Årsresumé - November och December

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Årssummé
 
November är en till månad som bestod mycket av fest. Min bror fyllde 25 år och vi firade genom att spela paintball med massor av vänner. På kvällen planerades även en överaskningsmiddag och fest! 
Min bästa vän Filippa fyllde 20 år och det skulle såklart också firas! Vi firade henne här i Borlänge/Falun. Kvällen blev superlyckad och jag har inte så himla många minnen från den kvällen, haha. Varannan vatten tjejer! 
 
Skoterns dag är något som ligger mig nära om hjärtat. Jag, bror och min kusin åkte iväg till ockelbo och kikade på skotrar. Min bror blev så tarv att han såklart köpte en skoter en månad senare. 
Slutligen är vi i December, sista månaden på året. Bästa som hände i December var att jag köpte min ursnygga väska! Är så glad att jag har den, längtar när det blir vår och jag kan använda den till en kappa istället för en vinterjacka, haha. December har i stort sett bara bestått av dejter med min pojkvän. Mysiga kvällar och mycket pussar. Jul firades såklart med min familj och det var väldigt mysigt trots att jag var en liten sjukling. Jag håller på att bli bättre och hoppas verkligen på att jag kan fira in det nya året ikväll med mina allra bästa vänner! 
 
Hoppas ni får ett fin avslut på 2016 och att ni firar in 2017 riktigt bra! Jag önskar er ett trevligt nytt åt! 
 
 

Årsresumé - Augusti, September, Oktober

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Årssummé
 
Augusti verkade inte bjuda speciellt mycket på mig. På min blogg hittade jag mest bilder på smink, vilket jag tycker är det roligaste att skriva om! I Augusti var det classic car week i Rättvik som varje år. Jag åkte dit med min familj och jag hade det väldigt mysigt. Augusti bjöd även på jättemysiga tacokvällar med mina bästa vänner! I slutet av sommaren brukar vi här hemma alltid göra en stor rensning av gamla saker som ligger och skräpar. Jag hittade flera kartonger med barnkläder som var superkul att kika igenom, haha!
 
Hittade även en gosbild på mig och min katt. Snart är det dags för oss att ta bort henne då hon är gammal, dement och även haltar lite. Blir så ledsen, hon är som min bästa vän.
 
 
September var ju hur rolig som helst! Jag köpte min allra första bil!! Jag har nog aldrig känt mig så fri att kunna åka vart som helst när som helst. Jag festade gärnet med mina bästisar i Uppsala! Dock kom vi inte in på den huvudsakliga krogen som vi av någon konstig anledning aldrig gör, haha! 
Oktober, månaden då min blogg fyllde fyra år! Min pappa fyllde även år i Oktober och jag och mina syskon hade världens roligaste syskonfotografering, haha! Vi framkallade en bild och gav till pappa i present (hela släkten har den snart känns det som). Jag blev återförenade med mina vänner som jag inte hade träffat på ett bra tag på grund av att alla pluggade på olika ställen. Jag fick hem mina efterlängtade liquid lipsticks och använder dem flitigt än idag! 
 

En enkel skjorta

Skrivet:    ·  Alla inlägg, shopping
 
Hej mina fina! I går var jag och Nanna iväg till stan och shoppade. Jag hittade denna superfina men enkla skjorta från Ginatricot. Jag gillar färgen då mitt hår verkligen framhävs. Jag köpte även en parfym som ni kommer att få se imorgon tror jag. 
 
Vad tycker ni om skjortan? Visst är den fin? 
 
Hoppas allt är bra så syns vi imorgon! KRAMAR! 
 

Årsresumé - Maj, Juni och Juli

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Årssummé
Hej mina fina! Här kommer del två av min årsresumé. Under dessa tre månader (Maj, Juni och Juli) hände det väldigt mycket. Jag åkte på en studentresa till Magaluf, hade bal och student! 
I Maj åkte jag och mina vänner på en road trip till Västerås! Det visade sig att den där trippen blev så fantastiskt bra! Jag älskar detta sommarminne. Jag, Filippa och Nanna hade det supermysigt då vi letade en balklänning till mig, åt mat vid ån och sedan åkte vi ner till Mälaren, så vackert! Under denna månaden fick jag även hem min studentmössa, då var studenten nära! 
 
Juni blev månaden av festande! Jag och mina vänner drog till Magaluf och festade! Vi träffade roligt folk och hade det supermysigt! Tips till de som åkter på studentresa till Magaluf i år - Det är kallt om nätterna och man får inga täcken, haha! Det finns inga lås på toaletterna och det kan förkomma spyor ute i korridorerna. 
 
Jag gick även på skolbalen och fick dansa med min pojkvän. Det var så roligt att ha en dejt på balen. Vad ska man säga om studenten? En lycklig dag men samtidigt lite jobbig. Dagen blev väldigt bra men inte så mycket festade på kvällen då jag var helt slut efter magalufveckan. 
 
Min lillasyster döptes och jag fyllde 19 år. 
 Juli bestod utav fina dejter med min pojkvän, mycket vackra klänningar och nytt smink! Jag lämnade även in min mammas guldring på förminskning som jag sedan fick bära på mitt finger. Har denna ring varje dag! Jag och mina syskon åkte till Rättvik och dansade till två blyga läppar. 
 

Nyårslöften

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
Hej min fina bloggläsare! Har ni börjat fundera på några nyårslöften än? Jag satt ned alldeles nyss och fundrade på vilka punkter jag skulle skriva ner. Den här gången ska jag verkligen ha rimliga löften som jag klarar av att hålla. De vikta för mig är att börja i små steg, att inte ställa de högsta kraven på en gång. Utan jag börjar med små punkter som gör rätt mycket i det långa loppet, förstår ni? 
 
Jag som person är väldigt tillbakadragen, orolig och nervös, haha. Jag brukar sällan gå utanför min "comfort zone", men det är något jag verkligen vill börja göra. Jag får oftast ångest över att göra små saker som jag aldrig har gjort förut. En punkt är exempelvis att jag ska tanka min bil på ett nytt ställe, töntigt va? Men det är bara nyttigt för mig. 
 
Här är några punkter jag har skrivit upp : 
  • Tanka bilen på flera/nya ställen. 
  • Prata med en Psykolog. 
  • Ställa mig i bostadskö. 
  • Söka en utbildning, om jag inte har en bättre plan dvs. 
  • Fotografera mer. 
  • Betala parkering med kort istället för mynt (haha jag vet att jag är konstig). 
  • Gå upp tidigare på morgonen. 
  • Åka tåg själv. 
 
 

Årsresumé - Januari, Februari, Mars, April

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Årssummé
Äntligen är det dags för den årliga tillbakablicken i bloggen (del 1). Vad har jag gjort under det här året egentligen?  Jag har delat upp inlägget i flera delar för att det inte ska bli för mycket bilder. Denna del handlar om Januari, Februari, Mars och April! 
 
 
En bonus - Film från Teneriffa! 
 
Januari! Det bästa med denna månaden var resan till Teneriffa med mina vänner Nanna och Emelie. Det hände mycket på denna resa kan jag meddela. Det blev bråk vilket resulterade i att jag och Nanna låste ut Emelie från vårt hotellrum så hon fick sova i lobbyn, haha! Det var rätt hemskt för tillfället men när man tänker tillbaka på det var det lite kul, hehe. På flygplanet hem köpte jag min älsklingsklocka från Daniel Wellington, har använt den flitigt sen dess! 
 
Februari! Den här månaden blev mitt tålamod verkligen satt på prov.  Min lilla klass flög upp till Kiruna och vi bodde där i en vecka. Vi åkte till Kiruna för att spela in en film om tid, samt för att göra lite intervjuer. Vi åkte till rymdbasen och det kan väl vara lite roligt att skryta om, inte alla som får åka dit liksom. I februari hade jag världens mysigaste alla hjärtans dagmys också! 
 
Det blev en del festande också, Freddy kalas bland annat. Saknar att umgås med mina vänner, länge sedan nu. 
 
Mars! Det bästa var att jag fick hem min studentklänning, den lyckan! Jag var väldigt skoltrött och ville mer än allt bara ta studenten. Jag delade med mig av ett DIY- tips på hur man kan sortera smink. Den bilden är fortfarande väldigt uppskattad av någon anledning, haha? 
 
April! Månaden då jag fick jättemycket ångest och mådde dåligt. Ångesten gick över som tur var, vet dock fortfarande inte vad det berodde på. I skolan gjorde min lilla klass en "tjejtidning" som innehöll allt från smink, kläder, mat, självkänsla och träning. Ett roligt projekt som slutade i kaos, haha. 
 
 

Julafton

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Händelserika dagar
Hej finisar!
Förlåt för den urusla uppdateringen men jag har jobbat och varit sjuk. Jag är fortfarande lite hostig men jag överlever. Har ni haft en bra jul? Jag har haft en bra jul trots att jag har varit sjuk och trött, haha. De roligaste var att se min lillasyster på sin första jul någonsin. Ni skulle ha sett minen på henne när tomten klev in i rummet, haha! Hon började grina och skrika, stackare. Min pappa var tomten och för att min lillasyster inte skulle känna igen honom så lade pappa in fyra tamponger i munnen för att hans röst skulle låta annorlunda. Knasig idé ellerhur? 
 
Jag hoppas allt är bra med er och att nyår bli så mycket bättre! Jag vill fixa en snygg partyklänning, har ni några tips? Vad ska ni ha på er? 
 
Ta hand om er! 
 
 

Från löspuder till kompaktpuder - steg för steg

Skrivet:    ·  Alla inlägg, skönhet
Hej där! Alldeles nyss gjorde jag om ett löspuder till ett kompaktpuder. Anledningen var väl egentligen att löspudret är jätteglittrig, att när man öppnar locket så faller all glitterpuder ner över allt mitt smink. Istället för att aldrig använda löspudret på grund av rädslan för att glittra ner mitt smink, så valde jag att göra ett kompaktpuder av produkten istället. Och det var faktiskt väldigt enkelt och smidigt! 
 
Bild 1 - Hur pudret såg ut från början. Ni ser att hela behållaren är glittrig, vilket är väldigt jobbigt. 
Bild 2 - Tömde produkten på puder för att göra nästa steg lättare. Bild 3 och 4 - Nästa steg var att ta bort plastsilen, eftersom den är onödig att ha med i ett kompaktpuder. Sedan hällde jag över några droppar handsprit till pudret och rörde om. Sist valde jag att platta ner pudret för att få en jämn yta med hjälp av vanligt papper. 
Bild 5 - Resultatet. Jag vet inte vad som hände med vitbalansen på sista bilden. Pudret ser nästan guldigt ut. Men resultatet blev jättebra! Nu kan jag äntligen öppna burken utan att vara rädd för att glittra ner både mig och mitt smink. 
 
Har ni testat detta någon gång? 
 

MARIA NILA HEAD & HAIR HEAL PAKET

Skrivet:    ·  Alla inlägg, shopping, skönhet
 
Hej mina fina läsare! Igår var jag och min pojkvän på kupolen och shoppade. Jag gick in på Lyko och fyndade en presentbox med shampoo och balsam från Maria Nila, precis vad jag behövde! Ni minns väl att jag fick hem shampoo, balsam och en hårinpackning från Maria Nila för inte alls så länge sedan? Problemet var att jag valde deras "pure volyme" som inte är ett mjällshampoo. Därav kunde jag bara använda produkterna max två gånger. Men nu kan jag äntligen testa att få ett så mycket finare hår med deras "HEAL" shampoo och balsam! 
 
Paketet kostade 329 kronor vilket är ett jättebra pris! Perfekt att ge bort i julklapp, tips tips!! 
 
Efter några veckor tänker jag ge er en review om det uppskattas? Är det någon av er som har testat Maria Nila Head & Hair Heal paket? 
 
Hoppas allt är bra med er så syns vi! KRAMAR! 
 

Julklappsshopping

Skrivet:    ·  Alla inlägg
Hej finisar! Idag fick jag med mig Mikaela in till stan för att kika på julklappar. Vi avslutade shoppingen med en fika på waynes. Kladdkaka med grädde, varm choklad med både grädde och minimarshmallows fick det bli, inte speciellt nyttigt men jag och Mikaela har som tradition att alltid vara väldigt onyttiga med varandra, haha! 
 
Imorgon drar jag iväg till kupolen med min pojkvän och sedan blir det fest på kvällen med min bror. Vi ska se på två blyga läppar som spelar på liljan. På lördag blir det även fest, igen, haha. Jag har en rolig helg att se fram emot! 
 

Dejtkväll

Skrivet:    ·  Alla inlägg, Händelserika dagar
 
 
Hej mina favoriter! I fredags gick jag och min pojkvän ut på en dejt. Vi gick till en resturang och beställde köttbiffar med klyftpotatis och rödvinsås, så gott! När vi hade ätit klart beställde vi även vin och öl för att kunna sitta kvar en längre tid och prata, så mysigt! Mitt vin var för övrigt alkoholfritt då det var jag som körde bilen. Jag har kommit till den punkten då jag gillar att dricka vin, även om det är alkoholfritt, det kallar jag vuxenpoäng, haha! 
 
Kvällen var supermysig och jag älskar att gå på dejter, det är så mysigt! 
 
Bilden i mitten är från min och Nannas artonårsfest. Jag älskar den bilden, man ser verkligen hur kär jag är, hehe. 
 
Hoppas allt är bra med er finisar så syns vi! 
KRAMAR! 
 
 
 

Två nya plagg

Skrivet:    ·  Alla inlägg, shopping
Hej finisar! Kikade in på Chiquelle igår då de hade 20% rabatt på alla stickade kläder. Jag klickade hem dessa två plagg ovan. Ganska lika men ändå väldigt olika.  Visst är de fina? Jag älskar verkligen färgen! 
 

Bästa hudvårdsprodukterna - NAOBAY natural & organic

Skrivet:    ·  Alla inlägg, skönhet
Hej finisar! Så fort jag får min lön tänker jag beställa hem nya hudvårdsprodukter från Naobay. Jag har testat deras calming face toner, moisturizing peeling och hydraplus cream. Alla produkterna jag har testat är sjukt bra! Jag har för mig att deras calming face toner, framförallt är 99% gjort på naturliga ingredienser samt att den ska vara ekologisk. Jag vet dock inte om det gäller alla produkter från Naobay. Förpackningarna till produkterna ska tydligen vara så pass miljövänliga och nedbrytbara att man kan slänga dem rätt upp och ner i naturen, hur bra? 
 
Hudvård för mig är jätteviktigt på vintern. Jag blir ofta supertorr och behöver återfuktas. Jag har väldigt känslig hy och Naobays produkter är milda och luktar knappt, vilket är superbra för mig! Om ni vill kika in dessa produkter så finns dem på cocopanda!
 
Vilket är ditt favoritmärke när det gäller hudvård? Lämna gärna en kommentar finis!
 
 
 
 
 
 

New in - Dreaming of C bag

Skrivet:    ·  Alla inlägg, shopping
 
Låt mig presentera en tidig julklapp från mig till mig. Nu kan jag dö lycklig. Alltså kolla hur perfekt denna väska är! Jag dog lite när jag öppnade paketet. Jag trodde verkligen inte att jag skulle få hem denna väska. Väskan är vinröd (lite mer åt lila hållet i verkligheten) och passar mig som handen i handsken. Det är min favoritfärg, min typ av väska och i perfekt storlek dessutom! Jag längtar tills jag få ha en snygg svart klänning, klackar och sedan denna väska som en skitsnygg detalj som gör hela outfiten! 
 
Skulle gärna vilja länka där ni kan hitta väskan men tyvärr så fick företaget specialbeställa denna väska till mig då den inte längre finns kvar i sortimentet, tråkigt nog. Men jag kan länka till en liknande HÄR! Vet dock inte om sidan är pålitlig eftersom jag inte har köpt något därfrån. 
 
Men vad tycker ni om väskan? Det är verkligen en Emiliaväska! 
 

Julklappstips till "henne"

Skrivet:    ·  Alla inlägg
Innehåller adlinks i samarbete med Blogfame. 
1 HÄR /  2 HÄR /  3 HÄR /  4 HÄR /  5 HÄR /  6 HÄR / 7 HÄR / 8 HÄR / 9 HÄR. 
 
Hej finisar! Julen närmar sig och här ovan har jag gett er tips till "henne". Det är i allafall saker jag jättegärna skulle vilja ha och jag lovar att det finns jättemånga därute som också vill ha dessa produkter, särskilt boken som Therese Lindgren har skrivit! Jag har för övrigt sminkborstarna och jag tipsar verkligen om dem! 
 
Det jag önskar mig mest i jul är parfymen från Ariana Grande och ett snyggt nattlinne! Jag ska köpa julklappar till min pojkvän och möjligtvis några kompisar. I min familj/släkt har vi planerat att göra DIY- julklappar. Vi ska alltså göra en present helt själv, som vi max får lägga ner 100 kronor på. Istället för att köpa något dyrt ska vi istället göra något helt själv och lotta om presenterna, hur kul? 
 
Vad önskar ni er i julklapp? 
 
 
 
 

Promenix

Skrivet:    ·  Alla inlägg
 
 
 
 
 
 
 
 

Tre låtar

Skrivet:    ·  Alla inlägg