få kasta igen. Men var försiktig, det kan hända att man har sönder glas som står runt omkring, hehe ;) 
 
Rita Ora, vilken kvinna! 
 
Fina Klara och världens sötaste katt! 
 
Vi ville kika runt i Skellefteå och hittade på en mysig marknad! 
 
Bilder tagna av min kompis Matilda (Iphone 8 plus). 
 
Sena soliga kvällar, vänner, födelsedagsfirande, festival, marknad, beer pong, kubbstafett och massa skratt! Att upptäcka en ny stad är alltid kul och att besöka Moa-Stina i Skellefteå var verkligen superkul! Jag måste bara säga WOW om huset, K-märkt, stort, högt i tak, sjuuukt fina möbler och dessutom fanns det en pool i källaren! Har faktiskt aldrig sett någon ha pool inomhus tidigare, men det var där vi hängde och festade, helt magiskt! 
 
Hur var stadsfesten? Jag hade väldigt kul, dock var det nästan roligare i alla öltält än framför scenen, haha! Men jag tyckte absolut att Rita Ora var grym, jädrans vilken cool kvinna! Vi såg även Icona Pop och Robin Schulz, grymma allihopa! 
 
Jag måste bara kommentera kvalitén på bilderna, hur bra? Det är alltså bilder tagna med en Iphone, alltså Wow säger jag bara. Nu funderar jag verkligen på att uppdatera mig till en ny mobil, haha! 
 
Jag hoppas sommaren går riktigt fort så jag snart får träffa mina fina vänner igen! 
 
 
 

Jag har fyllt år!

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
 
Hej mina finaste! 
Nu har jag kommit tillbaka till Umeå efter en fantastisk helg med härliga vänner i Skellefteå. Jag har verkligen haft hur kul som helst och imorgon kommer ett inlägg med massa bilder! Jag tog aldrig med min mig kamera upp eftersom jag inte orkade släpa med mig så mycket på tåget, men min kompis Matilda hade köpt en ny mobil (Iphone 8 plus) som hade en grymt bra kamera. Hon fotade jättemycket så jag tänker sno hennes bilder för att kunna visa er min helg. 
 
Vet ni mer som hände i helgen? Jag fyllde 21 år igår, huuur sjukt? När blev jag äldre än 17 år? Jag känner mig verkligen inte som 21 och ska jag vara helt ärlig så känner jag en liten ångest. Jag vill verkligen inte växa upp, haha! Jag hade en superbra födelsedag där jag fick festa hela natten och umgås med mina fina vänner. Jag antar att jag kommer fira min födelsedag med släkt och vänner nästa helg. Den här gången har jag inte önskat mig något speciellt, utan bara nödvändigheter till min nya lägenhet jag får imorgon (!!). Vill ni se några snabba bilder från lägenheten kanske? Jag kommer ju inte flytta in förens i slutet av Augusti, men vill ni se hur lägenheten ser ut så får ni slänga iväg en kommentar! 
 
Hoppas allt är bra med er så syns vi! 
KRAMAR!